Aeroflot Russian Airlines repülőjegy foglalás 46.700 Ft-tól - Utazom.com

Aeroflot Russian Airlines repülőjegy foglalás 46.700 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Aeroflot Russian Airlines légitársaságról

A(z) Aeroflot Russian Airlines légitársaság átlagos értékelése

4.2 22 értékelés alapján
Pontosság
4.0
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

4.5
Kamuti Anna Debrecen, Józsa - 2017. január
1 órás késéssel érkeztünk mindkét irányba, de télen szerintem ez belefér, ezzel nem volt gondom. Kedvesek voltak a légi-utaskísérők. Köszönöm nekik, hogy ők vannak, ezt a munkát végzik, és az éjszaka közepén is az én kényelmemet szolgálják! Egyedül azzal nem értek egyet, hogy felkeltenek mikor az ételt hozzák. Végre sikerült elaludni hajnalban, alvásra volt szükségem, nem ételre (főleg nem olyanra :) ). Lehet ez a feladatuk, de jobban örültem volna, ha hagynak aludni. De ezen kívül minden tetszett, tisztaság volt és rend a fedélzeten. Első repülésem volt, de biztos nem az utolsó. :) Üdvözlettel: Anna
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Földi Róbertné Salgótarján - 2019. június
A gépen az ülőhely elfoglalás zökkenőmentes volt. Akinek szüksége volt rá a légikisérők azonnal segítettek. A felszolgált ennivaló, illetve az innivaló bőséges és gyors volt szerintem, mert szektoronként végezték. A film, illetve a zene menüben lehetne bővebb a választék. A légiutaskisérők nagyon csinosak, ápoltak és kedvesek voltak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Takács Gábor Felpéc - 2019. május
Különös volt számomra, hogy a hely foglalásra csak az indulás előtt 24 órával volt lehetőségem. Ennek megkezdéséről sms-ben értesítettek.Azonban a foglalási idő 5. percében már a helyek 90%-a foglalt jelzéssel volt ellátva. A gép menetrend szerint indult. A repülőtéren tartózkodásom alatt újabb sms érkezett az indulási kapu számával.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.3
Páll Attila Budapest - 2019. március
Bangkok - Moszkva Vissza úton elégé lepusztult volt a gép! Sehol nem működött a videó! Mindenki unatkozott, mert egy filmet sem tudtunk megnézni! A tisztaság sem volt, valami tökéletes!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.5
Tibor Nagy Keszthely - 2018. december
Kettő órás késéssel indult Bangkokból?melynek az lett az eredménye,hogy a Moszkvai Budapesti csatlakozás a késés miatt nem jött létre,csak szintén kettő órai várakozással,ez miatt lekéstem Keszthelyre az esti buszjáratot,és csak reggelig tartó várakozás után jutottam haza a hosszú utazás után!Nem kívánok senkinek sem ilyen utazást! B.Ú.É.K.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket