Ajándékutalvány

Ajándékozz valódi élményeket!

A karácsony közeledtével egyre jobban szorít az ajándékvásárlás, ami néha nem is olyan könnyű feladat. 2020 pedig nem segít a helyzetünkön, hiszen a pandémia kellős közepén minden erőnkkel igyekszünk elkerülni a tömeget és a boltokat. Az online térben is bőséges – talán túlzottan is bőséges - kínálattal találkozunk, de a végén mégis ugyanazt a zoknit, vagy botmixert vásároljuk meg, amit a boltban vásároltunk volna. Ezzel egyrészt csak a lakásban felhalmozott kacatok számát növeljük, másrészt ilyenkor felelőtlenül bánunk a Föld energiaforrásaival és kiszolgáljuk a folyamatos fogyasztásra sarkalló globális hisztériát.

A tárgyak ugyanis elvesznek: az élmények viszont maradandók. Van e szebb ajándék a szeretteinkkel közösen töltött perceknél, van e jobb meglepetés annál, ha valódi kalandot, élményt adhatsz annak, aki fontos Neked? Egy olyan pillanatot, amit utána egész életében mesélni fog, hiszen gyönyörű helyen volt és regénybe illő dolgok történtek vele. Lepd meg szeretteid valódi élménnyel!

Az utalványok az alábbi adatok kitöltésével itt rendelhetőek, és a rajtuk szereplő összegben válthatóak be kizárólag forintban fizetendő utazásainkra. A döntés szabadsága azé, aki az ajándékot kapja: a vásárlás időpontjától számított 1 éven belül bármikor beválthatja. Az ajándékozó – jelen esetben Te – pedig azt a könnyebbséget kapja, hogy rendelhet online, vagy az irodánkban, illetve kiküldjük postán, ha arra van igény, így elkerülheti a felesleges köröket. 

Fizetési módok: Online bankkártyával, átutalással, vagy irodánban készpénzzel/bankkártyával.

 

Milyen utakra váltható be az utalvány?

Egynapos kalandtúrákÖsszes kalandtúra

VárosnézésekKörutazásokNyaralások

10.000 Ft alatti utazások

50.000 Ft alatti utazások

A fenti példákon túl utalványaink szinte minden utazásunkra felhasználhatóak. Azon néhány utunkra, melyek Euroban fizetendőek az utalvány nem váltható be. Köszönjük megértésüket!

Az utalványok az alábbi adatok kitöltésével itt rendelhetőek, és a rajtuk szereplő összegben válthatóak be kizárólag forintban fizetendő utazásainkra.

db
db
db
db
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!