2018: bemutatkozik a LOT Lengyel Légitársaság

LOT Polish 2018

A LOT Lengyel Légitársaság Lengyelország nemzeti légitársasága. 1929-ben alapították, így egyike a világ legrégebbi légitársaságainak, székhelye Varsóban van, bázis repülőtere a Chopin Nemzetközi Repülőtér. A LOT állami tulajdonú vállalkozás. Flottánk az egyik legfiatalabb Európában, és az egyetlen olyan légitársaság, amely a világ egyik legmodernebb repülőgépeivel - a Boeing 787 Dreamlinerrel - működtet minden hosszú távú járatot. A rövid- és középtávú utakon Bombardier Dash 8 Q400, valamint Embraer gépekkel repülünk.

A LOT Polish Airlines a Star Alliance globális légiszövetség tagja.

A LOT-nál 2018-ban ünnepeljük magyarországi járataink megkezdésének 80. évfordulóját. Ezt igazán különleges eseménnyel ünnepeljük majd:  május 3-án induló 2 közvetlen USA járatunkkal New Yorkba (heti 4 alkalommal) és Chicagóba (heti 2 alkalommal). A járatok kombinálhatók a varsói átszállással már régóta üzemelő társaikkal. A március 25-től érvényben lévő napi 5.varsói járatnak köszönhetően még több és kényelmesebb csatlakozási lehetőséget nyújtunk nem csak Észak-Amerikába, de a magyarok által kedvelt egyéb célállomásokra is, mint például Krakkó, Gdansk, Wroclaw, Tallinn, Vilnius, Tokió, Peking.

A check-in személyesen, interneten vagy mobilról is elvégezheti az utazó.

LOT New York

LOT légitársaságra szóló repülőjegy vásárláskor a következő osztályok közül választhat: Business Class, Premium Economy, Economy Class, Economy Simple.

LOT Business Class-on dönthető, síkágyas ülésekkel és éttermi szolgáltatással tesszük kényelmessé az utazást. A LOT Premium Class-on széles és tágas ülésekkel, gazdag menüválasztékkal várjuk az utasokat, a hagyományos turista osztálynál magasabb színvonalon, az átlagosnál nagyobb kényelmet nyújtva.

Akik kedvezőbb áron szeretnének utazni valünk rövid szakaszokon, azoknak ajánljuk a feladható poggyász és előzetes ülőhely foglalásának lehetősége nélküli repülőjegy vásárlást Economy Simple elnevezésű turista osztályra.

A hosszú távú járatokon új Boeing 787-8-as Dreamliner gépekkel utazhatunk, mely kényelmes, fény- és zajszűrős, valamint turbulencia csökkentő funkciókkal felszerelt és fedélzetén mozi- és zenetár segít kikapcsolódni.

A légikísérők nagyon kedvesek és a repülőút alatt frissítőkkel enyhítik az utazás fáradalmait.

A LOT Lengyel Légitársaság repülőjegyeit és akcióit itt találja

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt