Skytrax: Qatar Airways nyerte a világ legjobb business osztálya díját 2016-ban

skytraxqrNemrégiben az Egyesült Királyságban az International Airshow-n Farnborough-ban adták át az idei Skytrax díjakat. A légiutasok választása alapján a Qatar Airways három díjat is kapott. Idén a "A világ legjobb business osztálya""A legjobb business osztályú váró", és  "A legjobb légitársasági személyzet a Közel-Keleten" címet ítélték oda az utazók, a Skytrax értékelése alapján.

A utazók a Qatar Airwayst évről évre rangosabbnál rangosabb helyezéssekkel, címekkel illetik. Nem feledkezhetünk meg arról sem hogy 2016-ban a világ 2. legjobb légitársaság a cím is az övék.

Qatar Airways, Katar nemzeti légitársasága , a világ egyik leggyorsabban növekvő légitársasága és  legfiatalabb flottájával rendelkeznek. Már 19 éve utazhatunk velük, jelenleg 186 modern géppel több mint 150 célponra 6 kontinensen.

A légitársaság nagyon sokat tesz azért hogy az ügyfelei minél több szolgáltatást, sőt a legjobb szolgáltatást kapják. qrbusiness

Folyamatosan bővítik útvonalhálózatukat. 2016-ban többek között 13 új úticélra indítottak járatokat. Többek között Adelaide, Atlanta, Birmingham, Boston, Chiang Mai, Seychelles és Sydney.

Budapestre hetente 10 járatukkal utazhatunk Dohába, vagy távolabbi városokba dohai átszállassal. Hétfőn, csütörtökön, vasárnap két, míg a többi napon egy  Qatar gépet is láthatunk a Liszt Ferenc repülőtéren.


Jegyfoglalás a Qatar Airways járataira itt.


2016 Skytrax - Légitársaságok helyezései:

1 Emirates
2 Qatar Airways
3 Singapore Airlines
4 Cathay Pacific
5 ANA All Nippon Airways
6 Etihad Airways
7 Turkish Airlines
8 EVA Air
9 Qantas Airways
10 Lufthansa

qr2

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt