utazom.com kedvezménykupon szabályzat repülőjegy vásárláshoz

 

Az UTAZOM.COM kedvezménykupon program, az Utazom.com Kft. (1052 Budapest, Károly krt. 6.) által jelen szabályzat szerint üzemeltetett, repülőjegyet kedvezménnyel történő vásárlásra jogosító program. A kedvezményprogram 2019. március 4-én indul és határozatlan ideig tart.

 

 1. Az UTAZOM.COM kedvezménykupon program keretében kibocsátott egyedi kupon – továbbiakban kupon - értéke forintban van meghatározva, az utazom.com/repulojegy oldalon repülőjegy vásárlást követően utazom.com megküldi a vásárlás végző kapcsolattartó személy részére. Az egyes vásárlásokhoz eltérő értékű Kupon érték tartozhat. A kupon értékének meghatározása utazom.com kizárólagos hatásköre.
 2. Az új kupon kibocsátásról szóló értesítése emailen küldjük el a vásárló részére, a repülőjegy vásárlása során megadott kapcsolattartói email címére. Az új kupon kiállítása a vásárlást követően, a számlázással egyidejűleg történik, amely a vásárlást követő 1-14 napon belül történik meg.
 3. A kupon mind magánszemély, mind jogi személy lehet a birtokosa.
 4. A kupon egyedi azonosító kóddal rendelkezik, minden vásárlást követően egyedi kódot bocsátunk ki.
 5. Minden kupon lejárati idővel rendelkezik. A lejárati idő meghatározása utazom.com kizárólagos hatásköre. A kupon lejárati határidejének megváltoztatására nincsen lehetőség.
 6. A kuponok beváltása kizárólag az utazom.com/repulojegy oldalon történő repülőjegy foglalás során, a kupon érvényességi idején belül lehetséges, pénzbeli kifizetést vagy más hasonló átváltást nem lehet igényelni. A kupon nem minősül sem pénznek, sem értékpapírnak.
 7. A kupont az a vásárló használhatja fel, aki megkapta, de a vásárló más számára is vásárolhat repülőjegyet.
 8. A kupon tetszőleges repülőjegy vásárlásra használható fel.
 9. A repülőjegy vásárlás során tetszőleges számú kupon váltható be, de a végleges fizetendő összegnek 500 Ft-ot el kell érnie. Ennek technikai okai vannak.
 10. A kupon részösszegben beváltása nem lehetséges, a vásárló dönti el, hogy az adott kupont teljes összegben beváltja-e vagy sem.
 11. A kupon beváltása a repülőjegy foglalásnál az vásárló kapcsolattartói adatainak megadását követő ellenőrzéskor lehetséges.
 12. A kupon tulajdonosának felelőssége, hogy a kupon beváltáshoz kapcsolódó adatokat (pl. kuponkód) másoknak nem hozzáférést biztosítva, gondosan eljárva tartsa. A vásárló oldalán nem megfelelő adatkezelésből származó illegális kupon beváltásért az Utazom.com Kft. nem vállal felelősséget, de ilyen esetben mindent elvárható lépést megteszünk az illegális felhasználásból származó károk enyhítésére.
 13. A kupon többszörözése, utánképzése, másolása vagy bármilyen technikai módosítása tilos.
 14. Az egyedi kupon egyszeri felhasználása lehetséges. A felhasználás után a kupon érvényét veszti.
 15. A kupon felhasználása jelen szabályzat megértését és elfogadását is jelenti.
 16. Az UTAZOM.COM kedvezménykupon program szabályzatának, az egyedi kuponok kiállításának megváltoztatása, a kuponok utólagos beváltási feltételeinek módosítása, illetve a kedvezményprogram befejezése az Utazom.com Kft. kizárólagos joga.

 

Budapest, 2019. március 4.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás