TAP Air Portugal repülőjegy foglalás 30.600 Ft-tól - Utazom.com

TAP Air Portugal repülőjegy foglalás 30.600 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) TAP Air Portugal légitársaságról

A(z) TAP Air Portugal légitársaság átlagos értékelése

4.6 31 értékelés alapján
Pontosság
4.3
Fedélzeti kiszolgálás
4.7
Ülőhely
4.5
Légiutas-kísérők
4.8

Utasaink értékelése

5.0
Misi és Barátai Kiskőrös - 2018. szeptember
Az utazás Liszaboni átszálásos volt. A gépek tiszták, kényelmesek. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész volt. A felszolgált ételek, italok maradéktalanul megfeleltek az elvárásoknak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Erika és Ákos Veszprém - 2018. augusztus
A pontosság nem a fő ismérvük, de ez nem okozott gondot, így is bőven elértük a csatlakozást. A kiszolgálás tökéletes és a személyzet kedvességére sem lehet panasz. Legközelebb is velük indulnék útnak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.5
Soponyai Mária Budapest - 2018. augusztus
Egy probléma volt, hogy több mint egy órás késéssel indultunk, így a szállásomra később érkeztem meg. Sajnos nem kaptam tájékoztatást az okokról. A reptéren is az utolsó félórában változott meg a kiírt kapu.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Piszker Gyöngyi Tamási - 2018. augusztus
Az utazások előtt otthonról be tudtunk csekkolni. Az étkezés meglepően jó volt és bőségesen elég. A Miamiból Lisszabonba tartó gépen különösen aktív és jó légiutaskísérő gárdával utaztunk. Csomagjaink minden esetben,gyorsan a rendelkezésünkre álltak. Nagyon jónak találtuk ezt a légitársaságot.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.5
Heincz Ildikó Páty - 2018. július
A késve indulásokat leszámítva (Lisszabon-Funchal 2ó.30p. és vissza Funchal-Lisszabon 1 ó.) nagyon elégedettek voltunk a légitársasággal.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

A TAP PORTUGAL Portugália nemzeti légitársasága. Repülőgép bázisa a Lisszabon melletti Portelai Nemzetközi repülőtér. Innen több úti cél is vezet Latin-Amerikába, Észak-Amerikába, Afrikába és Ázsiába. A TAP Portugal a világ 10 legbiztonságosabb légitársaságai közé tartozik.

A TAP Portugal jelenleg 37 ország 85 városába értékesít repülőjegyet, összesen 55 darab Airbus gépével.

 A 2017 júliusától újraidnuló budapesti járat menetrendje jó csatlakozást biztosít Portó, Faro, Madeira (Funchal városba) vagy az Azori-szigetek (Ponta Delgada városba) úticélokra.

Ugyancsak kiváló a repülőjegyével a csatlakozás Brazíliába, Venezuelába, Kolumbiába és Panamába is. A TAP Portugal az USA-ban New York és Miami pontokra repül lisszaboni átszállással. Ugyanez érvényes 14 afrikai célpontra.

 A TAP Portugal a Budapest és Lisszabon között közvetlen járattal, heti nyolc alkalommal repül. Ez nagyszerű lehetőséget biztosít mind nyaraló és üzleti utasoknak is.

 Lisszabon ugyan 3000km-es út, de repülőút árom és fél órája alatt meleg étellel, portugál vendégszeretettel gyorsan eltelik.

 A TAP Portugal az elmúlt esztendőkben háromszor is elnyerte a World Travel AWARDS 2010, 2011 és 2012 – legjobb Dél-Amerikai légitársasága díjat. 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?

Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek