vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Európa 9 legolcsóbb nagyvárosa!

Itt a jó idő, és ezzel együtt ránk talál a vágy, hogy felfedezzük a világot – persze, az álmoknak azért határt szab a pénztárcánk. Hová utazzunk hát, ha nem akarunk csődbe jutni? Bukarest, Románia:    
Vélemények, értékelések
4.0
20 értékelés alapján

Hotel Victoria Palace **** Napospart

Szombathely
2.1
Rengeteg vendég tud itt megszállni. Viszont az étterem és a személyzet képtelen kiszolgálni ezt a tömeget. Minden egyes étkezésnél sorba álltunk az asztalért az italért, minden egyes élelemért. Pl.nem ittam néha reggel semmit, mert 5-8 percet kellett várni az italautómatánál, ugyanígy a kávénál, a többi pultnál is. Egy negyed órás reggeli elfogyasztása másfél órás volt. A bárban este és a medencénél napközben italt lehetett volna fogyasztani korlátlanul. Itt nem volt ritka a 20-perces sorban állás egy pohár sörért, vagy valami kommersz vacakért. És ha beálltam a sorba 30 percen belül még 1x, akkor már csúnyán néztek nagyon...A flegmázás, pofavágás, az mindenapos itt a pultnál. Ezt úgy úszhatod meg, hogy csinos nő vagy, vagy keményen borravalóért nyúlsz a zsebedbe... Mert aki beletartozik ebbe a két kategóriába, az úgy vettem észre előnyt élvez. A kinti medencék gyönyörűek! De egy ember sem ment bele, mert elviselhetetlenül hideg volt. Pedig a gyerekek élveznék... Fényképezésre és pózolni vele a Facebookon viszont kíváló.

Hotel Iberostar Sunny Beach **** Burgasz,Napospart

Magyarország
4.4
Csodálatos 1 hetet töltöttünk itt.A szoba nagyon jó volt.Az ellátás, és a személyzet osztályon felüli.Nagyon ajánlom mindenkinek.Vissza térünk.

Aparthotel Ruby **** Napospart Bulgária

Budapest, III. kerület
4.4
Szuper helyen és környezetben. Jó ár-érték arány

Hotel Zefir Beach *** Napospart

Budapest, X. kerület
3.8
Nagyon jól éreztük magunkat,egy két észrevételem lenne .A medence vize nagyon hideg volt,a lift rettentően pici,a reggeli kìnálat lehetett volna változatosabb.

Hotel Aquamarine **** Burgasz,Napospart

Budapest, III. kerület
4.0
Sajnos az éttermi ételektől megbetegedtünk( hányás,hasmenés).A konyhai higiéniával nagy gondok lehettek, vagy/és az ételek megfelelő tárolásával. Sokszor éreztük hogy a megmaradt ételeket ujra felhasználták más ételekbe. A csoportban többen is megbetegedtek. Ez a nyaralásunkat nagyon elrontotta. Hiába volt a hotel megfelelő számunkra.

Hotel Tia Maria *** Napospart

Nagyatád
4.3
Kőszönöm nagyon jól éreztem magam. Az étellel meg voltam elégedve .Az időt is jól kifogtuk , a tenger is jó volt ,,Bátran merem ajánllaní másnak is

Nyaralás Naposparton: Aparthotel Rio Grande **** Napospart Bulgária

Budapest
3.0
Este 8.30.-ra értünk oda 9-ig van étterm, Egésznap utazott a társaság és bezárták az éttermet, mire odaértünk. Volt egy kis balhé pláne aki 3 gyerekkel érkezett, így kinyitották...Az étteremben mindig szólni kellet, mert alapvető dolgok hiányoztak. pl: reggelinél a vaj/margarin , vagy a sótartóból a só, vagy a ketchapos edényből a kechup.Illetve evőeszközök vagy tányérok, törölje le az asztalt. Volt olyan ebéd ahol az egybefüggő hús a csirke farhát volt. Ha szárnya is volt az már húsos ebédnek számított. Aki szereti a salátát és az olajbogyót az nem hal éhen. A hideg ételek jók voltak.A medncénél a koktélos fiúk adták a zenét, de csak azt ami nekik megfelelt, esetleg egy két helybélinek a kedvencét.A mednce parton ücsörögve egymás szavát nem hallottuk úgy üvöltött a zene. Éjjel nem tudtak aludni akik medncére néző szobát kértek. Baba barát szálodának nevezik magukat, de ott egy baba sem tud aludni, sem napközben sem este, az üvöltő zene miatt.Még csukott ablakok mellett sem. Több esetben is jeleztük a recepción ,hogy túl hangos ,de nem foglalkoztak vele. Az asztalokat magunknak szedtük le ha nem akartunk a maradványok felett hosszasan ücsörögni. Volt egy felvigyázó pasas az étterem ajtajában nézte a karszalagokat. Utastársam vitte be a tányérokat, és mutogat neki, hogy hova vigye hátra. (én a kezébe adtam volna).A hely egyébként meglepően tiszta volt. Ha a pultos fiúk a vendéget vették volba figyelembe ,még élvezhető is lett volna.Lett volna animáció gyerekeknek. volt is de hagyjuk...ha pihenni szertnél ne a medencére néző szobát kérj....és ülj be néha egy -egy étterembe.

Fekete-tengeri Utazás: Hotel Oasis *** Albena Bulgária

Budapest, XXII. kerület
4.3
Csodálatos volt a nyaralás,kimagasló volt az idegenvezető felkészültsége.
Deleff István által ajánlott fakultativ programokban nem csalódunk,hasznos tanácsait megfogadva jártuk be a látnivalókat.
Csodás élményben volt részünk megérkezésünk estjén,mert az Oasis szálloda személyzete NÉPVISELETBE ÖLTÖZVE,CSODÁS MŰSORT ADTAK.
Az étteremben MINDEN NAP DÉLBEN, ÉS ESTE IS CSODA FINOM ÉTKEKET SZOLGÁLTATTAK . A GYÜMÖLCSÖK ISTENI FINOMAK.
HA AZ ÉTTEREM BEZÁR,NYIT A BÜFÉ,FAGYIZÓ, CSAK GYŐZD GYOMORRAL,MERT ABBÓL LEGALÁBB HAT KÉNE
A SÖR HIDEG, A BOR KELLEMES , ÜDITŐK TÖBB FÉLE,
A PART KÖZELSÉGE, HOMOKOS PARTJA ÉS NAPOZÓÁGY, ERNYŐVEL MINDIG RENDELKEZÉSRE ÁLL. MELEG SZIVVEL AJÁNLOM MINDENKINEK
ALBENA,OASIS HOTEL,HA KERESED HOVÁ,AJÁNLOM IDE

Törökország csodái II. - ősi kultúrák, iszlám emlékek, természeti csodák

Budapest, VI. kerület
4.8
Törökország egyszerűen lenyűgöző, az utazás címe (Törökország csodái) cseppet sem túlzó. A régmúlt várt és ismert csodái mellett, számos kellemes meglepetést tartogat - az irigylésre méltóan fejlődő - Törökország jelene is. A program és a szervezés kiváló volt, mert az idegenvezetők és a sofőrök profi csapatot alkottak, folyamatosan mindent megtettek, hogy tökéletes legyen a nyaralásunk. Egyébként az irodával való kommunikáció telefonon és e-mailben hasonlóan olajozottan működött. Persze a 12 napon át tartó csoportos buszos csavargás fáradalmakkal és alkalmazkodással jár. De csak ajánlani tudom az utat annak, aki társas utazásban gondolkodik, illetve nem lustálkodós tengerparti nyaralásra vágyik, hanem szeretne kicsit többet látni Törökországból.

Hotel Pomorie *** Napospart

Budapest, XXII. kerület
3.7
Nagyon közel van pár perc séta és elérjük a partot ahol egészen nagy területen lehet pihenni így nem volt számunkra zsufolt.Egyébként minden üzlet étterem szórakozási lehetőség a közelben.Egyébként az étterem a vendégek oda nem figyeléséből adodóan volt lerohamozott. a fiatal személyzet nem győzte korrigálni a vendégek "sáska járását.A recepciósok többsége nyelvi nehézséggel kűzd.Összeségében mi jól éreztük magunkat

Utazás Szozopolba: Hotel Rishli *** Sozopol Bulgária

Szerencs
4.3
Szuper helyen fekszik a tengerparthoz közel . Mellette egralálható mini market és különböző éttermek. Minden 10 perces sétával lényegében kényelmesen elérhető.
A szobaasszony nagyon diszkrét, mindenben rugalmas, segítő szándékú. A szobában mini hűtő , vízforraló, a közlekedő helységben vasalási lehetőség.
A szoba érték -ár arányban optimális.
Az utazási iroda kiváló munkát végzett, minden tekintetben kifogástalanul képviselt minket a nyaralás ideje alatt. Köszönjük! :)

Hotel Bellevue **** Burgasz,Napospart

Budapest, XI. kerület
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó helyen van a szálloda, közvetlenül a homokos strand mellett, az étel minősége jó völt, a személyzet kedves volt, tudom ajánlani a szállodát.

Hotel Aquamarine **** Burgasz,Napospart

Budapest, XXI. kerület
3.5
Nagyon pozitívum: a homokos gyönyörű tengerpart!
Nagyon negatívum: a bolgár baktérium okozta betegség, ami az étellel, itallal, légkondi használattal is könnyen elkapható!

Nyaralás Naposparton: Aparthotel Rio Grande **** Napospart Bulgária

Budapest, XVIII. kerület
4.3
Alapjában véve megfelelő, de az éttermi választékok, szolgáltatások lehetnének szinvonalasabbak!

Hotel Zefir Beach *** Napospart

Pécs
4.3
Összességében nagyon jó két hetet töltöttünk itt a feleségemmel. A tenger tényleg pár lépés. A szobák tiszták és modernek. Az étterem nagy, az ételek finomak és változatosak. A nagy medence mellett van gyerek medence is. Van még animátor is, egyből kettő, nekik nagyon szórakoztató programjaik vannak: gyerekeknek gyerek diszkó, torna és vízimóka, felnőtteknek darts, íjászat, vízi torna, röplabda, vízi labda, foci, este szórakoztató műsorok, mint kvízek, bűvészek, latin tánc bemutató, stb.
A tenger és a part is homokos, a tenger lassan mélyülő, gyerekeseknek is ideális.
A recepción angol és német mellett oroszul és persze bolgárul is beszélnek, szóval a megértés nem gond. Összességében nagyon ajánlom ezt a hotelt, mert a hangulat miatt sokkal jobb, mint egy 4 vagy 5 csillagos szálloda!

Hotel Aronia **** Napospart

Budapest, XVIII. kerület
3.3
Tisztelt Cím!

A négycsillagos minősítéstől messze elmaradt a szálloda! A tengerparttól való távolsága, az előre jelzetthez képest (50 m), pont az ötszöröse volt! Ez igen kellemetlenül érintett, mivel kisgyermekkel mentünk, és pont a tenger közelsége volt az egyik fő szempont a kiválasztásnál!
A szoba, illetve a szálloda minősége is messze elmaradt a várakozástól! Az idegenvezetők munkájával viszont maximálisan meg voltunk elégedve, le a kalappal a munkájuk előtt!

Hotel Riva *** Napospart Bulgária

Békéscsaba
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat.A szálloda tiszta az ételek frissek finomak.Persze más ország más ìzvilág de bőségben nagyon sok magyar xxxx szállodát ver.A szálloda közel van a parthoz,van hátul egy kisajtó amit zárva tartanak ha azt kinyitnák 50 m-re lenne a part.Azt nem igazán értettük miért nincs nyitva.Az animátorok ügyesek reggel 10 órától este 11-ig mindent megtettek h jól érezzük magunkat.

Hotel Chaika Resort **** Napospart

Budapest, IX. kerület
3.0
Tisztelt Utazási Iroda!

A Chaika Hotel kívülről igen tetszetős képet mutatott. Sajnos azonban az a szárny, ahol mi szálltunk meg, kissé kifogasolható volt. A fürdőben a WC-nél folyamatosan valamilyen vízszivárgás volt és csatorna szag volt állandóan.
A kapcsolódó szobában (connecting room) a fürdő plafonjából szivárgott a víz, ami időnként összegyűlt és a nyakunkba borult.
Kellemetlen volt, hogy a zene egész nap bömbölt a belső medencénél és más tengerparti egységekben is.
A tengerpart elérhetősége nagyon jó volt.
Viszont a belső medencénél a zuhanyozóból kifolyt vizet nem takarították fel rendesen,ezért moszatos, algás volt a kő, amin el is csúszott a testvérem és súlyos alkar zúzódást szenvedett (nemcsak ő más vendégek is szenvedtek ilyen baleseteket).
Ezek a voltak a negativomok, de összességében, ha az ember ismeri Bulgáriát, tudja hogy milyen volt a '70-80-as években, ez már fejlődés és kellemes környezet.
A természeti adottságok, látnivalók szépek és kifejezetten kellemes élményeket adnak.
Rendkívül széles választék volt az étteremben, gazdag zöldség, saláta kínálattal és a gyerekekre is gondoltak az étkezésnél.
Reméljük, hogy a szálloda minőségén javítanak a jövőben!

Hotel Bellevue **** Burgasz,Napospart

Jászberény
4.6
Összességében minden rendben volt. Azt kaptuk, amit ígértek. Közvetlenül tengerparti szálloda, bőséges választék az ellátást illetően, tisztaság, nagyon igyekvő, talán egy kivétellel segítőkész, mosolygós személyzet. Őszintén ajánlom mindenkinek. 2017.augusztus.

Hotel Chaika Resort **** Napospart

Budapest, XVIII. kerület
3.3
Szerintem jó volt....
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!