SWISS repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

SWISS repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) SWISS légitársaságról

A(z) SWISS légitársaság átlagos értékelése

4.4 45 értékelés alapján
Pontosság
4.2
Fedélzeti kiszolgálás
4.4
Ülőhely
4.4
Légiutas-kísérők
4.6

Utasaink értékelése

4.0
Gulyás Enikő Etyek - 2018. július
Szuper volt az utazásunk. A gép pontosan indult, egy alkalommal kicsit késve, de elmondták a késes okát. A személyzet kedves volt, mindenben segített. A gép tiszta volt. Jó élmeny volt az út. Bár az egyik bőröndöm kissé megsérült, így egy kis bosszúságom volt,de a repülőtéren felvették a jegyzőkönyvet, és mivel biztosítva van, majd elintézem. Amugy minde oké volt a csomagokkal, különösen kellemes meglepetés volt, hoy atszálláskor átvitték a következő gépre, és nem Nekem kellett odavinni. Ez pozitív elmény volt.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (1)
4.8
Kleofás Marianna Budapest, IV. ker. - 2017. október
Az odafelé úton az étel borzalmas volt, valamilyen töltelékkel töltött "szerűség" volt, a hideg kirázott tőle. Tele volt a gép oda-vissza, udvariasak voltak a légi kísérők, mindenki türelmes volt, nem volt nyomakodás. Kifele menet a kézipoggyászt fel lehetett adni ingyen a csomagokhoz, míg hazafelé ez már nem sikerült térítésmentesen. Összességében rendezett, nyugodt utunk volt, megúsztuk az őrjöngő szélfúvásos vihart.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (1)
3.8
Szántó Tamásné Bokod - 2019. november
Az étel évek óta ugyanaz csak egyre silányabb kevesebb.Hideg croasson kevés Cola v épp csak Light. Nevetgélő légiutaskisérők egymással!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Tóthné Éva Pálmonostora - 2019. október
Többnyire késéssel indul,erről tájékoztatnak, de a személyzet , az ellátás kifogástalan.Újabban magyar nyelven is hallhatóak a fedélzeti információk.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
2.0
Sperl Márta Adrienne Budapest - 2019. szeptember
A repülőgép az indulási időre meg sem érkezett, az utasok a késve jött gépről az indulási oldalon szálltak ki, egy órás késéssel indult a járat
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

 swiss-a340

A Swiss International Air Lines (SWISS) Svájc nemzeti légitársasága, a Lufthansa Group és a STAR Alliance tagja. A világ 46 országának 102 célállomására üzemeltet járatot. 95 gépből álló flottájával a SWISS évente 16 millió utast szállít a régióban. Gyökereinek is köszönhetően a legmagasabb minőségű terméket és szolgáltatást nyújtja utasainak, ugyanakkor közepes méretéből adódóan közeli, egyéni kapcsolatot és különleges törődést kínál számukra. 

Kiterjedt európai útvonalhálózatával 31 ország 78 városába lehet eljutni az Európa szívében fekvő átszálló ponton, Zürichen keresztül. A díjnyertes (World Travel Awards) zürichi repülőtéren modern infrastruktúra, rövid tranzit utak és optimális csatlakozási idők várják az utasokat. A Genfi Nemzetközi Repülőtér pedig további 42 desztinációt szolgál ki. A SWISS prémium légitársasághoz illő szolgáltatást nyújt a földön és a levegőben egyaránt: különböző foglalási és check-in opciók (mobilon, online, személyesen) és exkluzív várók.

Zurich

A SWISS maximálisan próbálja kielégíteni az utasok igényeit, egészen a nagy távolságú járatok luxus Első osztályától, az üzleti utazóknak legnagyobb kényelmet és nyugalmat adó SWISS Business osztályon keresztül, az Economy osztályon nyújtott barátságos szolgáltatásig. Fedélzeti osztálytól függetlenül személyes törődésben és odafigyelésben lesz része az utasoknak a foglalás pillanatától kezdve a célállomásra való megérkezésig.

Economy:economy

 

Business:

business

A SWISS flottája folyamatosan bővül, 2016. január végén megérkezett az első a 9 db Boeing 777-300ER közül. A gép belsejének új dizájnja teljes kényelmet és csodás kinézetet nyújt mind a három osztályon. Júliusban pedig a SWISS, a világon az első légitársaságként, üzembe helyezte az első Bombardier C Series modelljét, a CS100-at. Az innovatív rövid és középtávot repülő gép új benchmarkot állít a fedélzeti kényelem terén, illetve gazdaságossági és környezetvédelmi szempontból is, beleértve ebbe az 50%-os zajszint csökkentést is.

cseries swiss

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek