Aeroflot Russian Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Aeroflot Russian Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Aeroflot Russian Airlines légitársaságról

A(z) Aeroflot Russian Airlines légitársaság átlagos értékelése

4.2 23 értékelés alapján
Pontosság
4.0
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.4

Utasaink értékelése

4.5
Gunther Szilvia Budapest - 2018. július
A gép visszafele fél órás késéssel indult, amit nem indokoltak, de menetrend szerint érkezett - nyilván menet közben behozta a pilóta a lemaradást. Mivel minden út rövid volt (70 ill. 140 perces), ezért csak szendvicset és innivalót kaptunk. A szendvics elég kommersz, de ehető. Ami zavart, hogy akár a légiutas kísérő, akár a pilóta beszélt angolul a rádióba, alig lehetett érteni, recsegett-ropogott, ráadásul mindannyian hadarva beszéltek. Bezzeg az orosz mindig szép tisztán érthető volt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (1)
4.5
Kamuti Anna Debrecen, Józsa - 2017. január
1 órás késéssel érkeztünk mindkét irányba, de télen szerintem ez belefér, ezzel nem volt gondom. Kedvesek voltak a légi-utaskísérők. Köszönöm nekik, hogy ők vannak, ezt a munkát végzik, és az éjszaka közepén is az én kényelmemet szolgálják! Egyedül azzal nem értek egyet, hogy felkeltenek mikor az ételt hozzák. Végre sikerült elaludni hajnalban, alvásra volt szükségem, nem ételre (főleg nem olyanra :) ). Lehet ez a feladatuk, de jobban örültem volna, ha hagynak aludni. De ezen kívül minden tetszett, tisztaság volt és rend a fedélzeten. Első repülésem volt, de biztos nem az utolsó. :) Üdvözlettel: Anna
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
3.8
Varga Marta Budapest - 2019. szeptember
Jó volt. Nagyon jól éreztem magam. Jó volt a személyzet. A repülés nagyon élveztem. Jó volt a szendvics. A személyzet mosolygós és udvarias volt
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Földi Róbertné Salgótarján - 2019. június
A gépen az ülőhely elfoglalás zökkenőmentes volt. Akinek szüksége volt rá a légikisérők azonnal segítettek. A felszolgált ennivaló, illetve az innivaló bőséges és gyors volt szerintem, mert szektoronként végezték. A film, illetve a zene menüben lehetne bővebb a választék. A légiutaskisérők nagyon csinosak, ápoltak és kedvesek voltak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Takács Gábor Felpéc - 2019. május
Különös volt számomra, hogy a hely foglalásra csak az indulás előtt 24 órával volt lehetőségem. Ennek megkezdéséről sms-ben értesítettek.Azonban a foglalási idő 5. percében már a helyek 90%-a foglalt jelzéssel volt ellátva. A gép menetrend szerint indult. A repülőtéren tartózkodásom alatt újabb sms érkezett az indulási kapu számával.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket