KLM repülőjegy foglalás 35.800 Ft-tól - Utazom.com

KLM repülőjegy foglalás 35.800 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) KLM légitársaságról

A(z) KLM légitársaság átlagos értékelése

4.2 47 értékelés alapján
Pontosság
3.9
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

3.5
czeitlinger alexander budapest - 2018. október
semmi extra , alap középszint, átlagos színvonal , a szokásos szűk kényelmetlen ülések , egy szendvics ami ehetetlen , ennyi
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Papp család Pécs - 2018. július
A család először utazott repülővel, ezért fontosnak tartom, hogy az első élményünk nagyon pozitív volt, amihez a légitársaság által biztosított körülmények nagyban hozzájárultak. Az online checking lehetőséggel változtattunk az ülőhelyünkön, így a gyerekek ablak mellé ülhettek, és végig jól láthatták a légi utat. A személyzet nagyon kedvesen és diszkréten viselkedett. A felszolgált enni és innivaló finom volt, több lehetőség közül, többször is lehetett választani, majd a fogyasztás után figyelmesen összeszedték a szemetet. Kihasználtuk a társaság által biztosított ingyenes kézipoggyász elhelyezést a fedélzeten, mind a négyen a megszabott méretek szerinti bőrönddel és kézitáskával szálltunk fel, amelyek számára elegendő volt a csomagtartóban biztosított hely. Az ülések kissé szűkösek voltak, egy nagyobb termetű ember akaratlanul is "átlógott" a szomszédja ülésére, illetve a lábak számára kevés volt a hely.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Péter Imréné Hajdúböszörmény - 2017. november
Mindkét gép kb 1óra késéssel indult. Először utazóként, gyakorlatilag csak anyanyelvemen beszélve, maximális megelégedettséggel töltött el a kiszolgálás. A lábam előtti, előző ülés alatti, gép tartozéka "doboz" zavart a kényelemben. Az utaskisérők fenomenálisak voltak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.3
Csabainé Freistág Erzsébet Karancsberény - 2017. október
Pontosan indultunk és érkeztünk.Szerény,de finom snack ellátást kaptunk.Tisztaság volt a fedélzeten.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Tóth Csaba Pomáz - 2017. október
Reggel a rossz időjárás miatt törölték a járatot az indulás előtt egy órával. Ezt emailban is közölték, de azt már nem volt módom elolvasni. A meglepetés akkor ért amikor az információs pulnál - sor végigállása után- kiderült, hogy már át is lettünk bookolva egy Lufthansa jártara, ami amúgy két órával előbb ért a célállomásra. Kinyomtatták az utalványt és már mehettünk is checkin-hez.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

A világ legrégebbi, eredeti nevén működő légitársasága a Holland Királyi Légitársaság, a KLM, melyet 1919-ben alapítottak. A kereskedelmi és teherszállítással is foglalkozó légitársaság központja az amszterdami repülőtér, a Schiphol; 114 gépből álló flottája a következő géptípusokból áll: Airbus A330-200, Boeing 737-300, Boeing 737-400, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900, Boeing 747-400, Boeing 747-400M, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, McDonnell Douglas MD–11, valamint teherszállításra Boeing 747–400ERF.

Az Air France légitársasággal együttműködve, de megtartva eredeti nevét a KLM 231 célállomás elérését teszi lehetővé közel 100 országban, többek között a párizsi és az amszterdami repülőtéren keresztül. A KLM közel egy évszázaddal ezelőtti alapítása óta mindig úttörő szerepet vállalt a légi közlekedésben.

A KLM az innovációt  alapvető fontosságúnak tartja, ezért szentel annyi időt és energiát új termékek és szolgáltatások kifejlesztésére. Amszterdam Schiphol repülőtér Európa és a világ legjobb repülőtereként számos kategóriában több mint 200 díjat nyert.

A KLM új World Business Class ülései, a repülőgépeken található leghosszabb ülések közé tartoznak (207 cm) és vízszintesre is alakíthatóak. Economy Comfort ülések pedig akár 10 cm-rel nagyobb lábtérrel és megkettőzött dőlésszögű háttámlával rendelkeznek. 

 A KLM napi 4 járatára lehet repülőjegyet vásárolni, Budapestről Amszterdamba. 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?

Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek