SWISS repülőjegy foglalás 41.600 Ft-tól - Utazom.com

SWISS repülőjegy foglalás 41.600 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) SWISS légitársaságról

A(z) SWISS légitársaság átlagos értékelése

4.5 37 értékelés alapján
Pontosság
4.2
Fedélzeti kiszolgálás
4.5
Ülőhely
4.4
Légiutas-kísérők
4.7

Utasaink értékelése

4.0
Gulyás Enikő Etyek - 2018. július
Szuper volt az utazásunk. A gép pontosan indult, egy alkalommal kicsit késve, de elmondták a késes okát. A személyzet kedves volt, mindenben segített. A gép tiszta volt. Jó élmeny volt az út. Bár az egyik bőröndöm kissé megsérült, így egy kis bosszúságom volt,de a repülőtéren felvették a jegyzőkönyvet, és mivel biztosítva van, majd elintézem. Amugy minde oké volt a csomagokkal, különösen kellemes meglepetés volt, hoy atszálláskor átvitték a következő gépre, és nem Nekem kellett odavinni. Ez pozitív elmény volt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (1)
4.5
Szénásiné Pap Jolán Szeged - 2019. május
Kényelem, megbízhatóság jellemző a járatokra. Legalább az ötödik utam a légitársasággal sosem volt probléma.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Szentpétery Zsolt Gödöllő - 2019. április
A fapados járatokhoz hasonlítva lényegesen pontosabb és kényelmesebb volt az utazás. A foglaláskor meglepődtünk, hogy a viszonylag magas (a fapadosokhoz képest) repülőjegyár nem tartalmazott legalább egy darab feladandó csomag árát.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Fornet Lászlóné Budapest - 2019. április
Minden rendben volt! Kellemesen utaztam! Húsvét utan nagyon sok utas volt! Tortúra a csomagokkal! Sokan nem vihették fel a csomagjaikat!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Hornyik Máté Debrecen - 2018. június
Jó volt a kiszolgálás, kedvesek voltak. Átszállással mentünk Tenerifére Zürichen keresztül, sajnos a második gépen nem lehetett hátrahajtani az ülésem. A zürichi reptér nagyon drága, ott kellett éjszakáznunk, de nem volt pihenőszoba, csak nagyon kényelmetlen padok. Többet nem fogok ilyen hosszú átszállással utazni.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

 swiss-a340

A Swiss International Air Lines (SWISS) Svájc nemzeti légitársasága, a Lufthansa Group és a STAR Alliance tagja. A világ 46 országának 102 célállomására üzemeltet járatot. 95 gépből álló flottájával a SWISS évente 16 millió utast szállít a régióban. Gyökereinek is köszönhetően a legmagasabb minőségű terméket és szolgáltatást nyújtja utasainak, ugyanakkor közepes méretéből adódóan közeli, egyéni kapcsolatot és különleges törődést kínál számukra. 

Kiterjedt európai útvonalhálózatával 31 ország 78 városába lehet eljutni az Európa szívében fekvő átszálló ponton, Zürichen keresztül. A díjnyertes (World Travel Awards) zürichi repülőtéren modern infrastruktúra, rövid tranzit utak és optimális csatlakozási idők várják az utasokat. A Genfi Nemzetközi Repülőtér pedig további 42 desztinációt szolgál ki. A SWISS prémium légitársasághoz illő szolgáltatást nyújt a földön és a levegőben egyaránt: különböző foglalási és check-in opciók (mobilon, online, személyesen) és exkluzív várók.

Zurich

A SWISS maximálisan próbálja kielégíteni az utasok igényeit, egészen a nagy távolságú járatok luxus Első osztályától, az üzleti utazóknak legnagyobb kényelmet és nyugalmat adó SWISS Business osztályon keresztül, az Economy osztályon nyújtott barátságos szolgáltatásig. Fedélzeti osztálytól függetlenül személyes törődésben és odafigyelésben lesz része az utasoknak a foglalás pillanatától kezdve a célállomásra való megérkezésig.

Economy:economy

 

Business:

business

A SWISS flottája folyamatosan bővül, 2016. január végén megérkezett az első a 9 db Boeing 777-300ER közül. A gép belsejének új dizájnja teljes kényelmet és csodás kinézetet nyújt mind a három osztályon. Júliusban pedig a SWISS, a világon az első légitársaságként, üzembe helyezte az első Bombardier C Series modelljét, a CS100-at. Az innovatív rövid és középtávot repülő gép új benchmarkot állít a fedélzeti kényelem terén, illetve gazdaságossági és környezetvédelmi szempontból is, beleértve ebbe az 50%-os zajszint csökkentést is.

cseries swiss

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket

Légitársaság hírek