Austrian repülőjegy foglalás 44.800 Ft-tól - Utazom.com

Austrian repülőjegy foglalás 44.800 Ft-tól - Utazom.com

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Austrian légitársaságról

A(z) Austrian légitársaság átlagos értékelése

4.1 19 értékelés alapján
Pontosság
3.7
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
4.1
Légiutas-kísérők
4.3

Utasaink értékelése

5.0
Benke Elek Attiláné 5900 Orosháza - 2019. augusztus
Szívesen írok,mert nagyon elégedett voltam az egész úttal ! Még az Önök társaságával először utaztam, de nagyon kellemes út volt! Legközelebb ismét Önöket választom ! Kedvesek voltak, finom volt az étel, Nekem egyedül a reggelire felszolgált muffin nem ízlett, de ez egyéni izlés dolga! A Bécs-Budapest járat is tetszett, gyors volt! összeségében 5 csillag mindenért, maradjanak ilyenek, és még találkozunk!
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.0
Szécsényi István Géza Budapest - 2019. július
A vissza út alkalmával Bécsből a buszban várakoztunk közel 30 percet tájékoztatás nélkül. Szük helyen, melegben eltöltött idő nem volt méltó egy légitársasághoz sem.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Török Katalin Budapest, XIII. ker. - 2017. október
Most utaztam először repülőgépen, nem is gondoltam ilyen egyszerű, ezért nagy tapasztalatom nincs. Nagyon egyszerű volt akár a jegy rendelése, repülőtéren való tájékozódás. Nagyon készséges, kedves volt a személyzet a repülőgépen. Azt gondolom, ha újra utazásra kerül sor ismét Önöket választom! Üdvözlettel: Török Katalin
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Dézsi Ildikó Bánffyhunyad - 2017. október
A Budapest-Vilnius járatokkal nem volt gond, pontosan indultak és a kiszolgálás is minőségi volt, viszont visszafele késett a Bécs-Budapest járat, ami miatt lekéstem a Kolozsvárra induló buszomat, úgyhogy felemás érzéseim vannak a légitársasággal kapcsolatban.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.5
Szűts Gábor Antal Dunaújváros - 2017. szeptember
A becsekkolástól kezdve kifogástalan volt bonyolítás, menetrend betartása percre, pontosan (rövid idejű átszállás miatt ez nagyon fontos volt!) a gépeken kapott ellátás a napszaknak és visszafogott igényünknek megfelelő volt. A személyzet kedves, udvarias.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

austrianairlines

Az Austrian Airlines Ausztria vezető légitársasága és Európa legnagyobb légitársaság-csoportjának, a Lufthansa Groupnak a tagja. Az Austrian Airlines magas minőségű szolgáltatást nyújt utasainak és tökéletesen egyesíti a modern, előremutató szolgáltatásokat a hagyományos, történelmi knowhow-val. Kiterjedt útvonalhálózata összeköti Keletet és Nyugatot, a korszerű bécsi átszállóponton keresztül.  

austrian
           

Az Austrian 80 gépes flottájával közel 500 járatot kínál hetente a világ különböző pontjaira. Globális útvonalhálózatán keresztül 20 ország közel 130 célállomása érhető el, nyugati légitársaságok közül a legnagyobb hangsúlyt fektetve a Közép- és Kelet-európai desztinációkra, mintegy 40 elérhető várossal.

star aliance terminal

Bécs, világszínvonalú átszálló repülőtérként rövid és gyors tranzit utakat nyújt átszálló utasainak, akik egyszerűen, maximum 500 métert megtéve érhetik el csatlakozó járataikat, már akár 25 perces átszállási idővel. A 2012 óta működő Austrian Star Alliance Terminal 3 szinten 150,000 m2-en várja az utasokat, 48 kapuval és korlátlan WiFi eléréssel. A repülőtéren számos Austrian váró található, többek között 2HON Circle, Senator és Business Lounge-ok, valamint DO&CO catering szolgáltatás, pihenő és szórakozató területek, online és nyomtatott újságok és magazinok teszik kellemessé a várakozást.

A dolgozók elkötelezettségük és képzettségük révén magas színvonalú, egyedülálló szolgáltatást nyújtanak az utasoknak, amit a Skytrax az elmúlt három évben a „Legjobb európai légitársasági személyzet” díjjal értékelt a World Airline Awards-on.

austrianairlines business class

A nagy távolságú gépeken új Austrian Business osztály várja az utazókat közel 2 méter hosszú, teljesen vízszintesre hajtható, tágas teret nyújtó üléseivel, személyes igények szerint alakítható, innovatív „légpárna” rendszerrel és beépített masszázs funkcióval. A légitársaság az Economy osztályon is a legmodernebb technológiákat használva nyújt minőségi szolgáltatást a nagy távolságú utakon: ergonomikus ülés kialakítás pihenő funkcióval, magasságban és oldalirányban állítható fejtámlák, beépített deréktámasz, 9 inch-es érintőképernyő, több mint 100 órányi videó- és hanganyag, USB bemenet a saját készülékékek töltéséhez, valamint DO&CO catering szolgáltatás 2 főétel- és széles italválasztékkal.

os eco

austrian economy

 

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket