Brussels Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Brussels Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Brussels Airlines légitársaságról

A(z) Brussels Airlines légitársaság átlagos értékelése

3.9 17 értékelés alapján
Pontosság
3.9
Fedélzeti kiszolgálás
3.4
Ülőhely
3.9
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

4.0
Csetverikov Anna Budapest - 2019. szeptember
A Brussels Airlines repülőgépek helyett többször is a Czech Airlines gépeivel repültünk amit sokan nem értettek. Ezen kívül többször is késve indult-érkezett a gép.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Barna Csilla Tatabanya - 2018. október
Nagyon kellemes repulo utam volt Brusseli atszallassal! Atszallasnal is kedvesen segitett a Bruszeli Legitarsasag irodajanak kepviseleteben a munkatarsuk, hogy megtalaljam e hatalmas repteren a Bristoli repulojaratomat! JO UTAT MINDENKINEK! :-)
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Barabás Tibor Budapest, V. ker. - 2017. október
Személyesen vártak Brüsszelben, külön, autóval vittek a csatlakozás beszálló kapuhoz. Kár, hogy a csomagunkat viszont csak két nappal később hozták.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
2.5
Molnár Sándor János Budapest, I. ker. - 2017. október
A gép késve érkezett Budapestre, ezért az átszállás futással is épphogy sikerült, természetesen a csomagok lemaradtak. Másnap reggel aztán megérkeztek a szállodába. A fedélzeti kiszolgálás nulla, összehasonlítva a BA korábbi, ill. más légitársaságok szolgáltatásával.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Kovacs Laszlone Sopron - 2017. október
Első utam volt repülövel. Élménydus volt. Kicsit szükösen ültünk es nem kaptunk enni- inni de jo volt. A légikisérők kedvesek voltak nagyon..
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

snburssels

A Brussels Airlines a Lufthansa Group és a STAR Alliance tagjaként üzemel, Európa szívében. Brüsszeli bázisából naponta indít járatokat a legnagyobb európai fővárosokba és országokba, valamint afrikai és észak-amerikai célállomásokra. 49 repülőgéppel naponta közel 300 járatot üzemeltet. A légitársaság nemcsak a legtöbb járatot kínálja Európa fővárosából, de járatinak pontossága is nemzetközileg elismert.

A több mint 60 prémium európai desztináció mellett, a már 80 éve kiszolgált afrikai kontinens is kiemelt szerephez jut a légitársaság útvonalhálózatában 19 közvetlen célállomással. Ezen kívül a Brussels Airlines közvetlenül repül New Yorkba, Washingtonba és Torontóba, átszállási lehetőséget nyújtva további 70 észak-amerikai városba.

sn a330

Az Airbus A330-200 és A330-300 gépekkel üzemelő nagy távolságú járatokon elérhető az új Business osztály, teljesen vízszintesre hajtható ülésekkel és ultramodern fedélzeti szórakoztató rendszerrel, illetve a felújított Economy osztály ergonomikus ülésekkel és egyéni érintőképernyőkkel. Az Airbus A319/A320 gépekkel üzemelő európai járatokon négy árkategóriából választhatnak az utasok: Check&Go, Light&Relax, Flex&Fast és Bizz&Class.

sn economy

A magas színvonalú szolgáltatást a levegőben és a földön egyaránt garantálja a légitársaság: különböző check-in és mobil applikációs szolgáltatások (online check-in, mobil check-in, mobil beszállókártya, járatinformációk, stb.) és kiváló tranzit szolgáltatások a brüsszeli repülőtéren, valamint kényelmes, díjnyertes várótermek az átszálló utasok részére. A „Loft” a légitársaság emblematikus új váróterme 1240 m2 –en biztosítja az utasok számára a pihentető és innovatív környezetet, egyedi beállítású zuhanyfülkékkel, pihenő boxokkal, Microsoft táblagépekkel, a legkiválóbb belga ételekkel és sörökkel.

snloft

A Brussels Airlines saját pontgyűjtő rendszere, a LOOP segítségével könnyen és gyorsan összegyűjthetők a pontok. A légitársaság európai járatain utazott 3 LOOP hűség pont automatikusan jóváíródik és 2000 LOOP elérése után az utas már ingyen repülőjegyet tud igényelni bármely foglalási osztályon. Családtagok 5 főig együtt gyűjthetnek és a LOOP felhasználhatósága nem jár le, amennyiben 12 hónapban legalább egyszer utazik a Brussels Airlines járatain.

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket