Egzotikus repülőjegyek a Qatar Airways-szel

 

A Qatar Airways – mely ismét a világ Legjobb Légitársasága közönségdíjat kapta meg a 2019-es Skytrax szavazáson – az egyik legjobb és legkézenfekvőbb választás azoknak, akik Ázsia felé terveznek utazást.

Ha őszre vagy télre tervezi a következő nagy utazást, már most érdemes figyelni az árak alakulását, hogy a lehető legjobb áron tudja megvásárolni repülőjegyét.

Alább összeszedtük a legnépszerűbb téli üdülőhelyeket és néhány olyan úticélt, amelyek az új járatok segítségével könnyebben elérhetőek:

 

 

Thaiföld

Thaiföld messze a legnépszerűbb üdülési úti cél Ázsiában, a magyar nyaralók között is. Népszerűségét nagyban növeli, hogy három népszerű városba/üdülőhelyre is könnyen, jó átszállási idővel lehet eljutni:

Bangkok repülőjegyek

Phuket repülőjegyek

Krabi repülőjegyek

Tudta, hogy akár arra is lehetősége van, hogy odaúton Bangkokba érkeznek meg és hazafelé Phuketről vagy Krabiról indulnak vissza? Ezt a kombinációt a „Több megálló” keresési menüponttal érik el. Ha Bangkok felfedezése után a kiszemelt üdülőhelyről nem akarnak visszautazni Bangkokba így nagyban egyszerűsíti a tervezést.

Ez a lehetőség a legtöbb esetben kb. 10.000 Ft-tal magasabb repülőjegy árat jelent.

 

 

Bali, az Istenek Szigete

Bali az indonéz szigetvilág legnépszerűbb tagja. Népszerűségének kulcsa valahol a balinéz emberek kedvességében lehet. Ahogy Balin, a régióban sok máshol is találhatók gyönyörű strandok, lenyűgöző trópusi tájak és egzotikus ételek, gyümölcsök, zöldségek. De ha lehetne (szerencsére nem lehet) verseny rendezni vendégszeretetben, Bali bizonyosan az egyik legjobb helyezést érné el!

És talán ez az oka annak is, hogy oly sokan vágynak vissza Balira. Itt nemcsak turista a turista, hanem nagybetűs Vendég.

Bali repülőjegyek

 

 

Maldív-szigetek

A maldív üdülés minden a kényeztetésről és aktív pihenésről szól. Itt nem fog kulturális látnivalókat találni. Viszont válogathat a számtalan vízi sportból és tengeri kalandból. A maldív üdülőszigetek pedig garantálják, hogy nyaralása végén kipihenten érkezhet haza.

Maldív repülőjegyek

 

 

Langkawi

A maláj sziget Thaiföld és Malájzia határán fekszik. Langkawi a turisták által még kevésbé felfedezett üdülőhelyek közé tartozik - ha lehet ma bármely üdülőhelyről ilyet állítani.

Népszerűségét a hosszú, pálmafás-homokos tengerpartoknak, a dzsungeltúráknak és az ázsiai konyhát felvonultató változatos utcai kifőzdéknek és éttermeknek köszönheti.

A Qatar Airways novembertől indít járatot ide, így jelentősen könnyebb lesz elérni Langkawit. 

A friss járatindítás miatt nagyon kedvező áron tud most Langkawira repülőjegyet vásárolni!

Langkawi repülőjegyek

 

 

Doha és a +Qatar felfedező program

Miért ne fedezzen fel még egy országot ázsiai utazása során? A Qatari Turisztikai Ügynökség és Qatar Airways lehetőséget ad arra, hogy megszakítsa utazását egy éjszakára és felfedezze Doha látnivalóit.

Mindehhez kedvezményes szállásárat biztosít Qatar.

Használja ki, pihenjen kicsit utazása közben vagy éppen barangolja be Doha látnivalóit!

A +Qatar programról részletes információkat itt talál

 

A Qatar Airways szolgáltatásairól

Minden Qatar Airways repülőjegy tartalmazza a 30 kg feladott poggyász mellett a fedélzetre vihető kézipoggyászt, a magas színvonalú fedélzeti ellátást és a fedélzeti szórakoztató rendszer ingyenes használatát is. Qatar Airways repülőjegyek díjmentes ülőhely foglalást is tartalmaznak. A repülőjegy foglalást követően kiválaszthatja ülőhelyét. (vészkijárat nem foglalható csak a repülőtéri check-in esetén kérhető)

A Qatar Airways járatokon a napszaknak megfelelő étkezéseket biztosítanak, hosszú távú járatokon több étkezés is lehetséges.
Az ételek és desszertek a minőségre és a frissességre összpontosítanak. Arra törekszenek a járatokon, hogy egy kifinomult étkezési élményt hozzanak létre a legjobb alapanyagokból. Pezsgő ízeikkel és italok széles választékával várják az utazókat, sok fajta alkoholos és alkoholmentes ital közül lehet választani a fedélzeten.
Speciális étrend szerint étkezik? Repülőjegy vásárlását követően lehetősége van az utazónak speciális ételt kérni. Ezeket az ételigényeket legkésőbb az indulás előtti 72. óráig adhatják meg, utána már sajnos nem tudják teljesíteni az igénylést. Speciális étrendekről tájékoztatóért kattintson ide.
 

Utasaink visszajelzése alapján a Qatar Airways szolgáltatásainak értékelése kiemelkedő, 4,7/5 –ös átlagú.

 

Qatar Airways turista osztálya:

 

Qatar Airways business osztálya:

 

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt