vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Thaiföld kajakkal - Khao Sok expedició

Thaiföld: majmok, gibbon testvériség, vadon, kajakban, sziklákon, őserdők, vágyak, repkedő gyíkok, bangkoki őrület, tengeri kajakok, éjszakai vonatozás, hajnali részegség, 100% Thaiföld, - EZ LESZ!

Bali látnivalói

Bali apró sziget Indonéziában. A szigetlakók békés és mosolygós emberek, híresek táncaikról és fafaragásainkról. Bali látnivalói és hosszú tengerpartjai miatt jelentős idegenforgalmi célpont is, a sziget hangulatát jól bemutatja a most következő kisfilm. Bali Travelogue 2011 from hencpu on Vimeo.

Bali a magasból

Ázsia egzotikus országai olyanok, mint egy ízes, illatos, színes és mozgalmas álom - európai ésszel szinte hihetetlen helyzetekbe keveredhetünk nap mint nap, de sokszor tanulságos leckét kapunk a nyílt szívű, őszintén kedves emberek egyszerű és tiszta gondolatvilágából. Bali szigete még Indonézia hatalmas országán belül is különleges régió - itt úgy érezhetjük, mintha egy teljesen másik világba csöppennénk. India vagy Nepál szegénysége nincs jelen, de a Indonézia kulturális és vallási sokszínűségbe szinte beleszédülünk.

Thaiföld - Khao Sok expedició

Thaiföld: majmok, gibbon testvériség, vadon, kajakban, sziklákon, őserdők, vágyak, repkedő gyíkok, bangkoki őrület, tengeri kajakok, éjszakai vonatozás, hajnali részegség, 100% Thaiföld, - EZ LESZ!

Nyaralás Törökországban - Antalya szépségei

Törökország: változatos vidék Európa és Ázsia határán. Változatos tájak, egzotikus kulturális hagyományok, ókori emlékek, határtalan hegységek és hatalmas tavak, illetve mediterrán partvidékek otthona ez az ország, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. Anatólia száraz fennsíkjai, Kappadókia mesevilága, Isztambul fűszeres varázsa mind-mind csak egy szilánk ebből a csodálatosan szép és izgalmas utazásból. [utazom:csikkep:61892] A most következő kisfilm Antalya környékét és építészeti emlékeit, egyedi hangultát mutatja be: Turkey 2012 - a Week to remember from Daniel Thurau on Vimeo.

Törökországi kalandok

Filmezni az utazáson többféleképpen lehet. Van olyan felvétel, amit a nagyszülőknek megmutatunk, de már az ismerősöknek nem, és van olyan is, amit bátran felvállalunk a széles nagyközönség előtt is. A következő videó épp ilyen: egy törökországi utazást mutat be, egy szerelmespár kalandjain keresztül.

Aktív utazások, izgalmas túrák az utazom.com szervezésében

Az utazom.com kalandtúrái valódi izgalmakat kínálnak, lenyűgöző tájakon, a legnagyobb biztonságban. Az aktívan eltöltött szabadidő nem csak életre szóló élményekkel és kellemes fáradtsággal ajándékozza meg az utazót, hanem kiváló közösséget is talál a túrákon részt vevő hasonló érdeklődésű társaságban az út alatt pedig évtizedes tapasztalattal rendelkező túravezetők figyelnek utasaink biztonságára. Az alábbi felsorolásban összeszedtük azokat az úttípusokat, ahol aktív utazásokon, izgalmas kalandokon vehetünk részt az utazom.com szervezésében. Gyalogtúrák
Leírás:

Látnivalók Bali szigetén

Bali apró sziget Indonéziában. A szigetlakók békés és mosolygós emberek, híresek táncaikról és fafaragásainkról. Bali látnivalói és hosszú tengerpartjai miatt jelentős idegenforgalmi célpont is, a sziget hangulatát jól bemutatja a most következő kisfilm. Bali Travelogue 2011 from hencpu on Vimeo.

Thaiföld csodálatos vidékein

Thaiföld csodálatos vidékeit bejárhatjuk kajakkal, hajóval, tuk-tukkal, busszal, robogóval, kerékpáron, gyalogtúra keretében vagy akár elefántháton is. A nagyon változatos országban nem csak nagyvárosokat, folyóparti falvakat, hanem kiváló nyaralóhelyeket és csodálatos tengerpartokat találunk, hanem díszes templomokat és csendes buddhista szerzeteseket és nyugalmat és áhítatot árasztó kolostorokat is. Thaiföldben szinte egész Ázsiát megtaláljuk, ideális hely az utazáshoz és a kalandkereséshez is. A most következő képsorok híven bemutatja az ország legszebb vidékeit:

Thaiföldi utazás - tengeri kajakozással fűszerezve

Thaiföld, gibbonok, őserdő: mindez egy tengeri kajakkal felfedezve. Döbbenetes kaland, egzotikus kultúra, hihetetlen nyugalom vár. Felesleges is tovább szaporítanom a szót, beszéljenek helyettem a mozgóképek: a Khao Sok expedícióról készült videó! Ha kedvet kaptál, ne habozz: evezz!

Thaiföldi nyaralás képekben

Thaiföld: az ázsiai ország változatos és izgalmas kalandokat kínál. A nyaralni, pihenni vágyók épp úgy megtalálják a kikapcsolódási lehetőségeket, mint azok, akik az ország kulturális érdekessségeire és gyönyörű tájaira kíváncsiak. A thaiföldi nyaralás életre szóló emlék marad, erről árulkodik a most következő kisfilm is: Mai Thai from Timon on Vimeo.

Törökországi utazás: felejthetetlen kaland

Törökország lenyűgöző és hatalmas. Ezeregy más és más világot fedezhet fel az ide utazó, de nem csak akkor, ha bejárja Kis-Ázsia legszebb tájait: elég csak egy sétát tennünk a városokban: a fejlett nyugati fények néha valódi ázsiai körülményeket világítanak meg az utca túloldalán.  Kappadókia mesevilága azonban minden apró kellemetlenséget feledtet.   De törökök közmondásos vendégszeretete, vidám hangulata, a történelmi és az építészeti emlékek színes kavalkádja biztosan emlékezetessé teszi a törökországi nyaralást: Going To Cappadocia (Turkey) from Kyoto Studio on Vimeo.

Srí Lanka ízei

Srí Lanka: az egykori Ceylon kiváló nyaralási és utazási célpont. A könnycsepp alakú sziget felejthetetlen élményeket, csodás tájakat rejt és kedves, vendégszerető emberek lakják. Érdemes ellátogatni ide és saját szemünkkel is meggyőződni szépségéről! A taste of Sri lanka from SOLDAOUT on Vimeo.

Thaiföldi utazás: szokatlan képsorokon megörökítva

 Thaiföld népszerű utazási célpont. Ez a videó mégsem a szokásos szemszögből mutatja meg ezt a vidéket, hanem a különleges tilt-shift technológia által. Jó szórakozást!

A legszebb kilátás - Reunion szigete

Reunion trópusi szigete maga a megvalósult álom - csak teremtő képzelet alkothat ilyen gyönyörű tájat. [utazom:teaser:18903] A vulkáni sziget hatalmas hegyei és zúgó vízesései Madeira legszebb tájait idézik, a gyakran ködbe burkolózó tájból zöld süvegként törnek fel a magas csúcsok. Erről a változatos és gyönyörű tájról hoz el néhány jellemző hangulatot ez a csodálatos kisfilm: 

Oldalak

Vélemények, értékelések
4.3
20 értékelés alapján

Hotel Bonapart Sealine ***Antalya, Alanya

Etyek
3.8
Jó szálloda, kedves személyzet.
A szoba megfelelő , az ellátás tökéletes.

Sunis Hotel Su ***** Antalya

Komárom
4.9
Minden szuper volt.

Hotel Güral Premier Belek ***** Belek

Dunaújváros
4.1
Szép környezet, kedves segítőkész dolgozók.
Az ágy kényelmetlen, rugós.
Vip pavilon, és a vizi sportok fantasztikusak voltak.

Hotel Sevki Bey *** Alanya

Budapest, XV. kerület
3.2
Gyakran előfordul az a probléma, hogy a vendégeket nem a megjelölt és előre kifizetett szobákba helyezik el. Ottlétem alatt szinte mindennapos gond volt. Standart szoba helyett a bungalóba kaptunk szobát. Másnap az idegenvezető segítségével sikerült orvosolni a problémát. Az ellátás nem volt változatos. Vegetáriánusok előnyben! A személyzet kedve és szolgálatkész

Hotel Eftalia Aytur **** Alanya

Hungary Budapest
4.8
Mindennel meg voltunk elégedve

Hotel Q Premium Resort ***** Alanya

Vác
3.8
Az egy hét alatt a csoport szinte minden tagja fertőzést kapott és a korábbi csoportból is sokan lettek valamilyen fertőzés elszenvedői.
Mert minden nap valakin átment a kb. 1 napos rosszul lét.
Miután többször voltunk már Törökországban és sehol sem volt ilyen jellegű betegség sorozat nem értjük mitől lehetett.
Az Anubis utazási iroda kinti alkalmazottjai csak kísérő szerepet és max. infó szolgáltatást töltenek be, de csak akkor, ha kérdezzük őket. Nem érdemes velük a fakultatív programokra befizetni, szótlanul ücsörögnek a buszon, ahol volna idejük egy kis ismertetőt, érdekességeket mondani az utasoknak, mondjuk Törökországról.......
A fertőzésektől eltekintve jól éreztük magunkat.

Floria Beach Hotel **** Alanya

Budapest, XXI. kerület
4.9
A szállodával minden kiváló volt. (tripadvisor 3. helyezett)
Egyetlen probléma az volt, hogy időnként olyan erős a hullámzás, hogy szinte be sem lehetett menni a tengerbe.

Hotel Adalya Ocean Deluxe ***** Side

Pusztazámor
4.6
Hibátlan szálloda, egyszerűen minden tökéletes volt

Hotel Blue Waters Club ***** Side

Budapest, XIV. kerület
5.0
Minden tekintetben tökéletes választás! Ez az a hely ahová mindenki visszavágyik és vissza is tér! Maga a paradicsom, úgymond a 2.otthonunk!

Hotel SunClub Eftalia Island Deluxe Resort ***** Alanya

Budapest, XI. kerület
3.4
A leírásban szereplő big double room a megnevezéssel ellentétben nem 2 külön légtér, hanem egy darab szoba egy plusz ággyal és egy pótággyal. Ez ott a helyszínen egy 4 fős családnak igen kiábrándító felfedezés volt.
A takarítás náluk csak a WC papír pótlást, törülköző cserét, és hattyú hajtogatást jelenti. Két hét alatt csak külön felszólításra mostak egyszer fel, a WC és mosdó takarítás akkor is elmaradt, ha szóltunk érte.
Az ultra all inclusive állítólag abban különbözik az all inclusive-tól, hogy 0-24-ben nyitva van minden...hát ez nem igaz. A csúzdák 10-11:45-ig, du 14:00-17:00-ig. A kajáldák, italpultok is korlátozottan.

Hotel Kleopatra Ada Beach **** Alanya

Bpest
4.6
A szálloda közvetlenül a tengerparton, csak egy egy irányú két sávos út és egy pálmafákkal övezett széles parti sétány választja el a víztől. A 20 számú strand tartozik a szállodához, ami végül is lényegtelen, mert bármelyik strandon le lehet táborozni. A szálló vendégeknek járó "térítés mentes italok" pedig nem annyira vonzóak, hogy az ember ne a legjobb homokos szakaszt keresse meg. Mi megtettük, a beömlő kis patakocska után a centrum felé tartva egy hatalmas lapos kő tömb után van a tuti hely! A medence kb. 12 méteres, kora reggel érdemes lemenni, akkor lehet úszni és akkor lehet még nyugágyakat elfoglalni. A személyzet egészen fantasztikus! Ilyen gyorsan a használt edényeket letakarítani még sehol nem tapasztaltam. Mindenki barátságos és tisztelet tudó (!). Az italt felszolgáló pincér a második nap után már automatikusan adta a kis fröccsöt ha oda mentünk. A fröccs szót nem tanulta meg, mint ahogy az ebédlő papagája sem azt, hogy "szia". Kéretik a mindenkori magyar vendégeknek a tanítást tovább folytatni. összegezve kellemes nyaralásuk volt, remekül éreztük magunkat, amit az a siker is motivált amidőn egy 70 euróért kínált blúzt, több lépcsőben lealkudtunk 20-ra.

Hotel Nashira Resort & Spa ***** Side

Budapest, XVII. kerület
4.6
A nászútunkat töltöttük ebben a hotelban, és nagyon meg voltunk elégedve a választásunkkal. A szálloda nagyon szép, közvetlen a tengerparton, ami gyönyörű volt. A hotelban mindenféle programok vannak, a személyzet nagyon kedves, különösen a pincérek. Az ételek isteniek voltak, nagyon nagy választékkal. Szívesen mennénk vissza a szállodába újra.

Hotel Siam Elegance ***** Belek

Budapest
4.0
Xxx

Hotel Concordia Celes ***** Alanya

Székesfehérvár
4.6
Nagyszerűen éreztük magunkat.

Magic Sun Hotel **** Kemer

Budapest
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat, szuper programokkal készültek, a medencés habparty óriási élmény volt. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt.

Hotel Galeri Resort ***** Alanya

Soltvadkert
5.0
Az egyik legjobb szálloda, ahol eddig voltam.

Hotel Kleopatra Beach **** Antalya,Alanya

Mátészalka
2.3
Szoba 70-es évekbeli bútorzattal sötét jukban idegenvezető közbenjárásával 2 nap múlva kiválló szoba normális butorzattal. A fakultatív programon magyarul érthetetlenül beszélő idegenvezető. A transzferen csak angol tájékoztatás.

Hotel Q Premium Resort ***** Alanya

Budapest, XI.
4.6
Az ételválasztek lehetne változatosabb.

Hotel Seher Sun Palace ***** Side

Kisvarda
4.4
Gyönyörű volt a hotel es a szoba, közel van a bazár sor, a tengerpart 8 perc séta.

Nekem nem ízlett a kaja, de azt nem tudom h ez a hotel vagy a török konyha hibája. De ennek ellenére is találtam magam Ak egy két fele ételt amit jo étvággyal el tudtam fogyasztani. A reggeli az nagyon jo volt. Ebédre es vacsora különböző szoszos húsok , raguk voltam legtöbbször amik számomra iztelenek voltak.


Hotel Granada Luxury ***** Antalya,Alanya

Budapest, XII. kerület
5.0
Fantasztikusan szépen tervezett, kivitelezett hotel, nagyon kedves személyzettel, készséges, gyors, kedves figyelmes kiszolgálással. Tiszta, kiváló tengerrel. Egyetelen apró gond volt, a kétszemélyes ágy egy kcsit kicsi volt 2 embernek.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!