Embrace German Nature

 

 

Németország területének több mint 30 százalékát buja erdők, vadrezervátumok és bioszféra-rezervátumok borítják, így Németország tökéletes választás a természet felfedezéséhez. A látványos tájak, a folyamatosan változó filmes tájak és a bőséges időtlen természeti szépségek csomagjába csomagolt ország világszerte népszerű felejthetetlen, fenntartható utazási élményei miatt. Ha a felelősségteljes turizmusról van szó, Németország  nem okoz csalódást.

Németország 16 nemzeti parkja tele van érintetlen természeti szépségekkel és lenyűgöző tájakkal. Az északi Balti-tengertől egészen a déli Alpokig minden régiónak megvan a maga egyedi hangulata és varázsa, rengeteg felfedeznivalóval.

Egy kis ízelítő ebből:

 

Teljes feltöltődés Németországban:

 

Németország, mint utazási célpont számos lehetőséget kínál, hogy feltöltődhessen a mindennapi életben. Itt mindent megtalál az erdei fürdőzéstől a tengerparti jógán át egy kolostorban nyaralásig.

Kattintson a képre a részletekért:

 

Német állatvilág: Nem csak a róka és a szarvas

 

Nyúl, vaddisznó, róka, mókus, denevér – aki azt gondolja, hogy Németországban nincs izgalmas állatfaj, az nagyon is  téved hisz mosómedvék, hiúzok, jávorszarvasok és bölények is élnek Németországban.

Kattintson a képre a részletekért:

 

 

 

Túrázás Németországban

 

Németországban rengeteg túraútvonalat találhatunk, melyek csodaszép erdőkön, hegyeken, völgyeken, vadregényes tájakon vezetnek. Kis ízelítő a túrázás szerelmesinek.

Kattintson a képre a részletekért:

 

 

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt