Az AIR FRANCE bemutatja legújabb családtagját a JOON-t

 
JOON  az Air France légitársaság "kishúga" mely innovatív, friss és az örök fiatalok igényeire szabva érhető el 2018 október 28-tól a Budapest - Párizs járatokon is.
Bár a Joon külön légitársaságként is megállja a helyét, az alapokon mégis osztozik nagytestvérével. Így a Joon által üzemeltetett járatokon AIR FRANCE jeggyel, AIR FRANCE járatszámmal, AIR FRANCE színvonalú szolgáltatásokkal találkozhatnak az utazók a megújult külső és új innovatív szolgáltatások mellett. A Joon célja, hogy lendületet vigyen a repülés világába és egy új életszemléletet nyújtson, magát az utat is különböző hozzáadott tartalmakkal színesítse. A jelmondat tehát indokolt:
The new generation travel experience by Air France.
 
Joon - új lendület a fedélzeten
A Business osztály utasai változatlanul az Air France-tól megszokot minőséget és ellátást kapják a rövid és hosszútávú járatokon egyaránt, felár nélkül.
Az Economy kabinban az európai járatokon az organikus kávét, teát, friss gyümölcsleveket és vizet továbbra is ingyen biztosítjuk, ami mellé mindenki saját ízlésének és étrendjének megfelelő fogásokat vásárolhat. Hosszútávú járatainkon a teljes fedélzeti ellátás ingyenes a turista osztályon is!
 
YouJoon- teljesen Rádszabva
A rövid és közepes távolságok Airbus A320/321 a hosszú távú  járatok pedig A340 típusú gépekkel üzemelnek, mindkét távon fedélzeti streaming biztosítja a szórakoztató központ elérését bármely elektronikus eszközzel , ingyenesen! Több száz órányi film, sorozat, mesefilm, zene, játék és még több szórakoztató tartalom várja az utasokat a legújabb generációs érintőképernyőn vagy saját okoseszközeiken. Az sem okozhat gondot, ha egy hosszabb út lemeríti az akkumulátorokat, hiszen minden ülés karfájában USB port található, így semmi sem szakítja félbe a kikapcsolódást. 
A YouJoon mobil alkalmazás letöltésével pedig számtalan más információ is azonnal rendelkezésre áll, mint például a fedélzeten elérhető menü, aktuális repülési adatok, a célállomásra vonatkozó praktikus és érdekes tudnivalók, és még sok egyéb.
“Joon nem csupán egy márka, hanem egy olyan rooftop bár, ami divatikon, házimozi rendszer és személyi asszisztens is egyben… sőt, még repülni is tud!”
 
 
Joon - A csomagod is Veled utazik
Közép- és hosszútávú járatainkon egyaránt az AIR FRANCE szabályaival megegyezően adhatók fel csomagok. A jegyvásárláskor eldönthető, hogy csomaggal vagy csomag nélkül szeretnék-e utasaink megvásárolni a jegyet, azaz Light, Standard vagy Flex tarifát választanak-e. A feladandó poggyász maximum 23 kg lehet, a kabinba pedig 1 db 55x25x35 méretű kézipoggyász plusz egy kis méretű kézitáska vagy laptoptáska, stb. vihető fel, melyek összesen maximum 12kg súlyúak lehetnek a túrista osztályon, és 18kg súlyú a Business osztályon.
 
Joon - Desztinációk és Flying Blue
A Joon már most is bővelkedik a népszerű desztinációkban. Hogy csak párat említsünk ezekből: a légitársaság 2017. december 1-től Barcelonába heti 51 járatot kínál Párizsból, de olyan long haul desztinációkat is elérhetővé tesz, mint Fortaleza (FOR) heti 2 járattal, 2018 májusától vagy éppen Mahé (SEZ) heti 3 járattal.
Ezeken a járatokon sem kell lemondaniuk utasainknak a Flying Blue pontgyűjtésről vagy akár azok felhasználásáról. Az Air France járatokon már jól megismert és megszokott feltételek érvényesek a Joon esetében is!
 
 
 
Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt