sasasa
utazom.com
utazási iroda & magazin

Austrian repülőjegy foglalás
51.200 Ft-tól

Segíthetünk?
Kérje ajánlatunkat
Árfigyelő
Ingyenes repülőjegy ár-értesítő
Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Látogatóink az alábbi, legjobb árú járatokat nézték meg, Austrian légitársasággal repülve, az elmúlt 15 napban. Az árak 1 felnőtt utasra értendők.


Austrian
Odaútaug. 15, kedd

Budapest → Brüsszel

visszaútaug. 28, hétfő

Brüsszel → Budapest

51.200 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 14, hétfő

Budapest → Varsó

visszaútaug. 19, szombat

Varsó → Budapest

51.900 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 3, csütörtök

Budapest → Varsó

visszaútaug. 6, vasárnap

Varsó → Budapest

52.100 Ft
Keresés

Austrian
Odaútokt. 18, szerda

Budapest → Varsó

visszaútokt. 21, szombat

Varsó → Budapest

52.200 Ft
Keresés

Austrian
Odaútokt. 12, csütörtök

Budapest → Varsó

visszaútokt. 14, szombat

Varsó → Budapest

52.400 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 11, péntek

Budapest → Varsó

visszaútaug. 12, szombat

Varsó → Budapest

52.500 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 1, kedd

Budapest → Varsó

visszaútaug. 5, szombat

Varsó → Budapest

52.700 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 25, péntek

Budapest → Bukarest

visszaútaug. 31, csütörtök

Bukarest → Budapest

53.400 Ft
Keresés

Austrian
Odaútszept. 30, szombat

Budapest → Firenze

visszaútokt. 3, kedd

Firenze → Budapest

53.400 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 29, kedd

Budapest → Bukarest

visszaútszept. 3, vasárnap

Bukarest → Budapest

53.500 Ft
Keresés

Austrian
Odaútszept. 3, vasárnap

Budapest → München

visszaútszept. 8, péntek

München → Budapest

53.600 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 14, hétfő

Budapest → Köln

visszaútaug. 21, hétfő

Köln → Budapest

53.700 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 15, kedd

Budapest → Firenze

visszaútaug. 19, szombat

Firenze → Budapest

53.700 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 31, csütörtök

Budapest → Treviso

visszaútszept. 7, csütörtök

Treviso → Budapest

53.700 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 10, csütörtök

Budapest → Velence

visszaútaug. 16, szerda

Velence → Budapest

53.700 Ft
Keresés

Austrian
Odaútokt. 9, hétfő

Budapest → Stockholm

visszaútnov. 1, szerda

Stockholm → Budapest

53.800 Ft
Keresés

Austrian
Odaútaug. 1, kedd

Budapest → Velence

visszaútaug. 4, péntek

Velence → Budapest

53.800 Ft
Keresés

Austrian
Odaútszept. 16, szombat

Budapest → Bukarest

visszaútszept. 25, hétfő

Bukarest → Budapest

53.900 Ft
Keresés

Austrian
Odaútszept. 30, szombat

Budapest → Firenze

visszaútokt. 4, szerda

Firenze → Budapest

53.900 Ft
Keresés

Austrian
Odaútokt. 1, vasárnap

Budapest → Stuttgart

visszaútnov. 6, hétfő

Stuttgart → Budapest

53.900 Ft
Keresés

Látogatóink értékelései az Austrian légitársaságról

3.7

10 értékelés alapján
Pontosság
3,2
Fedélzeti kiszolgálás
4
Ülőhely
3,7
Légi-utas kísérők
3,8
Szőllőssy Gábor
Budapest, IX. ker.
A gép oda is és vissza is pontosan indult, sőt mintegy 20 perccel hamarabb érkeztünk meg Bécsbe. Különös figyelmességre utal az, hogy a kora hajnali indulásra tekintettel minden ülésen egy kispáran és takaró volt, így aki még akart, kényelmesen pihenhetett. A felszolgált étellel szemben sem lehet kifogást emelni.

5

palotai zoltán
Debrecen
Rendkívül pozitív benyomásaim vannak az utazásomat illetően. Kedves és segítőkész emberekkel találkoztam és nagyon kényelmesen utaztam.

5

Csaba
Eger
Velencéből jelentős késéssel indult a gép. A Bécsben a budapesti csatlakozás nem várt meg, pedig mindkét gép Austrian volt. Ezért éjszaka autóval jöttek értem Bécsbe Kelet-Magyarországról. A gépen az utaskísérők még arról biztosítottak, hogy meg fog várni a csatlakozás, hiszen feladott poggyászom is van. Érdeklődésemre a bécsi reptéren azt válaszolták, hogy a jegy árát tudják visszatéríteni. A jövőben kerülni fogom ezt a társaságot.

2

Kasza Zsuzsanna
Budapest, XV. ker.
T Utazási Iroda! A visszautam nem volt zavartalan az Austrian társasággal. Bécsben érkezve tudtam meg,hogy nem indul repülőgép Budapestre, ki kell venni a bőröndöket és busszal hoznak a főváros repterére. Előzetesen senki nem értesitett erről, és a hosszú reptéri séta után az összes bőrönd és kézi táskával vonultunk a buszhoz.Én a 73-ik életévemben és a csomagokkal együtt nem volt egyszerű feladat eljutnom a buszhoz, azonkivül 11 óra helyett 15 órára érkeztem a reptérre, tehát 4 órával később és nem repülőgéppel amit kifizettem. A fentiek alapján kérem az idő és minőségi utazáskülőnbség miatti kártéritést. Tisztelettel Kasza Zsuzsanna

3.3

Béres Lívia Beáta
Budapest, II. ker.
Jegyünk volt a Miami- Bécs -Budapest járatra! A gép késve indult Miamiból és késve is érkezett Bécsbe! Emiatt a csatlakozó repülőjáratot ,ami Bécsből Budapestre hozott volna, nem értük el! A késés miatt szóltunk már a fedélzeten,hogy jelezzék a csatlakozó járatnak,hogy várjon be bennünket! Még sem vártak, pedig tudták hogy késik a gép, tudták hogy késni fogunk, de bezárták a kaput előttünk! Ott állt a Budapestre induló gép, de nem engedtek fel rá! A bécsi reptér ablakából több mint fél óráig néztük az ott álló, bent álló gépet, de nem nyitották ki a kaput,hogy be tudjunk szállni! Az Austrian Airlines semmilyen felvilágosítást, sem segítséget nem adott! Szemét módon viselkedtek, nem segíttetek ! Küldön költségért busz jegyet kellett vennünk és Bécsből Budapestre busszal kellett hazajönnünk! A csomagok sem érkeztek meg aznap, jegyzőkönyvbe vettettük, majd másnap kiszállították, amikor kiderült,hogy kinyitották a bőröndöt és kiloptak belőle világ márkás dolgaimat! Írta két levelet is az Ausrian Airlinesnek,hogy kártérítést kérek, de semmilyen válasz nem jött megkeresésemre! Soha többet nem utazom az Osztrákokkal! NEGATÍV róluk a véleményem!

3.3

Kiraly Peter
Szombathely
Pünktliche Flüge, höfliche Bedienung, Sitzplatz viel zu eng, sehr wenig Stauraum für Gepäck am Bord.

4

Pócs Ferenc Péter
Tirana
Bécs feletti vihar miatt a gép odafelé 2 órás késéssel indult. Bécs felett "addig köröztünk, hogy elfogyott az üzemanyag". Kérdésemre ezt válaszolta az utaskísérő. Leszálltunk Graz-ban tankolni, ahol egyedüliként landoltunk. Felszálltunk, majd végre leszálltunk Bécsben. Minden csatlakozást lekéstem. A vouchert nagyon lassan intézték. Nem volt kellő és megfelelő tájékoztatás. A hotellel nem volt gond, bár közölték, hogy bár jár, de vacsorát nem adnak. Reggelit pedig azért nem, mert túl korán indulunk. Varsóból úgyszintén 30 perces késéssel indultunk, amiből valamit időben behoztunk. Összefoglalva: BOTRÁNYOS AHOGY A LÉGIKÍSÉRŐK A "BALKÁNI" UTASOKKAL BÁNNAK! FELHÁBORÍTÓ, AHOGY A LÉGIKÍSÉRŐK MELLÉBESZÉLNEK! MEGDÖBBENTŐ HOGY EURÓPA NEM 2, HANEM 3 SEBESSÉGES. FELHÁBORÍTÓ AHOGY EGY TIRANAI GÉPET HÁTRA SOROLNAK, A NAGY KÉSÉS ELLENÉRE NEM ENGEDIK LESZÁLLNI? HANEM EGYEDÜLIKÉNT ÁTIRÁNYÍTJÁK EGY MÁSIK REPTÉRRE. És még további felvetéseim lennének a biztonság, megbízhatóság, szolgálat, szolgáltatás, és egyéb vonatkozásban. Kellett 1-1 csillagot adnom, DE EZ ÚTTAL ÉS ÚTON EGYETLEN EGYET SEM ÉRDEMELTEK!

1

Kovats Tamas
Nagykanizsa
Csak Bécsig voltam az Austrian-al, onnét Lufthansa Frankfurtig. Visszafelé 35 perccel később indult a gép, ami miatt hajszál híján lekéstem a buszcsatlakozást, ami persze plusz költség és egy nagy adag stressz volt. Innentől az elégedettség szintje jócskán lecsökkent. A késés okát nem közölték, csak 10 percenként az elnézést.

4

Horváth Levente Lászlóné
Mosonmagyaróvár
Mind az ellátás, mind az ülőhely tökéletes volt. Az ülések távolsága kellemesen tágas, a repülés zökkenőmentes volt. A személyzet rendkívül segítőkész és kedves volt. Nekem elgurult a fülbevalóm és kérés nélkül szétszedték az egész szervíz helyiséget, hogy megtalálják. Én kicsit kellemetlenül éreztem magam, de rajtuk csak a segítőkészség tükröződött, egy percig sem érzékeltem a neheztelésüket.

4.8

Győrffy Zsuzsanna
Celldömölk

4.5

austrianairlines

Az Austrian Airlines Ausztria vezető légitársasága és Európa legnagyobb légitársaság-csoportjának, a Lufthansa Groupnak a tagja. Az Austrian Airlines magas minőségű szolgáltatást nyújt utasainak és tökéletesen egyesíti a modern, előremutató szolgáltatásokat a hagyományos, történelmi knowhow-val. Kiterjedt útvonalhálózata összeköti Keletet és Nyugatot, a korszerű bécsi átszállóponton keresztül.  

austrian
           

Az Austrian 80 gépes flottájával közel 500 járatot kínál hetente a világ különböző pontjaira. Globális útvonalhálózatán keresztül 20 ország közel 130 célállomása érhető el, nyugati légitársaságok közül a legnagyobb hangsúlyt fektetve a Közép- és Kelet-európai desztinációkra, mintegy 40 elérhető várossal.

star aliance terminal

Bécs, világszínvonalú átszálló repülőtérként rövid és gyors tranzit utakat nyújt átszálló utasainak, akik egyszerűen, maximum 500 métert megtéve érhetik el csatlakozó járataikat, már akár 25 perces átszállási idővel. A 2012 óta működő Austrian Star Alliance Terminal 3 szinten 150,000 m2-en várja az utasokat, 48 kapuval és korlátlan WiFi eléréssel. A repülőtéren számos Austrian váró található, többek között 2HON Circle, Senator és Business Lounge-ok, valamint DO&CO catering szolgáltatás, pihenő és szórakozató területek, online és nyomtatott újságok és magazinok teszik kellemessé a várakozást.

A dolgozók elkötelezettségük és képzettségük révén magas színvonalú, egyedülálló szolgáltatást nyújtanak az utasoknak, amit a Skytrax az elmúlt három évben a „Legjobb európai légitársasági személyzet” díjjal értékelt a World Airline Awards-on.

austrianairlines business class

A nagy távolságú gépeken új Austrian Business osztály várja az utazókat közel 2 méter hosszú, teljesen vízszintesre hajtható, tágas teret nyújtó üléseivel, személyes igények szerint alakítható, innovatív „légpárna” rendszerrel és beépített masszázs funkcióval. A légitársaság az Economy osztályon is a legmodernebb technológiákat használva nyújt minőségi szolgáltatást a nagy távolságú utakon: ergonomikus ülés kialakítás pihenő funkcióval, magasságban és oldalirányban állítható fejtámlák, beépített deréktámasz, 9 inch-es érintőképernyő, több mint 100 órányi videó- és hanganyag, USB bemenet a saját készülékékek töltéséhez, valamint DO&CO catering szolgáltatás 2 főétel- és széles italválasztékkal.

os eco

austrian economy

 

Az Austrian légitársasággal, budapesti indulással elérhető városok:

