Korona vírus - Online nyitvatartás

Kedves Utasaink!

A fennálló egészségügyi helyzetre való tekintettel, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének ajánlását követve irodánk a személyes ügyintézést március 17-tól visszavonásig szünetelteti.  Fenti döntésünket Önök és Kollégáink egészségének és munkaképességének megőrzése, valamint a higiénés szabályok, előírások betartása érdekében hoztuk. Kérjük Önöket lehetőség szerint maradjanak otthon!

Irodánk munkatársaira múlt hét óta - érthetően - rengeteg telefonhívás és e-mail, partnerekkel való egyeztetés, illetve az útlemondások feldolgozása kapcsán extrém terhelés hárul, emiatt a válaszok küldése, szerződés módosítások/törlések feldolgozása során csúszások előfordulhatnak.

Kérjük honlapunkon, vagy irodánkban vásárolt repülő-jegyükkel kapcsolatos kéréseit, kérdéseit e-mailben küldje el nekünk a repulojegy@utazom.com címre, melyben adja meg a foglalási azonosítóját, kódját is.

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy szíveskedjenek megőrizni türelmüket és eddig irodánk felé fennálló bizalmukat. Kérjük, lehetőség szerint minden kommunikációt írásban kezdeményezzenek.

Kérjük Önöket, hogy türelmükkel segítsék munkánkat, és kérjük, ha lehetőségük van, maradjanak otthon.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Az Utazom.com munkatársai

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás