Körutazás buszos Franciaország, Olaszország, Csehország városnézés | Utazom.com Utazási Iroda

Buszos körutazások (Franciaország, Olaszország, Csehország)

Mivel lehetne jobban feledtetni a megszokott hétköznapokat mint utazással? Nem is kell rögtön a világ másik végére repülni...busszal is eljuthatunk olyan helyekre melyek maradandó élményekkel ajándékoznak meg minket. Európa legszebb városai, tájai csak karnyújtásnyira vannak. Franciaország látnivalókban bővelkedő városai, Csehország páratlan hangulatú sörözői, Olaszország mindenki számára ismerős romantikus terei....Válassz buszos körutazás kínálatunkból!

Buszos körutazások - Városlátogatás Európában

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» 4 napos utazások
» Advent - Karácsonyi vásárok forgatagában
» Karneváli utazások
» Húsvéti utazások
» Adventi utak
» Tengerparti Nyaralás - 2015
» Franciaország legszebb látnivalói
» Látnivalók Velencében
» Utak Március 15. idejére
» Látnivalók Firenzében
» Látnivalók Párizsban
» Látnivalók Prágában
» Látnivalók Rómában
» Síelés Franciaországban
» Síelés Olaszországban
» Toszkána
» Buszos körutazások Csehországban
» Buszos körutazások Franciaországban
» Utazás Szicília nyaralás...
» Szicília látnivalók
» További 5 találat megjelenítése» További 28 találat megjelenítése

Olvass róla...

Róma, szieszta, cappuccino

Giuseppe békésen ücsörög a sarki taverna teraszán, cappuccinoját kevergeti, előtte kiterítve a La Gazetta Dello Sport friss példánya. Vincenzo a háta mögül érkezik, barátságosan megpaskolja a vállát, hangosan üdvözlik egymást, gazsulálnak. Sorjában jönnek a többiek is, Rocco, Massimo, Matteo és mások, leülnek az asztal köré, kávét rendelnek.

Prágai pillanatok

A cseh főváros nem ismeretlen előttünk, sokan többször is jártak ott, és sokan vannak, akik szívesen visszamennének; így vagyok ezzel én is. Számtalanszor kirándultam Prágában, s mindig találtam új, érdekes látnivalókat. Igyekeztem ezt fényképezőgéppel is megörökíteni, ebből született ez a válogatás is.

Párizs, szeretem...

Bármerre utazunk a világban, Párizs mindig különleges helyet foglal el az emlékeink között. Valamiért itt mindennek jelentősége van, legyen szó egy kávéról, vagy vacsoráról: intenzívebben emlékszünk rájuk, csupán azért, mert Párizsban történt...

Gyalog Párizsban... első rész

Sárguló falevelek, szikrázó napsütés, kellemes meleg. Nem hiába szólnak versek Párizsról éppen ősszel. Ilyenkor még romantikusabb, és magával ragadóbb, mint az év többi szakában. Két napra utaztam ki egy interjú miatt Párizsba. A Le Crazy Horse 60. évfordulója alkalmából a társulat több külföldi show-t is tervezett, többek között Magyarországra is ellátogattak.

Rómát látni, és.....

…...függővé válni. Ez az aprócska baleset úgy 4 éve, első ottjártamkor esett meg velem. Azóta valahogy nem sikerült visszajutom, de néhány hónapja, mikor valami megfizethető világgámenést terveztem, a fapadosok kínálta lehetőségek közül első pillantásra Róma került ki győztesen.

Római vakáció

Róma, az örök város. Minden kultúrára érzékeny utazó nagy vágya eljutni ide egyszer. Kisgyörgy Éva összeszedte nekünk, mik azok a helyek és látnivalók, amiknek mindenképpen szerepelni kell egy négynapos városlátogatás programjában. Haszos tippekkel gazdagodunk, ha végigolvassuk élményeit.

Gyalog Párizsban... második rész

Tovább indultam. Volt egy térképem, amit még a reptéren szereztem. Csajos térkép, rózsaszín volt, és a híres építmények rá voltak rajzolva. Az útvonalam a következő volt. Eiffel-torony - Invalidusok dómja - Pont d’Alexandre III. - Concorde tér - Tuleiriák kertje - Louvre.

Párizs- az örök szerelem

Ülök a Champs-Elyssés-en, és kihűl a tejeskávém, mert elmélázok a sétálók, városnézők, kirakatbámulók folyamán. Az estén gondolkozok, hogy milyen jó lesz a Montmarte utcáin bolyongani, elképzelni, melyik mulatóból szédült ki Van Gogh, melyik kapualjba menekült Dali a tavaszi eső elől, közönyösen nézve a párafüggöny mögött a falakat, hol keresett ihletet Picasso...

Párizsi utazás

 Párizs: a szerelem városa, kiváló úti cél, izgalmas és nyugzső metropolisz, a kultúra fellegvára. Utazás közben a legtöbben fotókkal örökítik meg az emlékeiket, de van, aki mozgóképet forgat: íme az eredmény.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!