LOT Polish Airlines új járata Budapest - London City között

Az új járat lesz majd a LOT lengyel légitársaság 101. útvonala és az üzleti valamint  hosszú hétvégéző utazókat kívánja megcélozni majd. A szinte napi két járatot az alábbi menetrenddel szeretné a légitársaság üzemeltetni:

Odaúton vasárnap kivételével minden nap:
LO2201   BUDAPEST-BUD      LONDON-LCY        07:00 08:45
LO2203   BUDAPEST-BUD      LONDON-LCY        17:15 19:00  

A visszaúton szombat kivételével minden nap:
LO2202   LONDON-LCY        BUDAPEST-BUD      09:15 12:45
LO2204   LONDON-LCY        BUDAPEST-BUD      19:30 23:00  

Az odaúton szombaton csak a reggeli míg vasárnap csak az esti járatokra foglalhatja le repülőjegyét.

Magyarországról a legtöbb utas Londonba utazik, naponta átlagosan 11-14 járat közlekedik a két főváros között. Jelenleg a Wizz Air Lutonra, a Ryanair Stanstedre, a British Airways Heathrow-ra, a Flybe Southendre, az easyJet pedig Gatwickre repül. A LOT járattal már a hatodik londoni repülőtérre vásárolhatunk repülőjegyet. A London City Airport egyik nagy előnye, hogy a belvárostól mindössze 9 km-re található, metrókapcsolattal is rendelkezik, és az üzleti negyed is nagyon közel található.Tömegközlekedéssel London belvárosa kevesebb mint fél óra alatt érhető el.

Repülőjegy vásárlás már megindult, oldalunkon is foglalhatóak már a helyek. Hogy mely napokon elérhető a legkedvezőbb LOT repülőjegy ár London City reptérre az alábbi linkre kattintva tudja megnézni:

Város Ár
London City
már 46.800 Ft-tól

 

A LOT légitársaság közvetlen járataival így már New Yorkba, Chicagoba, Varsóba, Krakkóba, és London City Airportra juthatunk el.

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt