Etihad Airways repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Etihad Airways repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Etihad Airways légitársaságról

A(z) Etihad Airways légitársaság átlagos értékelése

4.3 6 értékelés alapján
Pontosság
4.2
Fedélzeti kiszolgálás
4.7
Ülőhely
3.7
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

4.8
Nassor Pécs - 2018. július
Rendben lezajlott a légi út,kényelmesen utaztam. Nagyon figyelmes és készséges volt a kiszolgálás,tökéletesek voltak a körülmények. Elégedett vagyok mindennel. Kisebb késéssel érkeztem a végcélomhoz,de szerencsére ezen kívül semmi említésre méltó nem történt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.5
Palinkas Ferenc Balatonakarattya - 2017. május
Esetemben az utazás több szakasza más értékelést érdemel. A Berlin - Abu Dhabi úton nagyon kényelmetlen volt az ülés és a kiszolgálás is csak a kötelezően elvárható volt, semmi plusz kedvesség. Az Abu Dhabi - Melbourne úton más helyre kísértek , hogy kényelmesen utazzam és a kiszolgálás is sok-sok plusz kedvességet, figyelmességet adott. Ezt közvetlenül az ETIHAD légi társaságnak jeleztem is. Az utolsó Berlin - Budapest szakasz (nem ETIHAD hanem Air Berlin) szinte minden kellemes élményt kitörölt, mert késésünk is tetemes volt,az elhelyezés pedig kritikán aluli,igen kényelmetlen volt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.3
Kiss Béla Polgárdi - 2017. május
Nem igazán a kapott beszállókártya szerint zajlott az utazás. És vagy 1-óra késéssel érkeztünk Melbourne.be... :(
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Rezsdovics Ferencne Szerencs - 2017. március
Meg voltunk elégedve a kiszolgalassal, az ülöhellyel - mivel idosek vagyunk, ezert kenyelmesebb lett volna az elso sorban ülni, de hat mindenki nem kaphat ilyen helyet - kedvesek voltak a legikiserok. Ha legközelebb utazunk, akkor is az ETIHAD gepeit vesszük igenybe, sot a gyerekeink - akik Sydneyben elnek - is, ok javasoltak, s örültek, hogy sikerült Önökkel utaznunk. Ugy erezzuk, hogy a biztonsag a legfontosabb, amit meg is kaptunk.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Csoka Ferenc Győrújbarát - 2016. augusztus
Az Abu-Dhabi repülőtér csalódás volt. A Niki légitársaság kiszolgálása és az ellátás középszerű alatt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

etihad airways

Kormányzati döntés alapján 2003. novemberében alakult, az Egyesült Arab Emirátusok nemzeti légitársasága melynek bázis repülőtér: Abu Dhabi.

Az Etihad a leggyorsabban fejlődő légitársaság a kereskedelmi légiközlekedés történetében. 68 ország 116 városába repül, jelenleg 120 repülőgéppel rendelkezik és 200 darab van megrendelés alatt. Naponta 250 járatot indít és évente 17 millió utast szállít.

Flottájában megtalálható az A380-as gépek melyek 2014. decemberében kerültek az Etihad Airwayshez. Jelenleg Sydney, Mumbai, Melbourne, New York, London városokba repülnek. A B787 Dreamliner típusú gépek Brisbane, Perth, Singapore, Zürich, Düsseldorf városokat szolgálják ki.

etihad a380

Az Etihad Airways 2014-ben hozta létre az Etihad Airways Partner légitársasági csoportot. Ezen légitársaságok az Alitalia, Jet Airways, airberlin, NIKI, Air Serbia, Air Seychelles, Virgin Australia és az Etihad Regional.

A csoport közös útvonalhálózatuk segítségével, egyetlen jegy megvásárlásával, a legmegfelelőbb utazási időpont kiválasztásával, 6 kontinensen 350 várost kínál utasainak. Az összehangolt törzsutas program a jövőben lehetőséget nyújt a közös pontgyűjtésre és felhasználásra.

Etihad Airways négy kiszolgálási osztályt különböztet meg járatain: The Residence (csak A380-as járatokon!), First Class, Business Studio, Economy class.

A The Residence osztály csak az A380-as járatokon elérhető, három helyiségből áll. Nappali, hálószoba, mosdó és zuhanyzó. A szolgáltatáshoz tartozik személyes komornyik is. First Class utasoknak az Inflight Chef gondoskodik a fantasztikus gasztronómiai élményről. A Food & Beverage Manager pedig a Business Class utasok részére készít ajánlásokat.

economy

Különlegesség a hosszú távú járatok turista osztályán a Flying Nanny szolgáltatás. Segít a kisgyerekkel utazóknak a fedélzeten. Különböző játékokkal és foglalkozásokkal könnyíti meg az utazást. 

Etihad Luxury Coach Service:  naponta több alkalommal üzemelő luxus busz szolgáltatást Abu Dhabi nemzetközi repülőtér és Dubai vagy Al Ain között. Minimum 24 órával előtte kell lefoglalni és csak repülőjegyhez lehet kérni.

Premium Abu Dhabi Stopover : First Class utasoknak két ingyen éjszaka, Business Class utasoknak egy éjszaka melyet az Etihad Airways fizet. Turista utasoknak kedvezményes Abu Dhabi útmegszakítási lehetőségek.

abu dhabi

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket