Easyjet repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Easyjet repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Easyjet információk

Easyjet kézipoggyász

Az Easyjet repülőjegyekkel ingyenesen 1 db 56x45x25cm / fő | 8 kg méretű kézipoggyász és egy kisméretű táska (laptop táska, kameratáska, stb) kapcsolódik. A poggyászok méretét szigorúan ellenőrizhetik, a megadott méretet és súlyt meghaladó poggyász esetén pótdíjat kell fizetni a beszálláskor.

A fenti kézipoggyász méret sztandard kézipoggyász csomag méretnek felel meg.

Easyjet feladott poggyász

Easyjet repülőjegye alaphelyzetben nem tartalmaz feladott poggyász-szállítási lehetőséget.

Az Easyjet járatokra (kivételek lehetnek) több méretű poggyász vásárolhat: 15 kg, 23 kg és 32 kg.

A feladott poggász szállításának díja a legtöbb esetben függ a megvásárlásábak időpontjától. Az utolsó pillanatban, a repülőtéren megvásárolt feladott poggyász díja minden esetben a legdrágább. Ha már repülőjegye lefoglalásakor tudja, hogy szükséges lesz poggyász szállításra, az a legjobb, ha akkor rögtön meg is vásárolja.

Easyjet ülőhely foglalás

Az Easyjet repülőjegyek megvásárlásakor alaphelyzetben nem jár lehetőség, hogy az utazó válassza ki a járatra bejelentkezés során (check-in), hogy hova szeretne ülni, az ülőhelyek kiosztását az Easyjet rendszere végzi el. A mai gyakorlat alapján az Easyjet rendszere  egymás mellé ülteti az együtt utazókat.

Amennyiben fontos, hogy kényelmesebb ülést kapjon, előre le kell foglalni az ülőhelyeket. Többféle árú ülőhely közül lehet választani.

A legdrágább ülőhelyek (ezek korlátozott számban állnak rendelkezésre) a nagyobb lábtérrel rendelkező ülőhelyek, melyek az első sorban illetve a vészkijáratoknál helyezkednek el.

A legolcsóbb ülőhelyek a gép hátsóbb részében találhatóak, mert tapasztalat alapján a kiszállításkor innen lehet legkésőbb elhagyni a repülőgépet.

Easyjet check-in

Az Easyjet repülőutak esetén az indulást megelőző 30 nappal nyílik meg a járatra bejelentkezés (check-in) lehetősége. Az online check-in az Easyjet weboldalán ingyenes, 2 órával a menetrend szerinti indulás előtt zárul az online check-in lehetősége. Ezután már csak díj ellenében, a repülőtéren lehetséges a kötelező check-in elvégzése.

Az otthon elvégzett chek-in után ki kell nyomtatni vagy telefonjára letölteni a beszállókártyát (boarding pass), ez minden esetben szükséges már a repülőtérre érkezéskor is.

Easyjet étkezés

Az Easyjet repülőjegyek nem tartalmaznak fedélzeti étkezést vagy ital fogyasztást.

A repülés során a légiutas kíséről szolgálnak fel italokat, kávét/teát és egyszerű ételeket, de ezekért minden esetben fizetni kell.

Utasaink értékelései a(z) Easyjet légitársaságról

A(z) Easyjet légitársaság átlagos értékelése

4.3 123 értékelés alapján
Pontosság
4.1
Fedélzeti kiszolgálás
4.3
Ülőhely
4.3
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

4.5
Kovács Olga Budapest - 2019. október
Maga a repülés kifogástalan volt eltekintve a néhány perces későbbi indulástól. Leszállás után a lépcső kicsit késett, de korrektül lekommunikálták velünk, és türelmesen megvártuk Hatalmas a reptér Amszterdamban.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.3
Husztiné Péceli Rita Budapest - 2019. szeptember
Oda- vissza kb 20 perc kesessel indult,de megis pontosan erkezett. Utazas elott kb 2 hettel sms-t kuldtek, azt irtak, hogy a jarat odafele nem indul, kerjek uj jegyet. Ez komoly izgalmat okozott. Se az sms-re emailre, facebook stb. nem valaszoltak, elerhetetlenek voltak. Nem lehetett kideriteni mi az igazsag, vegig ezen izgultam, vegul rendben volt a jegy. Jo lenne, ha Budapesten legalabb telefonos elerhetoseguk lenne.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Anikó Budapest - 2019. augusztus
Pontos indulas mindkétszer. A székek lehetnének kényelmesebbek is. Korrekt és nagyon gyors csomagkezeles.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Éder Tünde Nemesgulács - 2019. augusztus
Felszállás /leszállás zavartalan volt és a légiutaskísérők is segítőkészek voltak, bár azt hiányoltam, hogy az útközbeni információk java angol nyelvű volt. Ár - érték aránynak megfelelő szolgáltatás
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Kemény Csaba Diósd - 2019. augusztus
Repülőnk Berlinből pontosan indult. Fapados járatoknál megszokottan nincs a gépen étel-ital, csak külön pénzért. A feladható csomagok súlyát és a kézipoggyász méreteit illetően az EasyJet messze nagyvonalúbb a WizzAir-nál. A repülés minden tekintetben korrekt, kellemes volt. 10 perccel hamarabb érkeztünk Ferihegyre, és kb. 20 percet vártunk a gépen, mert nem volt lépcső a kiszálláshoz. Ez persze nem az Easy Jet bűne, hanem a repteret üzemeltető céget minősíti.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az easyjet légitársaság egyike a legrégebbi fapados légitársaságoknak Európában, melyet 1995-ben alapítottak. Az első évben 2 úticélra repültek Londonból: Glasgow-ba és Edinburgh-ba. Mára Európában közel 130 város között indítanak járatokat. Flottája 201 darab korszerű Airbus 319, 320, 321 repülőgépből áll. 

Budapestre 2008. novemberétől üzemel a légitársaság, mely jelenleg közvetlenül Párizsba, Londonba, Berlinbe, Genfbe és Dortmundba indít járatokat. 

A járatokra díjfizetés ellenében feladható poggyász választható, a fedélzeten pedig ételek és italok vásárolhatóak az utazás során. 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek