Air France repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Air France repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Air France légitársaságról

A(z) Air France légitársaság átlagos értékelése

4.0 60 értékelés alapján
Pontosság
4.0
Fedélzeti kiszolgálás
4.0
Ülőhely
3.9
Légiutas-kísérők
4.3

Utasaink értékelése

4.0
Eperjesine dr. Vegh Ann Budapest - 2019. május
Sajnos az ülőhely kivaladztasanak lehetőségével egyáltalán nem voltam megelégedve. Nem volt lehetőségem választani sem a Rendeles kor sem az utasfelvételnél.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (1)
4.3
Tóth Károlyné Ócsa - 2017. október
Kellemesen utaztam , a gép pontosan indult és érkezett Párizsba. Ott átszálltam egy másik gépre amivel Newcast-repültem, nagy meglepetésemre egy kicsi gép vitt tovább, ami igen rozsdás volt bevallom őszintén féltem is egy kiscsit, dekellemes csalódásom volt mivel alacsonyabban repült és jól lehetett látni ahogy a tenger felett repült és Anglia partjai is jól láthatók voltak. A kiszolgálás megfelelő volt. Az ülőhely kicsit szűkös volt, de ezt betudtam a kicsi gépnek. Szivesen repülök legközelebb is a légitársaság gépeivel.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
3.0
Valnov család Szigetszentmiklós - 2016. november
Az Air France oda úton automatikusan becsekkolt minket és nem volt lehetőség az ülőhely megváltoztatására. Sem online, sem a reptéren a baggage drop során személyesen, pedig az első 10-ben adtam fel a csomagot. Gyakorlott utazók vagyunk, de ilyennel még nem találkoztunk. A gépen kiderült, hogy sok család össze-vissza volt ültetve automatikusan, tehát nem mi voltunk az egyetlenek. Aki velük utazik, erre készüljön föl. Visszaúton szintén automatikusan becsekkoltak, de ekkor szerencsénkre egymás mellé ültettek minket. Egyébként külföldön kényelmes volt, hogy nem kellett ezzel foglalkozni. Ha meg tudnák oldani a foglalások alapján, hogy figyelembe veszik azt, hogy kik utaznak együtt és ez alapján foglalnák az ülőhelyeket, akkor ez egy hasznos szolgáltatás lenne.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
4.8
László Miskolc - 2019. június
Párizsban nem elegendő az 1 órás átszállási idő a tengeren túlra, a beléptetés nagyon nehézkes. A csomagok sem érnek át 1 órán belül, legalább 2,5 -3 óra szükséges a biztonságos átszálláshoz. Az utaskísérők munkája elismerésre méltó, még ülőhely cserét is megoldottak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Báltin Ildikó Baja - 2019. június
Először repültem, a gép csak az időjárás miatt nem indult pontosan, viszont mind az oda út , mind pedig a vissza út kellemes élmény marad. Rendesen elfértünk az ülésekben, amire mem számítottam, már csak ezért is megérte a picit drágább jegy.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az Air-France-KLM csoport – Európa legnagyobb légitársasága – francia leányvállalatát, Franciaország nemzeti légitársaságát, az Air France-t 1933-ban alapították. Az Air France 20 franciaországi célállomása mellett 83 ország 150 célállomására indít menetrendszerinti járatokat. Elsődleges bázisreptere a Párizs-Charles de Gaulle repülőtér, további központjai a Párizs-Orlyi repülőtér, a Lyon-Saint Exupéry repülőtér és a Nizzai Côte d'Azur repülőtér. Flottája teherszállító járművekkel együtt 261 gépből áll, a következő típusokból: Airbus A380, Airbus A330, Airbus A320, Boeing 747-400, Boeing 777, valamint Airbus A340. 45 további repülőgépre adtak le rendelést. 1976 és 2003 között – csakúgy, mint a British Airways – hét darab Concorde repülőgéppel is büszkélkedett.

Legújabb turista osztály az európai járatokon:

(a nyilak segítségével megnézheti az economy osztályt)

 

 

Legújabb turista osztály a hosszútávú járatokon:

(a nyilak segítségével megnézheti az economy osztályt)

 

Business osztály hosszútávú járatokon:

(a nyilak segítségével megnézheti a business osztályt)

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek