Pegasus Airlines repülőjegy foglalás 46.700 Ft-tól - Utazom.com

Pegasus Airlines repülőjegy foglalás 46.700 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Pegasus Airlines légitársaságról

A(z) Pegasus Airlines légitársaság átlagos értékelése

3.9 12 értékelés alapján
Pontosság
3.3
Fedélzeti kiszolgálás
4.1
Ülőhely
3.7
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

4.0
Ozorai András Budapest, XIV. ker. - 2017. május
Kicsit nagyon magasak az árak a repülőgépen. Szerintünk drága az ásványvíz és a szendvics is. Aránytalanul magasak az árak, még a repülőtér áraihoz képest is. A visszaútnál sokkal kisebb volt a hely az ülések közöztt, kényelmetlen volt, nem fért el a lábunk.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Sallai Mónika Marcali - 2018. július
Az indulás az A terminálból volt a repülő jegyen jelezve de a B-ből indul ,kicsit késet az indulás,de ettől eltekintve minden rendben ment. Köszönjük az élményt!!!!!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Jéga-Szabó Brigitta Szatymaz - 2017. szeptember
Az indulás és érkezés is viszonylag pontos volt. Ami egy kis izgalomra adott okot az a rövid átszállási idő istambulban. Ami negatívum volt, elinduláskor Budapesten nem közölték velem, hogy poggyászom transzfer poggyászként Antalyáig megy.Ezt az információt Antalyában visszainduláskor nyomatékosan elmondták.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.5
Horváth Zsuzsanna Mária Pécs - 2017. szeptember
A gép 12.50. helyett 14 órakor indult el. Az Isztambulból induló gép is késett, ezért sikerült futással együtt elérni a csatlakozást. Visszafelé hasonló volt a történet. 7.35 helyett 8.40-kor indultunk. Isztambulból hasonlóan késve. Nem tudtak eurót visszaadni a légi-utas kísérők. Üdv. Horváth Zsuzsanna
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.8
Babics Júlia Tata - 2017. augusztus
Kellemes meglepetés volt! Korrekt dolognak tartom, hogy a 8 kg kézipoggyászba nem számított bele a laptop és a női táska, és egy 20 kg ingyen bőrönd is tartózott a kedvező árú jegyhez. Ami kevésbé tetszett: - Nem lehetett mindkét járatra az indulási repülőtéren becsekkolni, ez plusz nehézséget okozott Isztambulban, mert hatalmas sorokat kellett kiállni a Pegasus Transit Desk-nél. A 2 óra 40 perc átszállási idő éppen hogy elég volt erre. - Isztambulban a beszállási időpont után hirtelen megváltoztatták a kaput, a változást nem mondták be időben, érthetően, ez a kapunál lévő személyzetet is váratlanul ért, és végig szambázni kellett utánuk a repülőtéren 2 emeleten keresztül. Minden más rendben volt, szerintem. Köszönöm!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket