Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Kiutazás
találat

Koronavírus információ:
Nyitás: 2020.06.15-től Franciaország megnyitotta határait a légiközlekedés előtt, így a menetrendszerinti járatok közlekedhetnek. 
Kiutazás: Az országba való belépéshez nincs szükség előzetesen elvégzett tesztre.
Visszatérés Magyarországra: Az országból belépő magyar állampolgár automatikusan mentesül a hatósági házi karantén kötelezettsége alól.

Részletes találati lista
Le Mont Saint-Michel

Normandia és Bretagne - 2020.09.18-22.

5 napos körutazás Franciaországban
221.270 Ft/fő

A festői Normandia - Bretagne

7-9 napos körutazás Franciaországban
232.000 Ft/fő

Normandia, Bretagne

10 napos buszos körutazás Nyugat-Franciaországban
285.000 Ft/fő
Franciaország

Provence bringatúra a levendulák földjén

6 napos biciklitúra Franciaországban
212.737 Ft/fő

Kerékpártúra a Loire-völgyében

6 napos biciklitúra Franciaországban
228.049 Ft/fő

Korzika kalandnyaralás

11 napos aktív kikapcsolódás Korzikán: túrázás, városnézés, strandolás
172.279 Ft/fő

4 napos városlátogatás Párizsban - Hotel ***

egyéni városnézés repülővel
81.019 Ft/fő

4 napos városlátogatás Nizzában - Hotel ***

egyéni városnézés repülővel
81.019 Ft/fő
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

A technológia-hívő világban gyakran hajlamosak vagyunk magunkat abba a hitbe ringatni, hogy elég csak a legdrágább szerkókat magunkra ölteni, és máris, minden erőkifejtés nélkül a hegycsúcson találjuk magunkat. Ez természetesen nincs így, de az biztos, hogy a jó minőségű felszerelés nagyban hozzájárul a túra sikeréhez- esetenként a túléléséhez.A felszereléshez többféle módon hozzájuthatunk, lehet bérelni, de a személyes cuccainkat nem árt megvásárolni, hiszen akkor minden eszközünkben...

Olvasson tovább! >>>

A Mont Blanc- Nyugat Európa legmagasabb hegye. Biztos eszedbe jutott már, hogy egyszer eljuss oda, sőt talán azzal is kacérkodsz, hogy fel is mászol a csúcsára. Azt ajánlom, most kezdd el a felkészülést: kitartással és odafigyeléssel jövő nyáron fent állhatsz 4811 méteren? Hogy hogyan? Ebben segít sorozatunk.

A cikkekben sorra vesszük, milyen fizikai követelményei vannak a hegymászásnak, milyen felszereléssel kell készülni, mire kell számítani a magasban, hogyan lehet...

Olvasson tovább! >>>

A Mont Blancra készülünk: megtettünk mindent, ami tőlünk telik, fizikailag és szellemileg felkészültünk, a felszerelésünk sem hagy cserben. Eljött az ideje, hogy élesben próbáljuk ki magunkat és jégcsákányunkat, egy közeli havas csúcson.

Erőnlét-az Alacsony-Tátra: Az első hegyi élményünket szerezzük az Alacsony-Tátrában...

Olvasson tovább! >>>

A Mont Blanc megmászásához szükséges felszerelés összeírásának második része következik most. Megnézzük, mit pakoljunk, és mibe, mivel védekezzünk a nap és a szél káros hatásai ellen, valamint mivel kerülhetjük el a dehidratációval járó rosszullétet.

Naptej Magasabban járunk, kevesebb légréteg szűri meg a Nap sugarait. Sokkal nagyobb a leégés veszély, egészen súlyos égési sebeket szerezhetünk, a bőrrák fokozott kockázatáról nem is beszélve. Naptejet kenünk magunkra ezt...

Olvasson tovább! >>>

A gleccserek csodás és egyben félelmetes képződmények. Hatalmas fehér kígyóként kanyarognak a sziklás hegyóriások között, mélyükben rejtenek rengeteg fagyott édesvizet, töredezett felszínük pedig gyakran halálos veszélyt jelent az ott túrázókra.

Persze sokkal komolyabb hatásokat okozhat egy gleccser  az emberek életében, még olyanokon...

Olvasson tovább! >>>

A hegymászás nem teremsport- felkészülni rá sem zárt helyen ajánlott. A Mont Blanc egy erőt próbáló, fárasztó túra- érdemes felkészülni az ott ránk váró nehézségekre. Ha a fáradtság és az izomláz már nem akadályoz többé céljaink elérésében- akkor kezdhetünk pakolni.

Már régóta problémának látom azt a hibás elképzelést, ami napjaink vásárlás központú és anyagias megfontolások által vezetett szemléletmódjából fakad. Mivel a szolgáltatóipar a kalandkeresésbe is beszivárgott, sokan azt...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!