Wizz Air repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Wizz Air repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Wizz Air információk

Wizz Air kézipoggyász

A megvásárolt repülőjegy csak egy kis táska (40x30x20 cm) szállítását tartalmazza. Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén ezt kiegészíti egy 55x40x23cm-es normál kézipoggyásszal is.

A poggyászok méretét szigorúan ellenőrizhetik, a megadott méretet és súlyt meghaladó poggyász esetén pótdíjat kell fizetni a beszálláskor.

A fenti kézipoggyász méret nem sztandard kézipoggyász csomag méretnek felel meg, érdemes saját kézipoggyászát méreteit ellenőrizni az indulás előtt!

Fontos! Ha bármely okból fontos önnek, hogy kézipoggyászát magával vigyel a Wizzair repülőgép fedélzetére, repülőjegye mellé vásároljon Elsőbbségi beszállást is. Az elsőbbségi beszállás szolgáltatás egyik előnye, hogy kézipoggyászát így (különleges helyzeteket leszámítva) magával viheti a fedélzetre. Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén egy kisebb táska (laptop táska, kamera táska, stb) fedélzetre vitete is engedélyezett.

 

Wizz Air feladott poggyász

Wizzair repülőjegye alaphelyzetben nem tartalmaz feladott poggyász-szállítási lehetőséget.

A Wizzair járataira (kivételek lehetnek) általában maximum 6 datab poggyász feladása lehetséges.

A feladott poggász szállításának díja a legtöbb esetben függ a megvásárlásábak időpontjától. Az utolsó pillanatban, a repülőtéren megvásárolt feladott poggyász díja minden esetben a legdrágább. Ha már Wizzair repülőjegye lefoglalásakor tudja, hogy szükséges lesz poggyász szállításra, az a legjobb, ha akkor rögtön meg is vásárolja.

Wizz Air ülőhely foglalás

A Wizzair repülőjegyek megvásárlásakor alaphelyzetben nem jár lehetőség, hogy az utazó válassza ki a járatra bejelentkezés során (check-in), hogy hova szeretne ülni, az ülőhelyek kiosztását a Wizzair rendszere végzi el. Ez akkor jelenthet kisebb gondot, ha többen utaznának együtt, mert a mai gyakorlat alapján szinte biztos, hogy a Wizzair rendszere nem ülteti egymás mellé az utazókat.

Ahhoz, hogy egymás mellett üljenek, előre le kell foglalni az ülőhelyeket. Többféle árú ülőhely közül lehet választani.

A legdrágább ülőhelyek (ezek korlátozott számban állnak rendelkezésre) a nagyobb lábtérrel rendelkező ülőhelyek, melyek az első sorban illetve a vészkijáratoknál helyezkednek el.

A legolcsóbb ülőhelyek a gép hátsóbb részében találhatóak, mert tapasztalat alapján a kiszállításkor innen lehet legkésőbb elhagyni a repülőgépet.

Ha gyermekkel utaznak együtt, speciális szabályok érvényesek. 14 évnél fiatalabb gyermek nem utazhat egyedül, így részükre biztosítja a Wizzair, hogy legalább egy együtt utazó felnőtt mellé ülhessen. A 14 évnél idősebb gyermekeket azonban nagy valószínűséggel külön fogja ültetni a Wizzair rendszere.

Wizz Air check-in

A Wizzair repülőutak esetén az indulást megelőző 48 órával nyílik meg a járatra bejelentkezés (check-in) lehetősége. Az online check-in a Wizzair weboldalán ingyenes, 3 órával a menetrend szerinti indulás előtt zárul az online check-in lehetősége. Ezután már csak díj ellenében, a repülőtéren lehetséges a kötelező check-in elvégzése.

Az otthon elvégzett chek-in után ki kell nyomtatni vagy telefonjára letölteni a beszállókártyát (boarding pass), ez minden esetben szükséges már a repülőtérre érkezéskor is.

Fontos tudnia, hogy ha oda-vissza útra szóló repülőjegye van, a check-in-t repülésenként el kell végeznie, így a visszaúti check-in-re is csak 48 órával a tervezett repülési időpont előtt lesz lehetősége (a visszaútra 15 nappal az indulás előtt).

Ha azonban előre megvásárolt ülőhellyel rendelkezik, a check-in lehetőség már 30 nappal az indulás előtt megnyílik. Ez nagyon jelentős könnyebbséget jelent.

Wizz Air étkezés

A Wizzair repülőjegyek nem tartalmaznak fedélzeti étkezést vagy ital fogyasztást.

A repülés során a légiutas kíséről szolgálnak fel italokat, kávét/teát és egyszerű ételeket, de ezekért minden esetben fizetni kell.

Wizz Air fő átszálló repülőterek

A Wizzair minden úticélját közvetlen járattal repüli. Ha valamelyik célállomásról továbbrepülést tervez, külön repülőjegyben kell megvásárolni a következő szakszokat.

Wizz Air kiemelt úti célok

A legnépszerűbb Budapestről elérhető célpontok: London, Róma, Barcelona, Berlin.

Néhány olyan úticél, amelyre a Wizzair közvetlenül repülő Budapestről, és ahova más légitársasággal csak átszállással lehet eljutni: Tenerife, néhány görög sziget a nyári időszakban, Tel-Aviv, Szentpétervár és balkáni nagyvárosok. 

Utasaink értékelései a(z) Wizz Air légitársaságról

A(z) Wizz Air légitársaság átlagos értékelése

4.3 572 értékelés alapján
Pontosság
4.0
Fedélzeti kiszolgálás
4.4
Ülőhely
4.0
Légiutas-kísérők
4.6

Utasaink értékelése

5.0
Piroska Griemsmann Pécs - 2019. október
Már a pultnál tapasztaltuk, hogy a dolgozók kedvesen, szeretettel fordulnak az utasokhoz. A beszállítás és kiszállítás jól szervezetten, gyorsan folyt. Elegendő információt kaptunk, külön örültünk annak, hogy magyar nyelven is. A külön kéréseket rugalmasan kezelték. Mindezek miatt a repüléskor általában meglévő szorongásom is elmaradt ezúttal. Otthonos érzés fogott el .
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
3.5
dr Pollák Marianna Budapest - 2019. április
A gép kényelmetlen volt, az üléstámlák merevek, nem mozdíthatók, a lábam nem fért el, elgémberedett, a belső ülésekről képtelenség ki- és beszállni, olyan szűk a hely.
 
  • Tetszik (5)
  • Nem tetszik (2)
4.0
Magyaricsné Jeges Gabriella Érd - 2019. január
Életem első repülése volt. Nagyon élveztem, mindennel elégedett voltam. A gépen a hely egy kicsit kicsi volt, de ez nem rontotta az utazás élményét.
 
  • Tetszik (6)
  • Nem tetszik (0)
1.0
B.Barbara Szolnok - 2018. július
Ezzel a légitársassággal biztos, hogy soha többet nem utazunk. Rengeteget utaztunk már, de ilyen minősíthetetlen, nívón aluli légitársasàggal még nem találkoztunk!:( 2 héten belül vtoztatták a csomag feladasi szabályokat( persze utazasunk napján és nyaralásunk alatt) amiről persze értesítést nem kaptunk!!;( Ennek köszönhetően a hazafele utunkon, nem adhattuk fel a chekingnél A szabályos méretű bőröndeinket (senki màs sem), melynek köszönhetően a későbbi kézipoggyász ellenorzesnél kb 30 .000 ft összegben szabadítottak meg minket tulajdonainktol, valamint az egesz repteren keresztul cipelhettük taskàinkat 2 kisgyerek mellett!!????????szóval hanyinger es nagy 0 a legitarsasag????????????????????
 
  • Tetszik (17)
  • Nem tetszik (7)
4.8
Knopp János Budapest - 2018. június
Az egész utazás zavartalan volt. Egyetlen megjegyzésem van és ez több alkalommal szerzett tapasztalatom. Méltatlan és se nem európai, sem 21. századi az utasok várakoztatása a szabad ég alatt, , vagy fém felvonulási épületekben, fagyban/30 fokos hőségben állva é sokszor értelmetlenül hosszú ideig várakoztatva embereket, köztük gyerekeket, öregeket, állapotos anyákat is. Megismétlem: méltatlan, embertelen módon és sokszor értelmetlenül hosszú ideig !
 
  • Tetszik (20)
  • Nem tetszik (8)
Előző

A Wizz Air online utasfelvételről szóló összefoglaló anyagunkat itt találja

A Wizz Air repülőjegyeit budapesti irodánkban és foglalási központunkban személyesen is megvásárolhatja. A Wizz Air repülőjegy árai oldalunkon naprakészek, azonnal lefoglalhatóak.

A Wizz Air fapados légitársaság, elsődleges célja, hogy újításai segítségével megfizethetőbbé varázsolja az repülést. Modern légiforgalmi és utas kezelési technológiák alkalmazásával a Wizz Air ár-érték arány tekintetében kiemelkedik. A leegyszerűsített szolgáltatást nyújt, amely modell lényege, hogy megszűntette a kinyomtatott repülőjegyet, másodlagos, de így olcsóbb repülőtereket használ.

A fedélzeten nincs külön turista és business osztály, egyforma bőrülésekkel vannak a gépek felszerelve. Ételt és italt csak külön térítés ellenében, igény szerint szolgálnak fel. A repülőjegyek árában csak egy kis méretű kézipoggyász van, a nagyobb kézipoggyászért és a feladott bőröndökért is annak megfelelően kell fizetni, hogy mennyi csomagot fog az utazó magával vinni.

Az egyik légiközlekedési magazin a 2016-os év diszkont légitársaságának választotta a Wizz Airt.

A Wizz Air folyamatosan bővíti útvonalhálózatát mind Budapestről, mind kelet-európai bázisairól. jelenleg összesen 420 útvonalat kínál Európában és néhány Európán kívüli célállomásra. A hálózat folyamatosan bővül új úti célok hozzáadásával, legutóbb a spanyol Kanári-szigetekhez tartozó Fuerteventura és Lanzarote járatokat jelentette be a Wizz Air. A Wizz Air vegyesen elsődleges, másodlagos és regionális repülőtereket vesz igénybe, így törekszik gyors ki- és beszállításra és jó repülőtéri díjtételekre.
A Wizz Air flottája kizárólag fiatal Airbus A320-as gépcsaládjának tagjaiból áll – ilyen az A320s és az A321ceo. A Wizz Air 2015 novemberében vette át az első A321ceo repülőgépet, és még több, mint 20 gépet vár a típusból 2018-ig.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek