British Airways repülőjegy foglalás 37.400 Ft-tól - Utazom.com

British Airways repülőjegy foglalás 37.400 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) British Airways légitársaságról

A(z) British Airways légitársaság átlagos értékelése

4.2 48 értékelés alapján
Pontosság
4.1
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
3.8
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

3.8
Andi Budapest - 2019. január
A hely szűkös volt, és a mosdó nehezen megközelíthető. A felszálláskor kifogásolták, hogy 4 csomagom van, amiből egy a nyakpárnám volt, egy pedig a duty freeben vásárolt csokoládé. Emiatt el akarták venni az egyik kézi táskámat, hosszas győzködés, és gyömöszölés után tudtam csak felvinni mindent a fedélzetre, ahol nem volt telt ház, egész sorok maradtak üresen, így a csomag elvétele indokolatlan lett volna. A járat egyébként pontos volt, és az utazás zökkentőmentes.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
2.3
peter i kovacs balatonkenese - 2018. december
Budapest- London -ok. London - Los Angeles kritikan aluli. Beszallas utan kiderult, hogy a gep nem szallhat fel. Leszallas- vissza a terminalba - uj beszallokartya - indulas masik geppel - 5 ora kesessel. Kiszolgalas ok - etel ehetetlen. Visszaut idoben, rendben - felszolgalt etel ehetetlen. British Airways-t senkinek nem ajanlom.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.3
Kiss László Bence Veszprén - 2018. augusztus
Az oda fele úton minden rendben volt. Kényelmes hely, jó ellátás. A visszafelé járatot viszont az American Airlines-on keresztül szervezte a British Airways, ami miatt az online check-in nem működött, sőt a reptéren is nehezen oldották meg. Ahogy olvastam ez általános probléma. Az American Airlines gépen a hely is szűkösebb volt, és az ellátás is szerényebb mint az oda úton.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
1.0
Gabriella Dúzs Tököl - 2018. június
Ketten utaztunk a férjemmel, és nem kaptunk egymás mellé helyet. A BA nem fapados repülőjáratokat üzemel, ez az árban is megnyilvánul, azonban semmi étel-ital felszolgálás nincs, éppúgy, mint az említett járatoknál. (Ja, de van, külön fizetés ellenében). A visszafelé utazásunk arra az időre esett, amikor a Liszt Ferenc Repülőtér nem fogadott járatokat, így Bécsben szálltunk le. Egy órás késéssel indultunk, majd másfél óráig ültünk a gépben, de eszükbe sem jutott, hogy valami szendvicset, kávét, innivalót szolgáljanak fel. A leszállítás után még cirka két órán keresztül "próbáltak" szállást keresni az eltérített utasoknak, akik addigra már szédelegtek az éhségtől, szomjúságtól és a fáradságtól. Nagyon valószínű, hogy a BA minket elveszített!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Pucz Nikolett Tát - 2018. május
A gép annyira pontos volt hogy Japánba egy órával korábban érkezett meg, de kényelmesek voltak a székek, kiszolgálás is megfelelő. Első repülő utam volt és teljes biztonságba éreztem magam a gépen.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az 1974-ben alapított British Airways az Egyesült Királyság hivatalos nemzeti légitársasága, s egyben a szigetország legnagyobb repülőgép flottájával, legnagyobb nemzetközi utasforgalmával és nemzetközi desztinációival rendelkező légitársasága. Egyedül utasforgalmát tekintve előzi meg az EasyJet. Bázisrepülőterei a London Heathrow Airport, valamint Gatwick Airport. 268 gépből álló flottáját Airbus A320, Boeing 707, Boeing 737, Boeing 747, Boeing 757, Boeing 767, Boeing 777, Boeing 787, Airbus A380 és néhány egyéb típusú repülőgépek alkotják, 1976 és 2003 között hét darab Concorde repülőgéppel is büszkélkedett.

A British Airways az összes állandóan lakott kontinensre üzemeltet menetrendszerinti járatokat, több mint 160 úti célt kínálva utasainak. A British Airways a OneWorld légiszövetséget alapító légitársaságok egyike.

British Airways

British Airways

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?

Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket