Air France repülőjegy foglalás 39.500 Ft-tól

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Air France légitársaságról

A(z) Air France légitársaság átlagos értékelése

4.0 53 értékelés alapján
Pontosság
3.9
Fedélzeti kiszolgálás
4.0
Ülőhely
3.9
Légiutas-kísérők
4.3

Utasaink értékelése

4.5
Maltesics Csaba Kaposmérő - 2018. június
Minden rendben volt,igaz a visszaútón negyve perc késêssel indultunk,de ennyi belefért.Legközelebb is szívessen választom öket.
 
2.0
zsolt Budapest, IX. ker. - 2018. június
Az Air France legi tarsasag minosege leromlott, Visszafele kesett mind a 2 Jarat, A Parizsbol indulo 45 p kesset ott vartunk a gepbe az indulasra.A hazafele 2 oras uton mini rossz 1 db sutemeny volt az zero semmi.tobbet soha nem utazom veluk. koszonom...zsolt
 
4.3
Tóth Károlyné Ócsa - 2017. október
Kellemesen utaztam , a gép pontosan indult és érkezett Párizsba. Ott átszálltam egy másik gépre amivel Newcast-repültem, nagy meglepetésemre egy kicsi gép vitt tovább, ami igen rozsdás volt bevallom őszintén féltem is egy kiscsit, dekellemes csalódásom volt mivel alacsonyabban repült és jól lehetett látni ahogy a tenger felett repült és Anglia partjai is jól láthatók voltak. A kiszolgálás megfelelő volt. Az ülőhely kicsit szűkös volt, de ezt betudtam a kicsi gépnek. Szivesen repülök legközelebb is a légitársaság gépeivel.
 
5.0
Tóthné Németh Katalin Erzsébet Budapest, XIV. ker. - 2017. október
A Budapest -Detroit útvonalon kényelmesebb volt a gép, és a kiszolgálás is pazar volt. a Detroit - Budapest útvonalon kényelmetlenebb ülések, kisebb üléstávolságok voltak, és az ellátás is sokkal kevesebb volt.
 
4.8
Magócs Krisztina Budapest, II. ker. - 2017. szeptember
Javaslom az étrendben a laktóz intolerancia és glutén érzékenység figyelembe vételét. Legalább az egyik szendvics lehetne mindenmentes.
 
Előző

Az Air-France-KLM csoport – Európa legnagyobb légitársasága – francia leányvállalatát, Franciaország nemzeti légitársaságát, az Air France-t 1933-ban alapították. Az Air France 20 franciaországi célállomása mellett 83 ország 150 célállomására indít menetrendszerinti járatokat. Elsődleges bázisreptere a Párizs-Charles de Gaulle repülőtér, további központjai a Párizs-Orlyi repülőtér, a Lyon-Saint Exupéry repülőtér és a Nizzai Côte d'Azur repülőtér. Flottája teherszállító járművekkel együtt 261 gépből áll, a következő típusokból: Airbus A380, Airbus A330, Airbus A320, Boeing 747-400, Boeing 777, valamint Airbus A340. 45 további repülőgépre adtak le rendelést. 1976 és 2003 között – csakúgy, mint a British Airways – hét darab Concorde repülőgéppel is büszkélkedett.

Legújabb turista osztály az európai járatokon:

(a nyilak segítségével megnézheti az economy osztályt)

 

 

Legújabb turista osztály a hosszútávú járatokon:

(a nyilak segítségével megnézheti az economy osztályt)

 

Business osztály hosszútávú járatokon:

(a nyilak segítségével megnézheti a business osztályt)

 

Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek