Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Kiutazás
Pozsony térkép
Pozsony cikkek

» Buszos körutazások Szlovákiában
találat
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Van egy borzasztóan rossz szokásom: ha utazáson töröm a fejem, először mindig távolabbi, egzotikusabb helyszínek szerepelnek a bakancslistán, mondván, a közeli helyekre bármikor eljuthatok még. Le kell szoknom róla, mert az ember sosem tudhatja, meddig van lehetősége utazgatni. Ezúttal egy Billy Idol-koncert csábított a „szomszédos” Pozsonyba, és milyen jó, hogy útnak indultunk!

...

Olvasson tovább! >>>

A fagyosszentek utáni napsütéses hétvégén lelkesen indultunk az Osztrák fővarosba, biciklitúránk kiindulópontjára. Bécs belvárosból egy hosszabb kávészünet után a Práter árnyas fai között kerekeztünk tovább a Duna menti töltésen. Csendes, romantikus, többnyire nyílegyenes szakaszok követtek egymást, így a hangulatos települések parti vendéglőiben frissítettük fel magunkat. Pozsonyba érkezve bekapcsolódtunk a szlovák-cseh jégkorong-vb elődöntő utolsó pillanataiba, és a győztes csapat...

Olvasson tovább! >>>

A Bécs-Pozsony távot már letekertük egyszer, és nagyon jól éreztük magunkat. Gondoltuk, ez az élmény megéri azt, hogy megmutassuk másoknak is, szerencsére minden eszközünk adott hozzá: közhírré tettük, és lőn: szombat reggel(hajnalban) gyülekeztünk a Hősök terén kerékpárjainkkal. Elgurultunk Bécsig, bekalózkodtuk magunkat a belvárosba egy jót tejeskávézni, majd a Prateren keresztül irány Pozsony!

Kis...

Olvasson tovább! >>>

Fló:A hídon átérve fura dologra lettem figyelmes. Kerékpárutakhoz igen kevéssé szokott agyammal nehezen bírtam felfogni, miért kanyarodik az egyértelműnek tűnő helyett mindenki a homlokegyenes irányba. Mint később kiderült, az osztrák kerekesek annyira el vannak kényeztetve bringautakkal, hogy ha látnak egyet, muszáj ráhajtaniuk. Kivételesen nem estem pánikba, előjött belőlem a futár, és társaimmal rátértünk a szlovák határ felé vezető főútra.

...

Olvasson tovább! >>>

Azt hiszem, véghezvittük a legjobb csütörtököt.  Igaz, korán kellett kelni, de az autópályán Bécs felé bepótoltam a kimaradt, alvással töltendő órákat. Csendben begurultunk a császárvárosba, amit mindig is szerettem: az épületek, az arányok, fények majdnem olyanok, mint Pesten: csak éppen itt a részletek is kidolgozottak, és nem csak messziről, és éjjel szép, hanem közel hajolva sem csap meg az elhanyagoltság szaga:...

Olvasson tovább! >>>

Fló: Hirtelen jött ötlettől vezéreltetve neveztünk be a versenyre az utolsó pillanatban. Mivel alig egy hetünk maradt felkészülni, úgy döntöttünk, kihozzuk a legtöbbet a rendelkezésre álló időből. Így történhetett meg, hogy a szombat reggeli induláskor se térkép, se navigációs készülék nem volt nálunk, és egy méterrel sem bicikliztünk többet a héten, mint egyébként szoktunk.

...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!