Áfás számla minden típusú repülőjegyhez

Miért kell ezt kijelenteni? Ha vásárolt már légitársasági vagy fapados légitársasági oldalon repülőjegyet, akkor tapasztalhatta, hogy a magyar előírásoknak megfelelő, elszámolható bizonylat beszerzése nem egyszerű, vagy sok esetben nem is lehetséges.

A jelenség oka, hogy a légitársaságok weboldalán vásárolt repülőjegyekre vonatkozóan a vásárlás jogilag a légitársaság székhelye szerinti országban történik. Így a kapcsolódó számlaadási kötelezettség is az adott ország szabályai szerint történik. A légitársaságok pedig nem törekszenek, hogy a magyar adózási szabályoknak is megfeleljenek, így alaphelyzetben nem is készülnek fel a számlaadásra.

Utána járással általában a legtöbb légitársaság képes megfelelő bizonylatot kiadni, de mivel ez nem gyakori kérés feléjük, így sok esetben nehéz megtalálni a megfelelő kapcsolatot és jelentős utána járást igényel. Igaz ez mind a fapados légitársaságokra, mint Ryanair, Easyjet, stb és a hagyományos szállítókra is, pl. Lufthansa, Emirates, stb.

Áfás számla repülőjegyekhez

Áfás számlát minden repülőjegy vásárláshoz lehet kérni

Az utazom.com által akár a weboldalon, akár az irodában értékesített repülőjegyek után elkészítjük az elszámolásához szükséges áfás számlát, nálunk nincs szüksége utána járásra. A repülőjegy foglalási folyamatban meg tudja adni, kinek kell kiállítanunk a számlát.

Ugyanígy minden, a repülésével kapcsolatos, nálunk megvásárolt szolgáltatásról, mint csomagfeladás, ülőhelyfoglalás, stb. is számlát adunk ki.

Foglalását szét kell bontani több vevőre? Ez sem probléma. Írja meg részünkre, mely utazók részére kell céges számlát kiállítanunk és kik utaznak magánszemélyként, és eszerint készítjük el a számlát. Így egyszerre tudja az összes utazó részére a repülőjegyet elkészíteni és mégis a számlázás során minden a megfelelő helyre kerül, könnyebbé válik az elszámolása.

Igény szerint egyedi kéréseket is tudunk teljesíteni, mint útvonal szerepeltetése a repülőjegy áfás számlán, egyedi azonosítók, költséghely, pályázati azonosító, stb., így Önnek az elszámolás nem jelent majd problémát.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás