China Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

China Airlines repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

A China Airlines, Tajvan nemzeti légitársasága 90 gépből álló flottájával 28 ország 136 városába repül. A társaság 2011 óta a a Sky Team légi szövetség tagja.

A China Airlines egy hagyományosnak mondható légitársaság, ahol az ellátás kifinomult ázsiai ízlésvilággal és kiszolgálással párosul. Az utasok méltán érezhetik magukat keleti kényelemben bármelyik Ázsiába tartó járaton.

2016. mérföldkő a China Airlines Európába üzemelő járatainak tekintetében. Frankfurtból hetente ötször a vadonatúj Boeing 777-300ER-ok repülnek, amiből még ez évben további hatot vásárol a cég és további 14 új Airbus 350-900 is szolgálatba áll idén többek között Amszterdam, Róma és Bécs városokból repülve.

Az új gépek kabin elrendezése és igényesen kialakított belső tere elnyerte a 2015-ös évben több szakmai díjat is elnyert. Ezen gépek turistaosztályán bevezetik a hosszútávon utazó utasok kényelmét szolgáló Skycouch üléseket, amely 3 ülés összenyitásából kialakított kettős ülés.

China Airlines lehajtható ülés

Budapestről az utasok négy európai átszállási ponton keresztül érhetik el a China Airlines Tajpejbe tartó járatát, majd innen tovább utazva juthatnak el az ázsiai célállomásra. A négy átszállási pont: Bécs, (szezontól függően heti 2-3 járattal), Frankfurt (heti 5 járattal), Amszterdam (napi járattal) valamint Róma (heti két járattal). Fontos kiemelni Bécset, ahonnan mindössze egy átszállással juthatunk el a kiválasztott ázsiai célállomásra. Akik személygépkocsival érkeznek a császárvárosba, kedvezményes áron parkolhatnak a repülőtéren a Vienna International Airport által üzemeltett parkolókban. A bécsi indulás, illetve annak érintése a legnépszerűbb a hazai utazók körében. A Budapestről repülővel induló utasok jegyárai természetesen magukban foglalják az átszállási pontokig szóló repülőjegyet.

A számos célállomás közül kiváló csatlakozásokat biztosít a China Airlines Tajpejen (Tajvan) keresztül: Thaiföldre, Indonéziába (Bali, Jakarta és Surabaya) Vietnamba (Saigon és Hanoi), Malajziába, Szingapúrba, Hong Kongba, a Fülöp-szigetekre, Kambodzsába, Mianmarba (Burma), Dél-Koreába (Szöul, Pusan), Kína 27, Japán 14 városába, ezen kívül Ausztráliába (Melbourne, Brisbane és szezonálisan Sydney), Új-Zélandra (Auckland és szezonálisan Christchurch). Kuriózumnak számítanak az olyan célállomások, mint Guam és Koror, valamint Hawaii, Tajpejen keresztül.

A China Airlines árai kedvezőek a magyar piacon: Ausztráliába (Brisbane, Melbourne és Sydney), Új-Zélandra (Auckland, Christchurch), Balira, Vietnamba és a Fülöp-szigetekre, és nagyszerű kombinációs lehetőséget kínálnak akár 4 országot érintve.

Például egy normál új-zélandi retúr repülőjegy áráért a Budapest-Amsterdam-Bangkok-Tajpej-Sydney-Auckland-Melburne-Tajpej-Bécs-Budapest útvonal is elképzelhető, megállási lehetőségekkel.

A China Airlines árai mellet az utazási feltételek is egyediek:

  • Ausztráliai  és Új-zélandi  célállomásra az utasok 40 kg feladott poggyászt vihetnek magukkal
  • egyéb ázsiai végcéllal a feladható poggyász 30 kg
  • a jegyek 1 évig érvényesek
  • a visszaúti időpont korlátlanul ingyenesen változtathatók a repülőjegy árosztályán belül
  • ifjúsági kedvezmények vehetők igénybe, 26 év alatti fiatalok, vagy akik nemzetközi diákigazolvánnyal rendelkeznek
  • átszállásnál hosszabb tajpeji várakozási idő esetén a légitársaság reptértől reptérig ingyenes városnézést biztosít az utasoknak (magyar állampolgárok turistaként vízum nélkül utazhatnak Tajvanra)
  • A légitársaság budapesti képviseleti irodával rendelkezik ezzel is elősegítve a magyar utasok legmagasabb szintű kiszolgálását

China Airlines repülőjegy foglalás

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket