Norwegian Air Shuttle repülőjegy foglalás 28.407 Ft-tól - Utazom.com

Norwegian Air Shuttle repülőjegy foglalás 28.407 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Norwegian Air Shuttle információk

Norwegian Air Shuttle kézipoggyász

A Norwegian repülőjegyekkel ingyenesen 1 db 55x40x23cm / fő | 10kg méretű kézipoggyász és egy kisméretű táska (laptop táska, kameratáska, stb) kapcsolódik. A poggyászok méretét szigorúan ellenőrizhetik, a megadott méretet és súlyt meghaladó poggyász esetén pótdíjat kell fizetni a beszálláskor.

A fenti kézipoggyász méret sztandard kézipoggyász csomag méretnek felel meg.

Norwegian Air Shuttle feladott poggyász

Norwegian repülőjegye alaphelyzetben nem tartalmaz feladott poggyász-szállítási lehetőséget.

A Norwegian járatokra (kivételek lehetnek) általában 2 db max 32 kg-os poggyász vásárolható meg.

A feladott poggász szállításának díja a legtöbb esetben függ a megvásárlásábak időpontjától. Az utolsó pillanatban, a repülőtéren megvásárolt feladott poggyász díja minden esetben a legdrágább. Ha már repülőjegye lefoglalásakor tudja, hogy szükséges lesz poggyász szállításra, az a legjobb, ha akkor rögtön meg is vásárolja.

Norwegian Air Shuttle ülőhely foglalás

A Norwegian repülőjegyek megvásárlásakor alaphelyzetben nem jár lehetőség, hogy az utazó válassza ki a járatra bejelentkezés során (check-in), hogy hova szeretne ülni, az ülőhelyek kiosztását a Norwegian rendszere végzi el. A mai gyakorlat alapján a Norwegian rendszere  egymás mellé ülteti az együtt utazókat.

Amennyiben fontos, hogy kényelmesebb ülést kapjon, előre le kell foglalni az ülőhelyeket. Többféle árú ülőhely közül lehet választani.

A legdrágább ülőhelyek (ezek korlátozott számban állnak rendelkezésre) a nagyobb lábtérrel rendelkező ülőhelyek, melyek az első sorban illetve a vészkijáratoknál helyezkednek el.

A legolcsóbb ülőhelyek a gép hátsóbb részében találhatóak, mert tapasztalat alapján a kiszállításkor innen lehet legkésőbb elhagyni a repülőgépet.

Norwegian Air Shuttle check-in

A Norwegian repülőutak esetén az indulást megelőző 24 órával nyílik meg a járatra bejelentkezés (check-in) lehetősége. Az online check-in a Norwegian weboldalán ingyenes, 2 órával a menetrend szerinti indulás előtt zárul az online check-in lehetősége. Ezután már csak díj ellenében, a repülőtéren lehetséges a kötelező check-in elvégzése.

Az otthon elvégzett chek-in után ki kell nyomtatni vagy telefonjára letölteni a beszállókártyát (boarding pass), ez minden esetben szükséges már a repülőtérre érkezéskor is.

Norwegian Air Shuttle étkezés

A Norwegian repülőjegyek nem tartalmaznak fedélzeti étkezést vagy ital fogyasztást.

A repülés során a légiutas kíséről szolgálnak fel italokat, kávét/teát és egyszerű ételeket, de ezekért minden esetben fizetni kell.

Norwegian Air Shuttle kiegészítő szolgáltatások

A legtöbb Norwegian járaton ingyenes Wifi áll az utazók rendelkezésre, mely a járaton a felszállást követően válik elérhetővé.

Utasaink értékelései a(z) Norwegian Air Shuttle légitársaságról

A(z) Norwegian Air Shuttle légitársaság átlagos értékelése

4.6 25 értékelés alapján
Pontosság
4.3
Fedélzeti kiszolgálás
4.5
Ülőhely
4.7
Légiutas-kísérők
4.8

Utasaink értékelése

4.8
Bodzsár család Budapest, II. ker. - 2017. szeptember
A csomagok pontosan megérkeztek, a kiszolgálás szakszerű volt, a gép tiszta, az ülések megfelelő méretűek.Szívesen utazunk Önökkel a legközelebbi alkalommal is!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Régerné Rózsa Zsuzsanna Budapest - 2017. június
Szeretem a Norwegiant, mert pontos, udvarias a személyzet, nagyon kényelmesek a repülôk. Van hely a csomagnak, embernek egyaránt. Olyan , mintha nem is lowcost lenne. Ahovà lehet Önökkel utazom.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Bréda László Ignácné Budapest, IV. ker. - 2017. május
Nagyon elégedett vagyok a légitársasággal, az elmúlt 14 hónapban 4 alkalommal utaztam oda-vissza Trondheimbe, átszállással és mindig csak velük. Pontosak, megbízhatóak, kedvesek és mindig biztonságban érzem magam, élvezem a több órás repülést. A poggyászomat feladom, és az uti célba érve gyorsan megkapom. A jövőben is csak ezzel a légitársasággal utazom, időben, több héttel előre jegyet váltva és ülőhelyet foglalva az árai is megfelelnek.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Balizs Károly Vidor Ostoros - 2017. május
Oslo-Bodo járat késett 45 percet. A repülőgépen, repülés közben wifi szolgáltatást biztosítanak, csak head szett szükséges a készülékhez antenna gyanánt. Ezt a társaságot csak ajánlani tudom minden leendő utazónak. Köszönöm!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Nagy Kata Budapest, VIII. ker. - 2017. március
Elégedett voltam!Minden rendben ment! Köszönöm legközelebb is ezt a légitársaságot választom ! Legjobb h sok poggyászt lehet vinni
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző
Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket