vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Stonhenge, a megalitikus rejtély

Alig 2 órás autóútra Londontól, Wiltshire szelíd lankáin – ahol szántóföldek és zöldellő legelők váltogatják egymást – egyszer csak kibontakoznak előttünk Stonhenge különleges sziklaalakzatai. A közelben nincsen lakott terület (a legközelebbi település, Amesbury, mintegy 3,2 km-re fekszik a kőköröktől keletre), csak a tágas, smaragdszín legelők, melyet kövér birkák pettyeznek, és az azúrkék égbolt, melyen bodros bárányfelhők úsznak. Az egész giccsesnek is hat leírva, ha nem maga lenne a valóság. De tényleg ilyen.
Vélemények, értékelések
3.9
19 értékelés alapján
London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

Zalaegerszeg
4.0
T. Cím !

Nagyon jó volt az út , nagyon sok helyen jártunk, igazi élmény volt. Talán ha nem lenne ennyire zsúfolt a program, szerintem még jobb lett volna.
London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

Budapest, XVIII. kerület
4.0
A londoni szállás távolsága a várostól sok felesleges utazást jelent reggel és este, emiatt kevesebb idő marad a nevezetességek megtekintésére és egyáltalán nincs szabadidő /szükségletek elvégzésére néhány perc, uzsonna beszerzésre szinte semmi/
A szállás és az élelmezés megfelelő. Kiváló, jól felkészült kedves humorú idegenvezető.
7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

Tiszakécske
4.2
Program, utazás Jó. idegenvezetés prima.
Adminisztrációs nehézségek adódtak.
Összességében, az elvártnak megfelelt.

London - Oxford - Stonehenge

Budapest, I. kerület
2.8
A buszos utazással olyan hosszú és fárasztó a kirándulás, hogy jelentősen rombolja a kirándulás sikerét. Javasolom a repülős utazás kihangsúlyozását, mint alternatívát!

A transzfer szállások tiszták és színvonalasak voltak. Az Angliai szállás tisztaság terén nem volt kielégítő.

Az angol vacsorák nagyon gyengére sikerültek. Hiányolom, hogy nem volt leírva, hogy mi lesz a menü, kérdésre még a felszolgáló sem tudta elmondani, hogy milyen ételt fogyasztunk. Ha tudom, hogy ilyen gyenge lesz, önellátást választottam volna.

London Gazdagon

Budapest, XV. kerület
4.0
A tranzitszállások kifogástalanok voltak, míg a londoni szállás meglehetősen rossz (drogos, stb) környéken, a szoba kimondottan szűk volt. A szálloda falai, padlózata és födémje "papírból" volt, a reggeli jónak nevezhető. (A németországiak pedig kitűnőek). Vezetőink mindhárman udvariasak és szakmailag kiválóan képzettek voltak, így az összbenyomásunk kellemesnek mondható.

London Gazdagon

Budapest
4.2
Élményekben gazdag út volt, kitűnő idegenvezetővel.
7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

Budapest
4.0
Az út megfelelt a programban megadottaknak, az utazás szervezett volt, sajnos a kiszámíthatatlan forgalom miatti csúszások, a korai zárási időpontok miatt, egyes programpontok lerövidülését vagy kimaradását okozták. Ez azonban természetesen nem róható fel az idegenvezetőnek, aki igyekezett a legjobbat kihozni a helyzetekből.

London, Stonehenge, Oxford II. - csillagtúra Dél-Angliában

Budapest, XVII. kerület
5.0
Első buszos társasutam volt , és már most nagyon magasra tette a mércét !
Csak felsőfokon tudok beszélni az utazásomról . Az idegenvezető( Anita ) szaktudása előtt le a kalappal. mindenkinek ilyen utazást kívánok !
Köszönöm a csodálatos utazást .

London - Oxford - Stonehenge

Felsőzsolca
4.2
Rendkívül színes, sok látnivalót felölelő - az idő rövidségére tekintettel zsúfolt - program, ezért többségében elrohanunk a látnivalók mellett. Az idegenvezető igen jól felkészült, sok többletinformációt nyújtott az út folyamán. Jó együttműködés volt a buszvezetők és az idegenvezető között. Összességében kellemes élményekkel gazdagodva tértünk haza.

London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

Budapest, XVII. kerület
4.4
Anetta jól felkészült idegenvezető volt. Igyekezett minél több ismeretet átadni nekünk, amit sok gyakorlati ismerettel is bővített. Rengeteg praktikus tanáccsal is ellátott minket ami segített a városban való eligazodásban. Köszönönjük!

London Gazdagon - Repülővel

Szombathely
4.6
repülős utasként gördülékenyen ment minden, nagy segítség volt a reptéri transzfer megszervezése. A szálloda egyszerű, de jó a megközelíthetősége a városba és a személyzet segítőkész. A z idegenvezető felkészült volt és figyelmes, a sofőrök rutinosak.

London Gazdagon - Repülővel

Zsámbék
4.4
Mindenkinek ajánlom a London gazdagon utat. Nagyon sok látnivalót tudtunk megnézni, tényleg gazdag volt a program. Kiemelném az idegenvezetőnket, Tasnádi Tibort, aki nagy szakértelemmel , Műveltséggel rendelkezett.


London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

Demecser
5.0
Köszönjük a szervezést! Nagyon jól éreztük magunkat. A reptéri transzferhez és a kirándulásokhoz igénybe vett autóbuszok is kényelmesek voltak, időben érkeztek. A szállodai szolgáltatások színvonala is mindenben megfelelt. Az idegenvezetésünk nagyon remek volt, széleskörűen tájékozott volt, állandóan információkkal látott el minket, fáradhatatlan volt, mindenben segítségünkre volt. A programok összeállítása is tökéletes volt. Egyedül a Tower közös megtekintését hiányoltam. Persze egyénileg megnézhettük volna... ;-) Tetszett, h lehetőség volt az egyéni programokra is. Az esti pubos vacsorát is ajánlom mindenkinek. Ill. valamennyi fakultatív programon való részvételt is! Napi átlagban 10 km-t gyalogoltunk. De nem kell ettől sem megijedni, észre sem vettük. :-)

London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

Dunaújváros
5.0
Nagyon szép emlékekkel tértünk haza a nyaralásból. A szervezéssel és az idegenvezetéssel is nagyon meg voltunk elégedve. Ha bármilyen problémánk volt, Ildihez nyugodtan fordulhattunk, mindenben a rendelkezésünkre állt. A szállásunk is megfelelő volt, igaz a mi szobánk ablaka a belső udvarra nézett, így nem zavart minket az esti élet, hangoskodás.

London városnézés idegenvezetéssel *** (Windsor és Stonhenge programokkal)

Záhony
3.4
A tervezett 4 napos programból 3 nap lett. A reggeli 6:30-as indulás 12:20-ra lett módosítva. A Ryanair légitársaság hibájából 15:35-kor el is indultunk. Estére Londonba értünk,vacsorát az idegenvezetőnk/Ildikó/ valósággal kikönyörögte,ugyanis a késői időpont miatt nem akartak fogadni bennünket.Mondanom sem kell,hogy a vacsora amire 3 estére befizettünk,szinte ehetetlen volt. Utolsó este már nem is mentünk vacsorázni,pedig be volt fizetve. Az idegenvezetőnk Deák Ildikó nagyon felkészült és mindent megtett a csoportért. Nekem nagy csalódás volt ez az út.

London városnézés idegenvezetéssel *** (Windsor és Stonhenge programokkal)

11
1.0
1lllllllllllllll

London városnézés idegenvezetéssel *** (Windsor és Stonhenge programokkal)

Budapest, VII. kerület
1.6
Borzasztó volt a szervezés, a 4 napos programból másfél napi program teljes mértékben elmaradt.
A buszos városnézés nem valósulhatott meg, mivel az iroda a csoportlétszámnál kisebb buszt rendelt, az első nap programja teljes egészében elmaradt.!
A tömegközlekedési jegyeket a metróban nem lehetett használni, mert nem működött velük az elektronikus kapu.
Rosszul szervezett, csalódást okozó út volt, valamennyi utas felháborodott a szervezésen, így panasszal élünk a szervező London Utazás nevű irodánál.

London, Stonehenge, Oxford II. - csillagtúra Dél-Angliában

Budapest, XVI. kerület
4.0
Sok problémába ütköztünk az utazás során, de nagyon jól leküzdötték a szervezők ezeket az akadályokat. A program habár jó volt, talán kicsot túl sűrű volt. Ezalatt azt értem, hogy nagyon kevés szabadidőnk volt, még egy fogkefét se tudtam venni, annyira kevés volt az időnk. Egyébként meg amikor vmilyen kérésünk volt, nagyon jófej volt az idegenvezetőnk és minden tőle telhetőt megtett annak érdekében hogy a kívánságunk teljesüljön. A szállodával kapcsolatban csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy EGY DARAB KONNEKTOR VOLT ÖSSZVISSZ. Na az már a nevetségességet súrolta. Összességében azért kellemes utazásunk volt!

London városnézés idegenvezetéssel *** (Windsor és Stonhenge programokkal)

Pécs
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás nagyon jó helyen volt, megfelelő színvonallal. A reggeli a szokotthoz képest kevés volt, de megfelelt. A szervezés jó volt, tetszett a program, jó volt, hogy volt szabadidő is, így sok mindent megnézhettünk. Az idegenvezető Ildikó nagyon jó volt, élvezetes és humoros. Mindenkinek ajánlani fogom az irodát.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!