TAP Air Portugal repülőjegy foglalás 45.500 Ft-tól

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) TAP Air Portugal légitársaságról

A(z) TAP Air Portugal légitársaság átlagos értékelése

4.6 31 értékelés alapján
Pontosság
4.3
Fedélzeti kiszolgálás
4.7
Ülőhely
4.5
Légiutas-kísérők
4.8

Utasaink értékelése

4.5
Piszker Gyöngyi Tamási - 2018. augusztus
Az utazások előtt otthonról be tudtunk csekkolni. Az étkezés meglepően jó volt és bőségesen elég. A Miamiból Lisszabonba tartó gépen különösen aktív és jó légiutaskísérő gárdával utaztunk. Csomagjaink minden esetben,gyorsan a rendelkezésünkre álltak. Nagyon jónak találtuk ezt a légitársaságot.
 
3.5
Heincz Ildikó Páty - 2018. július
A késve indulásokat leszámítva (Lisszabon-Funchal 2ó.30p. és vissza Funchal-Lisszabon 1 ó.) nagyon elégedettek voltunk a légitársasággal.
 
2.8
Somogyiék Budapest - 2018. július
Minden rendben volt,a felszolgàlt ėtel felhåborítôan ehetettlen volt,ettől eltekintve rendben volt az ût.Az utastàjékoztatás kivàlló.
 
3.3
Májer István Üröm - 2018. június
Oda-vissza 1-1 órás késéssel indult a gép.Lisszabonban éppen elértük a csatlakozást Ponta Delgadába.
 
3.3
Ludvig László Budapest - 2018. június
Budapesten nem kaptunk ülőhelyet a Lisszabon - Ponta Delgada szakaszra. Líisszabonban a TAP vevőszolgálatnál hatalmas tumultus volt, ahol álltam egy órát, de ezt feladtam , mert a repülőjegyeinkre az volt irva, hogy a bechekkolásnál fognak helyet adni Ezért azt figyeltem, hogy mikor jelölik ki a gépűnk kapuját, hogy ott gyorsan el tudjam intézni a helyfoglalást. Egy órával az indulás előtt kiirták a beszállási helyet, gyorsan odamentem, de az ügyintézőktől azt kaptam, hogy várjak mert a gép "overbooked", és ha lesz üresedés akkor kaphatunk helyet. Idegfeszitő várakozás és reménykedés után sikerült kapnunk helyet. A problémáink ezzel nem értek a végére, mert érkezéskor nem érkezett meg a feladott böröndünk. De nemcsak a mienk nem érkezett meg, hanem rajtam kivül mintegy száz utas is igy járt. A reklamáció és az adatok felvétele 2 óra hosszat tartott (éjfél után). Másnap telefoni érdeklődésre fel sem vették a kagylót. Személyesen mentem ki és magam találtam meg az "elveszett" bőröndöt.
 
Előző

A TAP PORTUGAL Portugália nemzeti légitársasága. Repülőgép bázisa a Lisszabon melletti Portelai Nemzetközi repülőtér. Innen több úti cél is vezet Latin-Amerikába, Észak-Amerikába, Afrikába és Ázsiába. A TAP Portugal a világ 10 legbiztonságosabb légitársaságai közé tartozik.

A TAP Portugal jelenleg 37 ország 85 városába értékesít repülőjegyet, összesen 55 darab Airbus gépével.

 A 2017 júliusától újraidnuló budapesti járat menetrendje jó csatlakozást biztosít Portó, Faro, Madeira (Funchal városba) vagy az Azori-szigetek (Ponta Delgada városba) úticélokra.

Ugyancsak kiváló a repülőjegyével a csatlakozás Brazíliába, Venezuelába, Kolumbiába és Panamába is. A TAP Portugal az USA-ban New York és Miami pontokra repül lisszaboni átszállással. Ugyanez érvényes 14 afrikai célpontra.

 A TAP Portugal a Budapest és Lisszabon között közvetlen járattal, heti nyolc alkalommal repül. Ez nagyszerű lehetőséget biztosít mind nyaraló és üzleti utasoknak is.

 Lisszabon ugyan 3000km-es út, de repülőút árom és fél órája alatt meleg étellel, portugál vendégszeretettel gyorsan eltelik.

 A TAP Portugal az elmúlt esztendőkben háromszor is elnyerte a World Travel AWARDS 2010, 2011 és 2012 – legjobb Dél-Amerikai légitársasága díjat. 

Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek