KLM repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

KLM repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) KLM légitársaságról

A(z) KLM légitársaság átlagos értékelése

4.2 60 értékelés alapján
Pontosság
3.9
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

3.5
Dr Kasuba Ildikó Debrecen - 2019. november
Egyetlen problémám volt az étel minősége ,nekem rossz volt, a gyomrom is megfájdult, hideg szinte fagyott volt a zsemle. A lekvár is rossz minőségű volt.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
2.8
DB Budapest - 2019. július
Egy kis szelet sütemény volt az ebéd, visszafelé pedig egy vastag, félig nyers tésztafélébe kent pástétom a vacsora. Mindez egy kis dobozban egy (!) dl vízzel. Visszafelé Standby tettek (legalábbis egy automatánál való becsekkoláskor nem kaptam beszállókártyát), pedig Sky Priority (drága) jegyem volt. Hosszas telefonálgatás után közölték, hogy ilyen jeggyel nem is tehettek volna Standby. Gondoskodjon róla a légitársaság, hogy ne foglalják túl a gépet. Aki előre tervez, szervez és fizet, az ne kerüljön ilyen helyzetbe (olcsóbb jeggyel sem) ! Egyébként a gép pontos volt. Viszont a Schipol reptéren a 25 számú lounge-ban nagyon udvariatlanok voltak a pultosok. A check-in pultnál egyértelműen úgy tájékoztattak, hogy priority jeggyel használhatom a lounge-ot, ott pedig csak közölték, hogy nem jól tudja a kollégájuk, nem mehetek be és kész. Miután kértem, hogy mondjanak egy e-mail címet a légitársasághoz, közölték, hogy a honlapon keressem meg. Miután továbbra is kértem, közölte a pultos, hogy nincs a honlapon és nem hajlandó segíteni, mert nem vagyok jogosult a lounge használatára.... Egyébként, hogy drága jegy mellett is külön kell fizetni a csomag feladásért... fapados megoldás drágán = KLM.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
3.8
Dr Gallowich Margit Budapest - 2019. június
Budapestről amszterdami átszállással utaztam Montrealba. Budapestről másfél órás késéssel indult a gép, az okot nem tudom, de sms-en megnyugtatott a légitársaság (KLM), hogy nem hagy magamra, hiszen a késői indulás miatt az amszterdami csatlakozást már nem értem volna el. Amire nem számítottam: a gép megvárt, így 5 perccel a hivatalos indulási idő után még fel tudtam szállni a Montrealba indulógépre. Köszönet érte a KLM-nek. A jövőben is velük fogok utazni, az amszterdami repülőtér is jól áttekinthető, nem lehet eltévedni.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (1)
4.5
Diósi Ágnes Budapest - 2019. április
Az odaútban pontosan indultunk és kicsit korábban érkeztünk a menetrendhez képest. A visszaútban sajnos késve indultunk, amit udvariasan közöltek velünk. Sajnos a repülőn ülve kellett megvárni az engedélyt a felszállásra, de ez természetes. Időjárási probléma volt. A személyzet kedves és udvarias volt.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Papp család Pécs - 2018. július
A család először utazott repülővel, ezért fontosnak tartom, hogy az első élményünk nagyon pozitív volt, amihez a légitársaság által biztosított körülmények nagyban hozzájárultak. Az online checking lehetőséggel változtattunk az ülőhelyünkön, így a gyerekek ablak mellé ülhettek, és végig jól láthatták a légi utat. A személyzet nagyon kedvesen és diszkréten viselkedett. A felszolgált enni és innivaló finom volt, több lehetőség közül, többször is lehetett választani, majd a fogyasztás után figyelmesen összeszedték a szemetet. Kihasználtuk a társaság által biztosított ingyenes kézipoggyász elhelyezést a fedélzeten, mind a négyen a megszabott méretek szerinti bőrönddel és kézitáskával szálltunk fel, amelyek számára elegendő volt a csomagtartóban biztosított hely. Az ülések kissé szűkösek voltak, egy nagyobb termetű ember akaratlanul is "átlógott" a szomszédja ülésére, illetve a lábak számára kevés volt a hely.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (1)
Előző

A világ legrégebbi, eredeti nevén működő légitársasága a Holland Királyi Légitársaság, a KLM, melyet 1919-ben alapítottak. A kereskedelmi és teherszállítással is foglalkozó légitársaság központja az amszterdami repülőtér, a Schiphol; 114 gépből álló flottája a következő géptípusokból áll: Airbus A330-200, Boeing 737-300, Boeing 737-400, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900, Boeing 747-400, Boeing 747-400M, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, McDonnell Douglas MD–11, valamint teherszállításra Boeing 747–400ERF.

Az Air France légitársasággal együttműködve, de megtartva eredeti nevét a KLM 231 célállomás elérését teszi lehetővé közel 100 országban, többek között a párizsi és az amszterdami repülőtéren keresztül. A KLM közel egy évszázaddal ezelőtti alapítása óta mindig úttörő szerepet vállalt a légi közlekedésben.

A KLM az innovációt  alapvető fontosságúnak tartja, ezért szentel annyi időt és energiát új termékek és szolgáltatások kifejlesztésére. Amszterdam Schiphol repülőtér Európa és a világ legjobb repülőtereként számos kategóriában több mint 200 díjat nyert.

A KLM új World Business Class ülései, a repülőgépeken található leghosszabb ülések közé tartoznak (207 cm) és vízszintesre is alakíthatóak. Economy Comfort ülések pedig akár 10 cm-rel nagyobb lábtérrel és megkettőzött dőlésszögű háttámlával rendelkeznek. 

 A KLM napi 4 járatára lehet repülőjegyet vásárolni, Budapestről Amszterdamba. 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek