Ingyenes megálló Amszterdamban vagy Párizsban

Air France-szal vagy KLM-mel utazik New Yorkba, Chicagóba vagy Philadelphiába? Érdemes kihasználnia a légitársaság által kínált ingyenes lehetőséget és megszakítani az utazást pár napra Amszterdamban vagy Párizsban.

Korábban, ha meg szerettük volna állni egy-két éjszakára Párizsban vagy Amszterdamban USA utazás esetén, akkor több tízezer forinttal is többet kellett fizetni az út megszakításáért, de a továbbiakban a megálló díjat eltörölte a légitársaság. 

A stopover szolgáltatás különleges lehetőség az utazók számára. Az utasok foglalási osztálytól függetlenül az Air France-KLM stopover-ével akár három várost fedezhetnek fel egy utazás áráért.

Ki ne akarna néhány napot eltölteni a sokszínűség városában, Amszterdamban? A kanálisok, a világhírű múzeumok és történelmi látványosságok miatt a holland főváros Európa egyik legromantikusabb és legszebb városa. A stopover opció egyik előnye, hogy a járatválasztásnál nem kell a csatlakozó járat indulásához igazodni. Például nem szükséges hajnalban kelni ahhoz, hogy Budapestről elérje a párizsi Charles de Gaulle reptéren a New York-i csatlakozást.  Ehelyett választhat egy kényelmes járatot, eltölthet egy csodás napot Amszterdamban, és akár másnap reggel továbbrepülhet New Yorkba. Visszafelé pedig megállhat Párizsban több napra is, a jegy érvényességétől függően. A Georges Haussman tervezte Grand Central, a Champs Elysées vagy a bájos Montmartre teszi Párizst ellenállhatatlanná.  A “fények városa” továbbá a zamatos croissantokról, autentikus Métro vonalairól, otthonos kávézóiról, és Pierre Hermé macaronokról híres.

Ha szeretne egy Air France és KLM jegyével Párizsban és vagy Amsterdamban is megállni, akkor kérjük a kereső felületen kattintsa be a Több megálló gombot, és adja meg az útvonalat és a dátumokat, vagy kérje ajánlatunkat a zsolt@utazom.com címen.


 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt