Germanwings repülőjegy foglalás

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Germanwings légitársaságról

A(z) Germanwings légitársaság átlagos értékelése

4,5 39 értékelés alapján
Pontosság
3.9
Fedélzeti kiszolgálás
4.3
Ülőhely
4.3
Légiutas-kísérők
4.6

Utasaink értékelése

4.8
Krigler Ferenc Sümeg - 2017. október
A gép ugyan ötven percet késett, de azon felül mindennel elégedettek voltunk. Az utazással már semmi probléma nem volt.
 
4.8
Kovács Jolán Oroszlány - 2017. október
Köszönöm az utazást. Kellemes volt és viszonylag kényelmes, teljes megelégedettségemre szolgált. További jó utat kívánok!
 
3.8
Stenczel Emese Veresegyház - 2017. szeptember
A gép Bp-ről nagy késéssel indult, visszafelé is késett mindkét útvonalon. Ez igencsak kellemetlen volt.
 
2.5
Hertelendy Rita Budapest, X. ker. - 2017. július
Nem hiszem,hogy legközelebb ezt az útvonalat és ezt a társaságot választom.Úgy vettem észre,hogy ennek a társaságnak a gépeit mind a beszállásnál,mind a felszállásnál az utolsó helyre szorította a többi társaság.Nagyon sokat késtünk az odaúton és visszafelé egyaránt.A beszállási kapukat gyakran változtatták,még jó,hogy éber voltam.Az étel,amit a neten nem tüntették fel,hogy külön kell megvenni elég szegényesnek tűnt,de hogy egy pohár vizet sem kínáltak fel,az egy kicsit felháborított.
 
2.8
Boda József Péter Miskolc - 2017. június
A kb. egy órás késve indulás komoly problémát okozott a későbbi érkezés miatt. Az időpont változtatási kérelemhez rugalmatlanul áll a légitársaság.
 
Előző

A kölni székhelyű német fapados társaság, a Germanwings 2009 óta a Lufthansa teljes tulajdonú leányvállalata. Bázisrepülőterei a Berlin Tegel Airport, a Köln/Bonn Airport, a Dortmund Airport, a Düsseldorf Airport, a Hamburg Airport, a Hannover Airport, valamint a Stuttgart Airport. A Germanwings 1997-ben jött létre, akkor még az Eurowings diszkont légitársaságaként, majd a cég 2002-ben új néven kivált. 81 gépből álló flottáját Airbus A319-100, Airbus A320-200 (melyből négy további gépet is megrendeltek), valamint Bombardier CRJ900 típusú repülőgépek alkotják. A légitársaság 29 országba, 86 úti célt kínál, zömmel Európába, míg az afrikai úti célok között Marokkó és Tunézia, az ázsiai desztinációk között pedig Izrael és Törökország szerepel.