KLM repülőjegy foglalás 36.100 Ft-tól - Utazom.com

KLM repülőjegy foglalás 36.100 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) KLM légitársaságról

A(z) KLM légitársaság átlagos értékelése

4.2 59 értékelés alapján
Pontosság
3.9
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

3.8
Dr Gallowich Margit Budapest - 2019. június
Budapestről amszterdami átszállással utaztam Montrealba. Budapestről másfél órás késéssel indult a gép, az okot nem tudom, de sms-en megnyugtatott a légitársaság (KLM), hogy nem hagy magamra, hiszen a késői indulás miatt az amszterdami csatlakozást már nem értem volna el. Amire nem számítottam: a gép megvárt, így 5 perccel a hivatalos indulási idő után még fel tudtam szállni a Montrealba indulógépre. Köszönet érte a KLM-nek. A jövőben is velük fogok utazni, az amszterdami repülőtér is jól áttekinthető, nem lehet eltévedni.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Diósi Ágnes Budapest - 2019. április
Az odaútban pontosan indultunk és kicsit korábban érkeztünk a menetrendhez képest. A visszaútban sajnos késve indultunk, amit udvariasan közöltek velünk. Sajnos a repülőn ülve kellett megvárni az engedélyt a felszállásra, de ez természetes. Időjárási probléma volt. A személyzet kedves és udvarias volt.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
2.8
DB Budapest - 2019. július
Egy kis szelet sütemény volt az ebéd, visszafelé pedig egy vastag, félig nyers tésztafélébe kent pástétom a vacsora. Mindez egy kis dobozban egy (!) dl vízzel. Visszafelé Standby tettek (legalábbis egy automatánál való becsekkoláskor nem kaptam beszállókártyát), pedig Sky Priority (drága) jegyem volt. Hosszas telefonálgatás után közölték, hogy ilyen jeggyel nem is tehettek volna Standby. Gondoskodjon róla a légitársaság, hogy ne foglalják túl a gépet. Aki előre tervez, szervez és fizet, az ne kerüljön ilyen helyzetbe (olcsóbb jeggyel sem) ! Egyébként a gép pontos volt. Viszont a Schipol reptéren a 25 számú lounge-ban nagyon udvariatlanok voltak a pultosok. A check-in pultnál egyértelműen úgy tájékoztattak, hogy priority jeggyel használhatom a lounge-ot, ott pedig csak közölték, hogy nem jól tudja a kollégájuk, nem mehetek be és kész. Miután kértem, hogy mondjanak egy e-mail címet a légitársasághoz, közölték, hogy a honlapon keressem meg. Miután továbbra is kértem, közölte a pultos, hogy nincs a honlapon és nem hajlandó segíteni, mert nem vagyok jogosult a lounge használatára.... Egyébként, hogy drága jegy mellett is külön kell fizetni a csomag feladásért... fapados megoldás drágán = KLM.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Fáber Erzsébet Budapest - 2019. április
Nagyon jól éreztem magam. Szuper a kiszolgálás. Az étel és az italok is nagyon finomak. Legközelebb is velük utazom . Köszönöm
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Fülesi Illésné Almásfüzitő - 2019. április
A gép pontosan indult és érkezett. Az ülés számomra megfelelő volt. Az ellátás - szendvics, üdítő/kávé/tea/Cola/sör - az út rövidségét tekintve megfelelő volt. A személyzet kedvesen barátságos, figyelmes, mosolygós volt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

A világ legrégebbi, eredeti nevén működő légitársasága a Holland Királyi Légitársaság, a KLM, melyet 1919-ben alapítottak. A kereskedelmi és teherszállítással is foglalkozó légitársaság központja az amszterdami repülőtér, a Schiphol; 114 gépből álló flottája a következő géptípusokból áll: Airbus A330-200, Boeing 737-300, Boeing 737-400, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900, Boeing 747-400, Boeing 747-400M, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, McDonnell Douglas MD–11, valamint teherszállításra Boeing 747–400ERF.

Az Air France légitársasággal együttműködve, de megtartva eredeti nevét a KLM 231 célállomás elérését teszi lehetővé közel 100 országban, többek között a párizsi és az amszterdami repülőtéren keresztül. A KLM közel egy évszázaddal ezelőtti alapítása óta mindig úttörő szerepet vállalt a légi közlekedésben.

A KLM az innovációt  alapvető fontosságúnak tartja, ezért szentel annyi időt és energiát új termékek és szolgáltatások kifejlesztésére. Amszterdam Schiphol repülőtér Európa és a világ legjobb repülőtereként számos kategóriában több mint 200 díjat nyert.

A KLM új World Business Class ülései, a repülőgépeken található leghosszabb ülések közé tartoznak (207 cm) és vízszintesre is alakíthatóak. Economy Comfort ülések pedig akár 10 cm-rel nagyobb lábtérrel és megkettőzött dőlésszögű háttámlával rendelkeznek. 

 A KLM napi 4 járatára lehet repülőjegyet vásárolni, Budapestről Amszterdamba. 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek