pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

United KingdomEgyesült Királyság térkép
Egyesült Királyság cikkek

» Utak Március 15. idejére
» Látnivalók Londonban
» 4 napos utazások
» Biciklitúra, kerékpártúra
találat
Főoldal EurópaEgyesült Királyság

Városlátogatások az Egyesült Királyságban 21 db utazási ajánlat

49.900 Ft/főtől (4 nap)

Körutazások az Egyesült Királyságban 9 db utazási ajánlat

134.900 Ft/főtől (7 nap)

Gyalogtúrák az Egyesült Királyságban 1 db utazási ajánlat

  • szep
  • okt
  • nov
  • dec
  • jan
  • feb
  • már
  • ápr
  • máj
214.900 Ft/főtől (8 nap)
Részletes találati lista

A világ legrondább pályaudvarai?

A napokban a The Guardian egyik (családneve alapján nagy valószínűséggel magyar származású) újságírója összegyűjtötte a világ szerinte legrondább pályaudvarait, melyek között olyan prominens állomások is szerepeltek, mint a Pennsylvania Station New Yorkban, a Termini pályaudvar Rómában, illetve a brüsszeli Central Station, s hogy kicsiny országunk se maradjon ki a nagyok "csatájából", még befért közéjük a budapesti Déli pályaudvar is.

Ez a dicstelen szerepeltetés csapta ki a biztosítékot az egyik jeles hazai blog, az Urbanista...

Olvasson tovább! >>>

London városlátogatás: ajándék vezetett városnézéssel!

Londonból sohasem elég. Ha már jártál ott, visszavágysz, ha még nem látogattad meg ezt a hatalmas metropoliszt, akkor a hosszú hétvégék ideális időpontnak tűnnek ezt bepótolni! Kiváló londoni városlátogatás programjaink mellett most újabb ajándékkal kedveskedünk a nálunk foglaló utazni vágyóknak: minden londoni utazás mellé  ajándék 24 órás ORIGINAL TOUR TICKET: Hop on Hop off buszok ingyenes használata / Ingyenes hajózás a Temzén / Ingyenes angol nyelvű gyalogos városnézés jár!

Mit is jelent ez pontosan?

A városlátogatás mellé egy 24 óráig érvényes jegyet adunk ajándékba, amivel egész nap használhatjuk a hop-on hop-off városnéző emeletes autóbuszokat, amik több mint kilencven helyen állnak meg London belvárosában. 

Városnéző hajókirándulás, hop-on, hop-off rendszerben, megállók: Westminster (Big Ben), Waterloo...

Olvasson tovább! >>>

Látnivalók Londonban: The Shard

A London Southwark negyedében ágaskodó, 95 emeletes (309,6 méter magas) felhőkarcoló az EU legmagasabb befejezett épülete, a második legmagasabb európai épület a moszkvai Mercury City Tower után, és Anglia második legmagasabb szabadon álló építménye a 330 méter magas Emley Moor adóállomás betontornya után.

A hatalmas üvegtornyot Renzo Piano olasz építész tervei alapján (nevéhez fűződik a többi között a párizsi Pompidou Központ is) 2009 márciusában kezdték építeni és pontosan három évvel később, 2012 márciusában be is fejezték. Átadása 2012 júliusában volt, de a nagyközönség előtt csak 2013-ban fog megnyílni. A szabálytalan gúla alakú hatalmas torony csaknem teljes egészében üvegborítású: felületét 11 ezer üvegtábla takarja, amely 8 futballpálya méretével egyezik meg. A torony 72 lakható emelettel (benne irodák, üzletek, az 5-csillagos Shangri-La Hotel, éttermek, galériák), egy...

Olvasson tovább! >>>

Egyesült Királyság: Ajtók Angliára

Aki járt már Nagy Britanniában, annak bizonyára feltűntek a jellegzetes porták, melyek oly jellemzőek a szigetország lakóépületeire. Legyenek akár egyszerű polgároké, vagy jómódú arisztokratáké, pompázzanak fehér, fekete, vagy éppen lila színben, egy biztos, mindig ápolt, rendezett benyomást keltenek, melyen az ember szívesen belépne. S ezek az ajtók talán a karácsonyi ünnepek idején még elbűvölőbbek: szinte mindenütt hangulatos koszorúk függnek, rajtuk csillogó díszekkel, tobozokkal, vagy színes szalagokkal.

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!