Milánó | Bangkok | Larnaca | Toronto | Berlin | Korfu | Dublin | Miami | Malaga | Manchester | Tenerife | Stuttgart | Koppenhága | Firenze | Nürnberg | Frankfurt | Palma De Mallorca | Tel Aviv-Jaffa | Stockholm | Zürich | Heraklion | Hamburg | Nizza | München | Basel | Genf | Köln | Gran Canaria | Los Angeles | Oslo | Pisa | Düsseldorf | Moszkva | Varsó | Malmö | Lyon | Szófia | Podgorica | Szentpétervár | Zákinthosz-Sziget | Bologna | Hannover | Göteborg | Montreál | Chania | Helsinki | Kairo | Bergen | Ibiza | Peking | Tirana | Bukarest | Billund | Alicante | Kijev | San Francisco | Chicago | Dortmund | Birmingham | Riga | Bergamo | Las Vegas | Vancouver | Mikonosz | Bari | Treviso | Faro | Fuerteventura | Porto | Skopje | Reykjavik | Tokió | Washington | Hong Kong | Luxemburg | Tallinn | Delhi | Tampa | Sarajevo | Edinburgh | Vilnius | Lipcse | Kolozsvár | Marrákes | Kárpathosz | Calgary | Phuket | Male | Zágráb | Fort Lauderdale | Gdansk | Ammán | Trondheim | Sanghaj | Basel Mulhouse | Minszk | Johannesburg | Teherán | Houston | Tbiliszi | Valencia | Jereván | Bastia | Orlando | Salzburg | Tromso | Colombo | Seattle | Innsbruck | Bilbao | Tivat | Skiathos | Stavanger | Pristina | Aalborg | Ottawa | Odessza | Lanzarote | Wroclaw | Poznan | Paphos | Genova | Rosztov | Eindhoven | San Diego | Phoenix | Belgrád | Koh Samui | Mexico City | Marseille | Ljubljana | Mahe-Sziget | Washington | Cleveland | Atlanta | Bonn | Cagliari | Denver | Dallas | Bréma | Nottingham | Punta Cana | Akaba | Kazán | Klagenfurt | Chisinau | Krabi | Aarhus | Nagyszeben | Katowice | Baltimore | Szukhotaj | Erbil | Preveza Lefkas | Augsburg | Edmonton | Bodo | Kavala | Graz | Duisburg | Charlotte | Linz | Temesvár | Sydney | Maastricht | Southend | Kalamata | Rovaniemi | Rimini | Luxor | Cancun | Lulea | Aalesund | Boston | Mombasa | Kristiansand | Parma | Zanzibar | Szczecin | Budapest | Lamezia Terme | Sevilla | Lugano | Iasi | Kiruna | Számosz | Astana | Isztambul | Turin | Constanta | Oulu | Krasznodar | Denpasar Bali | Monasztir | Lvov | Strasbourg | New Orleans | Winnipeg | Mytilene | Friedrichshafen | Perm | Detroit | Lima | Menorca | Kassa | Kuopio | Grenoble | Halifax | Holguin | Molde | Auckland | Alexandria | Dzserba | Melbourne | Saint Louis | Avignon | Algiers | Almeria | Leeds | San Jose | Forli | Ho Si Minh-Város | Salt Lake City | Hamilton | Liverpool | Jyvaskyla | Szingapúr | Puerto Plata | Haugesund | Volgográd | Addisz-Abeba | Dalaman | Chios | Dnyepropetrovszk | Perth | Paderborn | Vitoria | Harstad-Narvik | Granada | Ufa | Biarritz | Adana | Longyearbyen | Mulhouse | Tunisz | Brindisi | West Palm Beach | Isfahan | Toulouse | Umea | San Sebastian | Nagoja | Verona | Philadelphia | Konya | Baden-Baden | Oszaka | Regensburg | Szamara | Szmirna | Helsingborg | Santander | Santiago | Adler Szocsi | Drezda | Hilo | Alta | Tampere | Bogota | Östersund | Brisbane | Ontario | Kharkov | Münster | Baku | Columbus | Hanoi | Sztavropol | Oakland | Pittsburgh | Perugia | Ancona | Charleston | Toulon | Asztrahán | Nyizsnyij Novgorod | Oberhausen | Rotterdam | Pescara | Ioannina | Windhoek | Kilimandzsáró | Rennes | Batumi | Kirkenes | Kalinyingrád | Alexandrúpoli | Siráz | Bordeaux | Goa | Kitakjusu | Glasgow | Lorient | Bristol | Skelleftea | Ponta Delgada Azores | Tebriz | Bochum | Ulánbátor | Phnompen | Indianapolis | Damaszkusz | Missoula | Pamplona | Greensboro | Wellington | Trento | Bridgetown | Windsor | Murcia | Marsa Alam | Cambridge | Plymouth | Naberezsnijecselni | Colorado Springs | Sarasota | Diyarbakir | Raleigh