German.Local.Culture - Német helyi kultúra

 

 

Németországban idén nagy szerepet kap a helyi kultúra, gasztronómia, kézművesség, hangulatok, zöld élmények megismertetése az oda látogatókkal. A pandémia után a Német turisztikai Hivatal a German.Local.Culture (Német - Helyi - Kultúra) kampánya segítségével szeretné bemutatni a német városok izgalmas oldalait, mint a hagyományok, a kézművesség, a manufaktúrák, a gasztronómia, a kultúra és az építészet, illetve a tájakat és a természetet a városi központok kapuinál.

 

Összegyűjtöttük a fent említett tematika szerint mit érdemes megnézni Németországban akár a "kötelezőkön" túl is, ötleteket adva egy színesebb program összeállításában, mellyel sokkal több dolgot ismerhetünk meg az országról. Persze sokakban felmerül a kérdés ebben a COVID-os időszakban, hogy miként utazhatunk egyáltalán Németországba.. Ebben is segítünk az alábbi összefoglalókkal, információkkal.

 

Németország - Utazási lehetőségek repülővel - Beutazási szabályok

Számos közvelten járattal utazhatunk Németországba, de be kell tartani a szabályzásokat. Részletek a képre kattintva:

 

Német városok hangulata

Bemutatjuk a különböző építészeti stílusokat, a helyi hangulatot a városokban és a régiókban, amelyekben fejlődtek, illetve a kulturálisan érdekes és különleges helyszíneket a street art helyektől egészen az érdekes történelemmel rendelkező városrészekig. Részletek a képre kattintva:

 

Átélni és élvezni a német kézműves hagyományokat

Németország sok kinccsel rendelkezik az évszázados hagyományok és a népszokások terén. A manufaktúrákban és a céhekben még ma is ápolják a fennmaradt hagyományokat. Ezáltal életben marad a regionális kultúra és a hozzátartozás élménye. Az utazók számos helyszínen betekinthetnek a kézművesek és dizájnerek kulisszatitkaiba, ezáltal pedig Németország egy eredti szeletét ismerhetik meg. Részleteke a képre kattintva:

 

Ízélmények, gasztronómia Németországban

Bemutatjuk a vendéglátók és a szakácsok egy fiatal generációját, akik a hagyományos konyhaművészet újragondolását kínálják. A német gasztronómiához szorosan kapcsolódnak jobbnál jobb borok a 13 német bortermelő vidék valamelyikéről vagy a sörök a több mint 1500 sörfőzde valamelyikéből. Részletek a képre kattintva:

 

A városok és a természet fenntartható élvezete

A fenntarthatóság egy óriási trendtéma világszerte – az utazás megtervezésénél ez azt jelenti, hogy olyan fenntartható ajánlatokat keressünk a városokban és kössük össze a kulturális kínálatot a környék zöld kirándulási lehetőségeivel. Vagy pedig a vidéki régiókban üdüljünk és környezetbarát közlekedési eszközöket használva fedezzük fel a városok kínálatát. Részletek a képre kattintva:

 

Utazási ajánlatok Németországba

Összegyűjtöttük azokat a szervezett körutazásokat, városlátogató programokat németországba melyeket könnyen lefoglalhat oldalunkon. Részletek a képre kattintva:

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt