American Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

American Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) American Airlines légitársaságról

A(z) American Airlines légitársaság átlagos értékelése

4.1 23 értékelés alapján
Pontosság
3.8
Fedélzeti kiszolgálás
4.1
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.4

Utasaink értékelése

5.0
prof. Dr. Verhás József Budapest - 2018. június
Minden kívánalomnak megfelelt, amit elvárhatunk egy jól működő légitársaságtól. Sem hozzátenni, sem elveni az előzőekben pontozással megadott véleményemhez nem kívánok semmit.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (1)
5.0
Pócsikné Nemes Lívia Debrecen - 2019. október
A gép indulási és érkezési ideje pontosan történt, maga az út is minden nehézség és kellemetlenség nélkül ért véget. Köszönet a gépet "vezetőknek-irányítóknak" és mindenkinek akik a maguk feladatát tökéletesen és lelkiismeretesen elvégezték, és így zökkenőmentesen elértük célunkat. Köszönöm!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
2.0
Horvath Zsofia Tata - 2018. szeptember
Felháborítónak tartom azt, hogy az egy foglalási számon lévő utasok nem automatikusan egymás mellett ülnek... hanem csak megvásárolható ez a lehetőség! Ezen okból kifolyólag az én nyolc órás éjszakai utazásom alatt egy pár hónapos kisbaba sírva, feszengve kapálózta végig az éjszakát. Akivel együtt utaztam szintén hasonlóan kellemetlenül érezte magát egy másik sorban! A kiszolgálás messze elmarad a korábban megszokott egyéb légitársaságokétól! Csalódás!!!!!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Szalavicz András Győr - 2018. augusztus
Minden tökéletes volt.Kényelem ,kiszolgálás,ételek,italok,repülési tájékoztatás.Alégiutas kisérők udvariasak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Kövér Ildikó Tatabánya - 2018. június
Minden rendben zajlott az utazás során. A légiutaskísérők határtalanul kedvesek, figyelmesek voltak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az American Airlines 2018. mújus 5-től ismét megnyitja a közvetlen USA járatát. A Budapest és Philadelphia között naponta repülő járat kiváló átszállási lehetőséget biztosít további USA célpontok felé, a Karib-térségbe és Kanada irányába is.

Az American Airlines 1920-ban keletkezett számos független légitársaság szövetségeként. 1930. január 25-én életre hívták az American Airways közös társaságot a Bostonból és New Yorkból Chicagóba és onnan Dallasba vezető légiutakon, valamint Dallas és Los Angeles közt.

A legfontosabb úticélok: Dallas-Fort Worth repülőtér, O’Hare nemzetközi repülőtér, Miami, San Juan és a John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtér. Az American Airlines csaknem valamennyi szövetségi államba és Puerto Ricoba is repül. Interkontinentális kapcsolatai Európa, Dél-Amerika és Tokió. Elsősorban Karib-térség és Közép-Amerika viszonylatában van sűrű légihálózata; Kanada is a célok egyike. Németországban naponként érkezik egy-egy gépe a frankfurti repülőtérre Dallasból (egy Boeing 777) és Chicagóból (egy Boeing 767). Svájcba a zürichi repülőtérre naponta egy Boeing 767 gép repül a John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtérről.
 
2018. május 04-től napi járatot üzemeltet az American Airlines Budapest és Philadelphia között.  Az American Airlines az Amerikai Egyesült Államok észak-keleti részén, Philadelphiában található legnagyobb központjából csaknem 160 amerikai, kanadai, karib-szigeteki és latin-amerikai célállomás felé biztosít csatlakozást az utasoknak. Boeing 767-300-as repülőgépek közlekednek az útvonalon. Kedvező árú repülőjegyek már foglalhatóak az oldalunkon.
 
Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek