Emirates repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Emirates repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Emirates információk

Emirates kézipoggyász

Turista osztályon utazók egy kézipoggyászt vihetnek a fedélzetre, amely nem haladhatja meg az 55 x 38 x 20 cm-t és 7 kg-nál nem lehet nehezebb.

First osztályon és Business osztályon utazók két kézipoggyászt vihetnek a fedélzetre: egy aktatáskát és egy kézitáskát vagy egy ruhatartó táskát. Az aktatáska nem haladhatja meg a 45 x 35 x 20 cm-es méretet; a kézitáska nem haladhatja meg az 55 x 38 x 20 cm-es méretet; a ruhatartó táska összehajtott állapotban nem lehet 20 cm-nél vastagabb. A két csomag összesen nem lehet több 12 kg-nál.

Az összes kézipoggyászt az utazó előtt lévő ülés alá vagy a fej feletti tárolók egyikébe kell elhelyezni. A poggyász nem helyezhető láb mögé, a folyosóra vagy a vészkijárat elé.

Emirates feladott poggyász

Feldott poggyász súlyát foglalási folyamat során folyamatosna mutatjuk az utazóknak, és a visszaigazolásban is megjelenítjük azt.

Turista osztályon az alábbi súlykorlátok érvényesek, jegytípustól függően: 15Kg, 25Kg, 30Kg, 35Kg 

Business osztályon: 40kg

First osztály: 50kg

Emirates check-in

Online utasfelvétel:

Budapesten is rendelkezésre áll az online check-in, a járat indulása előtt 48 órával, melynek használatával jelentősen lerövidül a repülőtéri várakozás.
A poggyászt a kijelölt drop off pultoknál lehet feladni.

Reptéri utasfelvétel:

A reptéri utasfelvétel időpontjai a következőek:

Check-in nyitás:    210 perccel indulás előtt

Utolsó check-in:      65 perccel indulás előtt

Check-in zárás:      60 perccel indulás előtt

Kapuzárás:             20 perccel indulás előtt

Kérjük kedves utasainkat, hogy időben érkezzenek a repülőtérre!

Emirates étkezés

Ingyenes több fogásos menü, alkoholos és alkoholmentes italokkal.

Speciális étrend szerint étkezők az alábbi ételtípusok között választhatnak:

Asian Vegetarian Meal, Infant/Baby Meal, Bland Meal, Child Meal, Diabetic Meal, Fruit Platter, Gluten Free Meal, Hindu Meal, Jain Meal/Veg. Meal, Kosher Meal, Low Fat Meal, Low Sodium/No Salt Added Meal, Muslim Meal, Non Lactose Meal, Raw Vegetarian Meal, Vegetarian Meal (western style)
 

További hasznos információk a sepciális ételekről itt.

Emirates fő átszálló repülőterek

Dubai

Utasaink értékelései a(z) Emirates légitársaságról

A(z) Emirates légitársaság átlagos értékelése

4.7 51 értékelés alapján
Pontosság
4.7
Fedélzeti kiszolgálás
4.8
Ülőhely
4.4
Légiutas-kísérők
4.8

Utasaink értékelése

5.0
Balassa Anita Ikervár - 2019. szeptember
Budapestről pontosan indultunk, Dubaiból kicsit később szálltunk fel a megadott időpontnál, de ez semmi késést nem eredményezett. A személyzet kedves és segítőkész, az ellátással is maximálisan meg voltam elégedve. Mivel eddig az útig csak fapados járatokkal repültem, nekem hatalmas élmény volt az Emirates légitársasággal utazni, főleg, hogy ez már nagyon régi vágyam volt. A legnagyobb élmény az volt, hogy a monitoron folyamatosan nyomon követhettem a repülési adatokat és a fel illetve leszállás olyan volt, mintha a pilótafülkéből néztem volna. Remélem lesz még lehetőségem velük utazni!
 
  • Tetszik (2)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Némethné Gévai Gabriella Polgárdi - 2019. november
Nagyszerű utunk volt. Minden szuper , kedves légiutas kísérőkkel. Sajnos a vissza úton rosszul voltam . Nagyon figyelmesek voltak . Decemberre is tervezünk az Emirates légitársasággal utazni
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
György Ajka - 2019. október
Az utaskísérők udvariasak, kedvesek, figyelmesek voltak. Az induláskor késett a gép, erről számomra jó lett volna tájékoztatást adni.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Bauer család Szekszárd - 2019. október
Szívesen utaznánk máskor is ezzel a légitársasággal.Kényelmes,tágas,tiszta,kedves segítőkész személyzettel.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Székely Éva Öttevény - 2019. július
A gép minden alkalommal tiszta volt. A kisebb méretű gépen a fejtámlába épített monitor érzékelője már nem annyira jó. A kiszolgálás pontos és figyelmes volt. Köszönjük. Az air-buson az ülőhely (nem első osztály) is kényelmes volt. A monitor jól működött. A kiszolgálás kifogástalan volt, köszönjük. Amit külön meg szeretnék jegyezni minden étkezésnél igyekeztek a lehetőségekhez mérten változatos étrend szerint etetni bennünket, köszönöm.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az Emirates Budapest és Dubaj között közlekedő napi járatával a magyar utasok kényelmesen juthatnak el több mint 140 célállomásra világszerte, többek között a Távol-Keletre, Ausztrál-Ázsiába, Nyugat-Ázsiába, az Indiai-óceán térségébe és a Közel-Keletre.

A Dubajból továbbutazóknak egyedülálló repülési élményben lehet része, a társaság zászlóshajójának, az Emirates A380-asnak a fedélzetén, mellyel a Távol-Keletre, Ausztrál-Ázsiába és az Indiai-óceán térségébe utazhatnak.

First és Business osztályon utazó ügyfelei részére az Emirates ingyenes sofőrszolgáltatást biztosít, a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér 50 km-es körzetében, illetve érkezéskor Dubajban és a legtöbb desztinációban világszerte.

A fedélzeten világszínvonalú kiszolgálás és díjnyertes szórakoztató rendszer, több mint 2000 választható csatornával, várja az utasokat. A távollévő családtagokkal, barátokkal, kollégákkal számos fedélzeti kommunikációs eszköz révén maradhatnak kapcsolatban. A legtöbb A380-as gépen ingyenes Wi-Fi szolgáltatáson keresztül blogolhatnak, posztolhatnak vagy tweetelhetnek.

A fedélzeten felszolgált kiváló fogások firss, helyi hozzávalókból készülnek. Az étkezéseket exkluzív italkínálat és kiváló borok egészítik ki, minden osztályon.

Az elmúlt 12 hónapban az Emirates számos új terméket és szolgáltatásfejlesztést mutatott be: leleplezte az új 777-300ER Business Class üléseket, megnyitotta a nemzetközi Emirates Lounge 39., fokvárosi létesítményét; bemutatta, új, gyermeknek szánt foglalkoztató készletét a fedélzeten és a lounge-okban egyaránt, illetve fedélzeti kényelmi csomagját a First Class és a Business Class utasainak, valamint 2015-ben összesen 140 millió amerikai dollárt fektetett minden osztályon elérhető borprogramjába.

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek