Flydubai repülőjárat Budapest és Dubai között

 

Októbertől Dubaiból Budapestre is repül a Flydubai fapados légitársaság, a két város között  kedden, csütörtökön, pénteken szombaton majd járataik. 

A Flydubai diszkont légitársaság közleménye szerint a októbertől, pontosabban 2021 szeptember 30-tól kedden, csütörötökön, pénteken szombaton közlekedő járatok az Emirates jelenlegi szolgáltatásait egészítik ki, mely azt jelenti, hogy Emirates repülőjegyet tudunk várásolni a Flydubai járataira is. Az új járattal jelentősen bővül a kapacitás a Budapest és Dubaj közti útvonalon.

A Flydubai új budapesti járatán a Flydubai keskenytörzsű, Boeing 737 M800 típusú repülőgépei közlekednek majd, melyeken 10 business és 156 turista osztályú utas foglalhat helyet. Bár fapados légitársaságról beszélünk, de az utasoknak nem kell lemondaniuk a kényelemrő, s a szolgáltatásokról. A business osztályon teljesen lefektethető ülések várják az utasokat, és minden utas számára elérhető a fedélzeten a szórakoztató rendszer is. Ez székekbe épített, full HD-s, 11,6-os átmérőjű képernyővel, amin filmeket, sorozatokat, zenéket és játékokat találhatnak. 

Az alábbi menetrenddel érhetjük el a kedvelt arab várost Dubai a Flydubai járataival:
FZ1408   BUDAPEST-BUD      DUBAI-DXB         23:30 - 07:05#
FZ1407   DUBAI-DXB         BUDAPEST-BUD      17:35 - 21:30

A Flydubai és az Emrirates légitársaságok partnerségi megállapodásának köszönhetően sokkal több járatot, járatkombinációt érhetnek el az utasok. A reggeli érkezésnek köszönhetően az utasok kényelmesen elérik az Emirates járatait Ausztrália és Ázsia felé, és további Flydubai járathoz is csatlakozást biztosítanak.

A járatokra már 98.900 Ft-tól foglahat retúr repülőjegyet oldalunkon.

Naptárnézetben mutatjuk mely napokra foglalható a kedvezményes repülőjegy:

Város Ár
DUBAI
már 98.900 Ft-tól

 

Az árak oda-vissza útra szólnak, tartalmazzák az illetéket és az üzemanyag pótdíjat, de nem tartalmazzák a feladott poggyász díját (melyet a foglalási folyamat során hozzáadható a megrendeléshez) és az esetleges hétvégi felárakat.
Az árak a telítettség, az árfolyamok függvényében változhatnak, érdemes mielőbb dönteni a repülőjegy megvásárlásáról.

Kis ízelítő a Flydubai repülőgépeiről, és szolgáltatásairól:

 

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt