LOT repülőjegy foglalás 28.200 Ft-tól

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) LOT légitársaságról

A(z) LOT légitársaság átlagos értékelése

3.8 14 értékelés alapján
Pontosság
3.8
Fedélzeti kiszolgálás
3.5
Ülőhely
3.6
Légiutas-kísérők
4.2

Utasaink értékelése

5.0
Réka Budapest - 2018. június
Comfortable, new, clean aircraft, fair service. Great schedule, on time, very convenient to have a direct flight Budapest-Chicago.
 
4.8
Markóné Szilvásy Éva Tibolddaróc - 2018. június
A gép pontosan indult az oda és a vissza úton is! A kiszolgálás megfelelő volt! A személyzet kedves,előzékeny és segítőkész volt! A felszolgált étel ízletes és elegendő volt! Nagy előny,hogy a kiszolgáló személyzet több tagja is beszél magyarul! Legközelebbi utazásom alkalmával is valószínű,hogy ezt a légitársaságot fogom választani!
 
5.0
Dr Fenyősi Ildikó Budapest - 2018. június
Tágas helyek az ecobomy osztályon is, hatalmas, érintésre sötétedő ablakok, saját monitor, jó filmek, finom kaja, magyar légiutaskísérők, egyszóval én elégedett vagyok.
 
2.3
László György Budapest, XVIII. ker. - 2017. július
Az oda úton nem volt különösebb probléma. Az furcsa volt, hogy csak az üdítő volt ingyenes, a vacsoránál a borért és a sörért fizetni kellett. A visszaúton már sokkal nagyobb problémák voltak. Az utasok fele már felszállt a gépre, mikor kiderült, hogy az meghibásodott. A tájékoztatás, hogy mi történt, mi várható egy nulla volt. Több mint 4 órás várakozás után indult a repülő. Nem biztosítottak ellátást, vizet, ételt, ami egy normális légitársaságnál elvárható. Ekkor már tudtuk, hogy a Varsó Budapest csatlakozást nem érjük el és ezzel így voltak a más irányba továbbutazók is. A Varsói reptéren majd másfél órás sorbaállás után sikerült átíratnunk a jegyünket a következő Budapesti járatra, melyet a várakozás miatt majdnem lekéstünk. Teljes káosz volt az átíratásnál egy egy utas jegykiadása 15-20 percet is igénybe vett. A mi pultunknál összesen 2 hölgy ( volt 6 hely) adta ki a jegyeket. Volt ott kiabálás, dobálózás. A szervezés, az utasokkal való foglalkozás teljesen elfogadhatatlan.
 
4.5
Szőkéné dr. Bresztovszky Edit Mária Budapest, XXI. ker. - 2017. február
Az indulás, érkezés ok volt. Az ülések jobbak voltak, mint máshol. Az on-line check-in szoftver hibás szerintem, az ülések foglalása csak ekkor lehetséges (más társaságoknál már a vételkor!!!), és ez is hibásan működik. A kaja kritikán aluli volt oda és vissza is, de ez nem túl fontos. Ezért az árért elnéztem. Azt is, hogy nem adtak (csak pénzért és drágán) sört, bort, ami az alváshoz pedig jó lett volna. Mindent összegezve: ha olcsó, ne várjak olyat, mint ami drága. Tehát nyugdíjasként máskor is LOT-tal megyek, ha jókor indul és érkezik.
 
Előző

A LOT Lengyel Légitársaság (lengyelül: Polskie Linie Lotnicze LOT), angol elnevezéssel LOT Polish Airlines Lengyelország nemzeti légitársasága. Székhelye Varsóban található, ahol 1929-ben alapították, így a LOT egyike a világ legrégebbi légitársaságainak, amelyek ma is működnek. Flottája 55 repülőgépből áll, mellyel 60 célállomásra repül Európában, a Közel-Keleten, Észak-Amerikában és Ázsiában. Bázisrepülőtere a Varsó-Chopin repülőtér. A légitársaság a Star Alliance légiszövetség tagja.

A LOT 2018. májusától köszvetlen járatokat nyit Budapestről New Yorkba (heti 4 alkalommal) és Chicagoba (heti 2 alkalomma). A járatokat a LOT flottájának legmodernebb gépei, a Boeing787 Dreamliner szolgálja ki.

Amikor Lengyelország elindult a demokrácia útján 1989-ben, a légitársaság elkezdte átalakulását, egy Szovjet ellenőrzés alatt álló fuvarozóból, egy európai nemzeti légitársasággá. A LOT elkezdte a flottáját átalakítani úgy, hogy Nyugat-Európai repülőgépeket vásárolt, hogy lecserélje a régi szovjet modelleket. Az első Boeing 767–300ER érkezésével a LOT elkezdhette interkontinentális járatait Chicagóba, Newarkba, Torontóba és New Yorkba. Ez a négy útvonal volt a LOT legnépszerűbb járata, főként a nyári időszakban, amikor sok lengyel igyekezett visszatérni szülőföldjére nyaralni.  2013-ban a légitársaság beszerzett Boeing 787-es gépeket, így első európai üzemeltetője lett a típusnak.

Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek