Egyesült Arab Emirátusok térkép

Nyaralás

» Atana Hotel **** Dubai (Emirates járattal) 324.379 Ft/főtől - Közel-Kelet / Dubai / Egyesült Arab Emirátusok
» Hotel Millennium Place Marina **** Dubai (Emirates járattal) 364.939 Ft/főtől - Közel-Kelet / Dubai / Egyesült Arab Emirátusok
» Hotel JA Palm Tree Court ***** Dubai (Emirates járattal) 922.639 Ft/főtől - Közel-Kelet / Dubai / Egyesült Arab Emirátusok
» Hotel JA Beach ***** Dubai (Emirates járattal) 1.008.829 Ft/főtől - Közel-Kelet / Dubai / Egyesült Arab Emirátusok
» Hotel Jumeirah Beach ***** Dubai (Emirates járattal) 1.216.699 Ft/főtől - Közel-Kelet / Dubai / Egyesült Arab Emirátusok

Körutazás

» Egyesült Arab Emirátusok - 6 napos körutazás az Emirátusokban
» India-Arany háromszög a színek ünnepén, Dubai és Abu Dhabi - 11 napos körutazás Indiában
» Dubai - Sri Lanka és Maldív-szigetek - 15 napos körutazás és óceánparti nyaralás

Városlátogatás

» Egyesült Arab Emirátusok - 6 napos körutazás az Emirátusokban
» India-Arany háromszög a színek ünnepén, Dubai és Abu Dhabi - 11 napos körutazás Indiában
» Dubai - Sri Lanka és Maldív-szigetek - 15 napos körutazás és óceánparti nyaralás

Élmények, beszámolók, látványosságok, látnivalók ...

COVID-19 információk Dubai

Ki és beutazási:   Általános szabályok: Maszk viselése mindenhol kötelező: utcán, üzletekben, bevásárlóközpontokban. Ugyanígy kötelező a másoktól való 2 méteres távolság tartása is. A szabályok megszegése esetén akár 3000 AED büntetésre is lehet számítani. A fenti szabályok a strandokra is érvényesek. Bevásárlóközpontokat 12 éven aluliak, és 60 éven felüliek nem látogathatják. A szórakoztató attrakciókat jelenleg 12 éven aluliak nem vehetik igénybe. Üzletekbe, bevásárlóközpontokba történő belépéskor kötelező testhőmérséklet mérést vezettek be.

Az Öbölmenti Louvre első kiállítása

Maga múzeum csak 2015-re készül el, de néhány remekművet már most bemutatnak. Ha az Egyesült Arab Emírségek belefog egy nagy projektbe, akkor szinte biztosak lehetünk a sikerben. És ha ehhez francia támogatást és szakértői segítséget is kapnak, a végeredmény csakis „grandiózus” lehet. És az Abu Dhabiban 2015-ben megnyíló szuper múzeum, az „Öbölmenti Louvre” minden bizonnyal kiérdemli majd ezt a jelzőt.

Dubai látképe

Természeti szépségeinek, homokdűnéinek, oázisainak és ma is élő arab hagyományainak köszönhetően az idelátogató az Ezeregyéjszaka meséiben érezheti magát. Ugyanakkor a kristálytiszta tengerparton épült luxusszállodák, ultramodern felhőkarcolók, már a 21. század és a fényűző csillogás jelképei.

Dubai csodái

DUBAI: Az egykor a gyöngyhalászok és a beduin törzsek lakhelyéül szolgáló emirátus a számtalan innovatív, nagyszabású építészeti és egyéb beruházásaival vált ismertté, ma már jövedelmének egyik legnagyobb részét a turizmus adja. A sivatag közepén lévő lenyűgöző város a Jumeirah Beach finomhomokos tengerpartjával, lélegzetelállító szállodái pedig a modern keleti pompa minden kényelmével várják a vendégeket. Utazások Dubaiba...

A világ legrondább pályaudvarai?

A napokban a The Guardian egyik (családneve alapján nagy valószínűséggel magyar származású) újságírója összegyűjtötte a világ szerinte legrondább pályaudvarait, melyek között olyan prominens állomások is szerepeltek, mint a Pennsylvania Station New Yorkban, a Termini pályaudvar Rómában, illetve a brüsszeli Central Station, s hogy kicsiny országunk se maradjon ki a nagyok "csatájából", még befért közéjük a budapesti Déli pályaudvar is.

10 hely, ahová soha nem juthatsz el

Az ember élete során szeret minél több helyre eljutni, már csak azért is, hogy elmondhassa – Ő ott volt. Vannak viszont Földünknek olyan pontjai, ahová nem pénz, vagy származás kérdése az, hogy valaha is megfordulhatunk-e, vagy sem. Ezeket a helyeket jó esetben is csak fényképen láthatjuk, eljutnunk oda pedig kész lehetetlenség. Mezhgorye (oroszul Межгорье)

Látnivalók Londonban: a Tower erődje

A Tower, London középkori erődítményének története Hódító Vilmossal kezdődött, aki 1078-ban elrendelte a Fehér Torony építését. Az erődítmény közepén álló torony nevét azokról a világos színű kövekről kapta, melyeket az uralkodó Franciaországból hozatott az építkezésre. A XII. században Oroszlánszívű Richárd folytatta a Tower bővítését, fallal és vizesárokkal vette körül a Fehér Tornyot. Az őt követő uralkodók is folytatták az erődítési munkálatokat.
Kereső lastminute teaser és gomb: 
engedélyezve
Criteo engedélyezve: 
Criteo szöveg: 
Nyaraljon Dubaiban!
Criteo kép: 
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!