Durham | Sharjah | Vólosz | New York Penn STN | Aberdeen | Buffalo | Thunder Bay | Saint John | Groningen | Mannheim | Gelsenkirchen | Sao Paulo | Klaipeda | Guayaquil | Perpignan | Kalamazoo | Norwich | Jacksonville | Newcastle | Victoria | Denizli | Honolulu | Trapani | Manila | Santa Cruz Palma | Ankara | Minneapolis | Katmandu | Liberia | Saarbrucken | Párosz | Ivalo | Joensuu | Arhangelszk | Szaratov | Narvik | Kuusamo | Kaunas | Fukuoka | Turku | Rabat | Palanga | Csungking | Vasa | Enugu | San Jose | Melilla | Oita | Lincoln | Savannah | Madison | Quebec | Asszuán | Westerland | Sitia | Lampedusa | Cardiff | Murmanszk | Quimper | Nelson | Casablanca | Kitchener | Christchurch | Saskatoon | Jerez De La Frontera | Lemnos | Anchorage | Sziemreap | Sydney | Kajaani | Bagdad | Regina | Tours | Richmond | Porto Santo | Rzeszow | Bydgoszcz | Szöul | Santo Domingo | Buenos Aires | Luebeck | Cartagena | Eisenach | Szimao | Kamloops | Aruba | Nagpur | Borg El Arab | Columbia | Kemi Tornio | Calvi | Koror | Norfolk | Skiros | Orsta Volda | Sioux Falls | Kalmar | Mineralnye Vody | Saint Johns | Rio De Janeiro | Brasilia | Maputo | London | San Juan | Tajpej | Kingston | Sencsen | Kingston | Sanford | Sundsvall | Syros-Sziget | Oklahoma City | Baroda | Aktyubinszk | Szendai | Nevsehir | Kelowna | Humberside | Suceava | Zaporozhye | Jakarta | Vuhan | Trat | Fort St John | Panama City | Nanaimo | Roatan | Montego Bay | Agadir | Nagy-Kajmán-Sziget | Muelheim An Der Ruhr | Lourdes Tarbes | Lhásza | Santiago de Chile | Csiangmaj | Montevideo | Asmara | Vuhszi | Cap Haitien | Cebu | Leknes | Debrecen | La Serena | Rochester | Yangon | Brno | Jekatyerinburg | Burbank | Portland | Wausau | Ikaria-Sziget | Samsun | Moncton | Váránaszi | Springfield | Canton Akron | Jersey | Kayseri | Leh | Lexington | Green Bay | Tajung | Hirosima | Charleston | Niigata | Gaziantep | Sault Ste Marie | Kokkola Pietarsaa | Terceira-Sziget | Omaha | Atyrau | Komacu | La Coruna | Kristiansund | Linkoping | Vigo | Vejhaj | Mosjoen | Pau | Freeport | Szimferopol | Kancsou | Aschaffenburg | Sogndal | Bahrein | Dunedin | Acapulco | Southampton | Managua | Veracruz | La Paz | | | Fort Myers | Kittila | Fort De France | Everett | Feröer-Szigetek | Elazig | Langkawi | Little Rock | Belize City | Lodz | Kuangcsou | Rarotonga | Nassau | Medellin | Clearwater | Tobago | Curacao | Panama City | Ronneby | Joinville | Scottsdale | Hsziangfan | Lienjünkang | Fredericton | Can Tho | Victoria Falls | Abu-Szimbel | Barranquilla | Roskilde | Recife | Carlsbad | Lampang | Phu Quoc | Sao Tome Is | Pontoise | Vientiane | Puerto Princesa | Novoszibirszk | Hangcsou | Nanking | Vlagyivosztok | Tacloban | Long Beach | Omszk | Patras | Maracaibo | Sandane | Púna | Charlottetown | Okinava | International Falls | Logrono | Anapa | Cheju Arpt | Nashville | Visákhápatnam | Teesside | Kithira | Takamacu | Tulsa | Lerosz | Náxosz | Aszturia | Asheville | Ivami | Kaiserslauter | North Eleuthera | Lansing | Flint | Csinghung | Uralszk | Tojama | Brest | Harrisburg | Montrose | Sziktivkar | Dzsibuti | Mardin |

Utazom.com - Utazási Iroda

Utazom.com Kft. utazási iroda

1052 Budapest, Károly körút 6. (Astoria)

Tel./fax: +36 1 800 9255, 

Repülőjegy: +36 1 800 9255

repulojegy@utazom.com

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00 (csak telefonon) (repülőjegy csak telefonon)
Vasárnap: zárva

MKEH engedélyszám: U-001218

 

 

Facebook

Wizz Air
Odaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
Visszaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
58.500