Egyptair repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Egyptair repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Egyptair légitársaságról

A(z) Egyptair légitársaság átlagos értékelése

4.3 8 értékelés alapján
Pontosság
4.1
Fedélzeti kiszolgálás
4.4
Ülőhely
4.5
Légiutas-kísérők
4.1

Utasaink értékelése

2.3
Erika Budapest - 2019. augusztus
Kairóból Budapestre 45 percet késtünk. Az egyik csomagomnak kiszakadt az egyik kereke, úgy jött le a szalagról.. A másik meg sem érkezett, 45 perc várakozás után érdeklődtem a reklamációs pultnál, ott közölte a hölgy, hogy ne is várjuk, 30 csomag nem érkezett meg. Kérdeztem, miért nem közlik ezt a várakozókkal? Flegma válasz: Ha többen lennénk itt, közölnénk, de mivel ennyien vagyunk, nem közöljük. (Ketten voltak a poggyász reklamációs pultban.)A hiányzó csomagom 2 nap múlva hozták házhoz, semmi nem hiányzott, de az a bőrönd 3 helyen tört össze, használhatatlan. Most intézem a kártérítést, jó pár órám ráment már.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
dr. Garay Erzsébet Gyula - 2019. augusztus
A gép pontosan indult és érkezett. Udvarias személyzet és tisztaság fogadott minket. Kényelmes ülések, jó kabinhőmérséklet. Mivel a gép Kairóból jön a menetrendben kellemetlen, hogy azon a napon már nem lehet programot tervezni.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Koska János Borsosberény - 2017. február
A repülőtéri kiszolgálás ,a bőrönd átvétele, kényelmes és pontos volt A kérésemet, hogy szeretnék a hosszú lábam miatt a szélén ülni, teljesítették. A repülőn a kiszolgálás jó volt. Az átszállásnál a sok átvizsgálás egy kicsit kényelmetlen volt,De sajna a mai világban ez elengedhetetlen, A Johannesburgi repülőn szintén kényelmes és jó volt a kiszolgálás, Pontosan érkeztünk meg, Ami nagy mértékben felróható. Visszafelé a tranzitba való bejutás mondhatni BORZALMAS volt,Egy kis kapun engedtek át. Kb 1 órai sorban állás után, Sokan oldalról próbáltak bejutni, Az ott dolgozók nem voltak a helyzet magaslatán, Ez az incidens kivételével megvoltam elégedve az Egyptair társasággal Üdv Koska János
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.3
Gezs Hévíz - 2017. február
Minden szolgáltatás megfelelt az elvárásomnak,talán a felszolgált ételek lehettek volna kicsit jobbak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Vasné Borsos Beáta Bíborka Székesfehérvár - 2016. december
Az egyetlen nem ötösre értékelt pont az ülőhely volt, mivel valamilyen oknál fogva mindig a szárnynál kapok helyet, ahonnan nem lehet jól látni. Minden más tökéletesen rendben volt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az Egyptair  Egyiptom nemzeti szállítója hosszú idő óta jelen van a magyar utazási piacon minőségi szolgáltatásaival, széleskörű járathálózatával és modern flottájával.

Az Egyptair számos úti célba repül a Kairói Nemzetközi Repülőtér modern 3-as, illetve vadonatúj 2-es termináljáról, ahol az utasaik élvezhetik az Egyptair által üzemeltetett, felújított várótermeket.

A nemzeti légitársaság négy földrészre üzemeltet járatokat, ezen felül code-share megállapodás alapján további számtalan úti célt érhetnek el utasaik Dél- és Észak-Amerikában, Európában, Afrikában és Ázsiában.

A légtársaság flottamodernizációs tervet fogadott el, melynek keretében akár 45 új repülőgép is érkezhet a flottájába, köztük olyan típusok, mint a Boeing Dreamliner 787-9, az Airbus A320 és A220, melyek mindegyike a legmodernebb technológiával és kényelmi megoldásokkal van felszerelve.

A globális kapcsolatokon túl az Egyptair naponta többször is összeköti az utazókat Egyiptom legfontosabb turisztikai desztinációival. A járatok fedélzetén a magyar turisták is felfedezhetik az ősi egyiptomi kultúrát Luxorban és Asszuánban, vagy élvezhetik a napfényes tengerpartokat és a lenyűgöző tengeri élővilágot Hurghadán és Sharm El-sheikh-en.

Budapestről heti 4 járat indul Egyiptom fővárosába, Kairóba.

Kiemelt desztináció: Egyiptom - CAI, HRG, SSH, LXR, ASW, HBE

2019-től új Airbus 220-300-as típusú repülők az Egyptair flottájában, melyek Budapestre is járnak. Az AIRBUS 220-300-as legfőbb tulajdonságai:

 - Új generációs hajtóműveknek köszönhetően környezetbarátabb üzemanyag fogyasztás, halkabb repülés

 - Innovatív kabin dizájn

 - Panorámaablak

 - Wifi

 - Fedélzeti audio/videa streaming szolgáltatás

 - Színes led hangulatvilágítás

 - Kényelmes ülések

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket