London egyedi hangulata

London nyüzsgő metropoliszának városrészei mind sajátos arculattal rendelkeznek. A belváros emblematikus helyei, mint a Tower vagy a Parlament, a híres Westminster apátság ugyanolyan ismert épületek, mint a Trafalgar tér vagy a Szent Pál székesegyház.

De egyes városrészek is legendás vonzerővel bírnak, mint a Soho negyed végy épp a bohém Camden - a csatornák és a színes házak hippi hangulata éles kontrasztot képviselnek a City öltönyös sürgés-forgásához képest. 

Látnivalók Londonban: a Camden Town

Ha a Regent's Canal mellett teszünk egy sétát, olyan érzésünk lehet, mintha nem is London városában járnánk. A kellemes hangulatú csatorna partján, lakóhajók mellett sétálhatunk el London egyik híre bohém negyedébe Camden Town-ba. Az itt található híres piacon egészen elképesztő dolgokat lehet vásárolni, de az is nagyon szórakoztató, ha leülünk egy kis zugba és csak nézelődünk. 

London szédítő forgatagából kiszakadva felüdülést jelentenek a hatalmas parkok, világhírű múzeumok vagy éppen egy séta a Temze partján. Ha a magasból is megszemlélnénk Londont, akkor menük egy kört a London Eye óriáskerekével. 

Az elegáns Covent Garden kiváló éttermei, csillogó boltjai, mutatványosai és egyedi hangulata még akkor is szórakoztató látványosságot nyújtanak, ha nem konkrét vásárlási szándékkal érkezünk, csak elmélázva nézegetjük a kirakatokat vagy egy teraszon ücsörögve szemléljük a forgatagot. 

Látnivalók Londonban: a Covent Garden

London egyik legnagyobb múlttal rendelkező városrésze a Covent Garden. Bármilyen napszakban is tévedjünk arrafelé, egészen biztos, hogy színes, érdekes programokra és kellemes látnivalókra bukkanunk.

London legkiválóbb helyszíneit végigjárni akár egy hetet is igénybe vehet - érdemes rászánni az időt és akár többször visszatérni, hogy igazán megismerhessük kedvenc városrészeinket. A képeket Fórizs Beáta készítette. 

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» London hosszú hétvége - 4 nap
» Tavaszköszöntő hétvége Londonban - 4 nap
» Londoni séták - 4 nap
» 4 napos városlátogatás Londonban - Hotel **** - 4 nap
» Londoni séták - Harry Potter nyomában - 4 nap

Információs oldalak

» Látnivalók Londonban
» Hosszú hétvége Londonban
» 4 napos utazások
» Hosszú hétvége

Cikkeink

» London - szeretjük! - Kovács Attila
» London olimpiai lázban - Kovács Attila
» Londoni emlékek - Kovács Attila
» Egy londoni utazás képei - Kovács Attila
» London ünnepi fényben - Kovács Attila
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!