Norwegian Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Norwegian Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Norwegian Airlines információk

Norwegian Airlines kézipoggyász

A Norwegian repülőjegyekkel ingyenesen 1 db 55x40x23cm / fő | 10kg méretű kézipoggyász és egy kisméretű táska (laptop táska, kameratáska, stb) kapcsolódik. A poggyászok méretét szigorúan ellenőrizhetik, a megadott méretet és súlyt meghaladó poggyász esetén pótdíjat kell fizetni a beszálláskor.

A fenti kézipoggyász méret sztandard kézipoggyász csomag méretnek felel meg.

Norwegian Airlines feladott poggyász

Norwegian repülőjegye alaphelyzetben nem tartalmaz feladott poggyász-szállítási lehetőséget.

A Norwegian járatokra (kivételek lehetnek) általában 2 db max 32 kg-os poggyász vásárolható meg.

A feladott poggász szállításának díja a legtöbb esetben függ a megvásárlásábak időpontjától. Az utolsó pillanatban, a repülőtéren megvásárolt feladott poggyász díja minden esetben a legdrágább. Ha már repülőjegye lefoglalásakor tudja, hogy szükséges lesz poggyász szállításra, az a legjobb, ha akkor rögtön meg is vásárolja.

Norwegian Airlines ülőhely foglalás

A Norwegian repülőjegyek megvásárlásakor alaphelyzetben nem jár lehetőség, hogy az utazó válassza ki a járatra bejelentkezés során (check-in), hogy hova szeretne ülni, az ülőhelyek kiosztását a Norwegian rendszere végzi el. A mai gyakorlat alapján a Norwegian rendszere  egymás mellé ülteti az együtt utazókat.

Amennyiben fontos, hogy kényelmesebb ülést kapjon, előre le kell foglalni az ülőhelyeket. Többféle árú ülőhely közül lehet választani.

A legdrágább ülőhelyek (ezek korlátozott számban állnak rendelkezésre) a nagyobb lábtérrel rendelkező ülőhelyek, melyek az első sorban illetve a vészkijáratoknál helyezkednek el.

A legolcsóbb ülőhelyek a gép hátsóbb részében találhatóak, mert tapasztalat alapján a kiszállításkor innen lehet legkésőbb elhagyni a repülőgépet.

Norwegian Airlines check-in

A Norwegian repülőutak esetén az indulást megelőző 24 órával nyílik meg a járatra bejelentkezés (check-in) lehetősége. Az online check-in a Norwegian weboldalán ingyenes, 2 órával a menetrend szerinti indulás előtt zárul az online check-in lehetősége. Ezután már csak díj ellenében, a repülőtéren lehetséges a kötelező check-in elvégzése.

Az otthon elvégzett chek-in után ki kell nyomtatni vagy telefonjára letölteni a beszállókártyát (boarding pass), ez minden esetben szükséges már a repülőtérre érkezéskor is.

Norwegian Airlines étkezés

A Norwegian repülőjegyek nem tartalmaznak fedélzeti étkezést vagy ital fogyasztást.

A repülés során a légiutas kíséről szolgálnak fel italokat, kávét/teát és egyszerű ételeket, de ezekért minden esetben fizetni kell.

Norwegian Airlines kiegészítő szolgáltatások

Ingyenes Wifi. A legtöbb Norwegian járaton ingyenes Wifi áll az utazók rendelkezésre, mely a járaton a felszállást követően válik elérhetővé.

Utasaink értékelései a(z) Norwegian Airlines légitársaságról

A(z) Norwegian Airlines légitársaság átlagos értékelése

4.1 21 értékelés alapján
Pontosság
4.0
Fedélzeti kiszolgálás
3.8
Ülőhely
4.4
Légiutas-kísérők
4.2

Utasaink értékelése

2.3
Virag Agota Bekescsaba - 2019. augusztus
Fent felejtettük a kézipoggyászt a fedélzeten, már a lépcsőn eszünkbe jutott, de nem mehettünk vissza. Soha nem lett meg.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.3
Simonyi Miklós Budapest - 2019. augusztus
A gépbe csak félóra késedelemmel lehetett beszállni és további fél órát kellett várni a gépben, hőségben, mert nem működött a légkondicionáló. A kapitány tájékoztatott arról, hogy az akkumulátor lemerült és az elektromos töltéshez nem kapott segítséget a repülőtértől.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Berkes Jenőné Budapest - 2019. augusztus
Nekem az oda és a vissza úton is kellemes tapasztalataim voltak. Fapados légitársaságról lévén szó, az ember biztonságot, pontosságot és kellemes környezetet vár el, amit a Norwegian teljes mértékben megadott. Hazafelé volt egy kis izgalom, nem a beszállókártyán megadott kapun át történt a beszállás és eléggé az utolsó pillanatban, némi sorban állás után. A gép késve indult, mégis időben landolt Budapesten. Mind a földi, mind a fedélzeti személyzet nagyon kedves volt. Máskor is szívesen utazom ezzel a légitársasággal és ajánlom másoknak is.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.3
Tamás Töltéstava - 2019. július
Nagyon pontosan indult érkezett mindkét irányba. Az utastérben odafelé nagyon meleg volt visszafelé többen fáztak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
László Budapest - 2019. június
50 perc késéssel érkezett Stockholmból, 50 perc késéssel indultunk Stockholmba, 45 perc késéssel érkezett Stockholmba. A visszaútnál pontos volt a gép, sőt 5 perccel korábban érkeztünk Ferihegyre.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző
Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket