Új Wizz Air járatok: Szantorini és Menorca

 

A legfrissebb WizzAir hírek szerint az idén nyáron, július közepétől már Szantorinire és Menorcara is eljuthatunk közvetlen Wizz Air járattal a magyar fővárosból. Repülőjegyek már foglalhatóak oldalunkon. 

A Wizzair Santorini járata már a 7. görögországi úticél ahová közvetlen járatot üzemeltet, míg a Wizzair Menorca a 16. spanyolországi járata lesz a légitársaságnak Budapestről. Mindkét város elérhető Bécsből és Minálóból is.

 

Szantorini  július 15-től szerdánként és vasárnaponként

Szantorini Athéntól körülbelül 200 km-rel délkeletre. A Kükládok szigetcsoportjának legdélibb tagja. Alapvetően egy irdatlan erejű vulkanikus robbanás maradványa, amely megsemmisítette a korabeli településeket az eredetileg egyetlen szigeten; ez alakította ki a jelenlegi, nagyrészt vízzel feltöltött krátert.  Látványos szépsége és élénk éjszakai élete a szigeteket Európa egyik legvonzóbb turisztikai célpontjává tették. Théra ókori városa 360 méter magasan a Mesa Vouno hegyen található

Naptárnézetben mutatjuk mely napokon milyen árakon érhető el ez a varázslatos sziget Szantorini:

Város Ár
Szantorini jegyárak Budepstről
már 55.000 Ft-tól

 

 

Menorca július 18-tól keddenként és szombatonként

Menorca a Földközi-tenger nyugati részén fekvő, Spanyolországhoz tartozó sziget, a Baleári-szigetek második legnagyobb tagja. Neve a latin Balearis Minor, később Minorica kifejezésből származik, ami arra utal, hogy ez a kisebbik sziget a szigetcsoport nagy szigete, Mallorca mellett.

A város nevére kattintva naptárnézetben mutatjuk mely napokon milyen árakon érhető el Menorca:

Város Ár
Menorca repülőjegy árak Budapestről
már 33.400 Ft-tól

 

További fapados repülőjegy árak naptár nézetben itt.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt