Air Berlin repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Air Berlin repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Air Berlin légitársaságról

A(z) Air Berlin légitársaság átlagos értékelése

4.1 70 értékelés alapján
Pontosság
3.8
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
3.9
Légiutas-kísérők
4.5

Utasaink értékelése

4.8
Gallainé Istvánfi Ildikó Teréz Pécel - 2017. október
Elégedett voltam mindennel .Egyetlen kifogásolni való:hogy nem kérdezik meg hová szóljon a helyjegy.Én például a szélső ülést választanám.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Jankovics Károlyné Budapest, III. ker. - 2017. október
Minden tökéletes volt.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.5
Erdős Pál Budapest, XVII. ker. - 2017. október
Átlagosnak mondható volt a szolgáltatás, mindkétszer kb. 20 perces késéssel szállt fel a gép, ám becsületére mondvs a pilótának behozta a késést.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
2.5
Baranyai László Miskolc, Miskolctapolca - 2017. október
reggel fél 6-kor a reptéren tudtam meg hogy a járatot törölték. senkit nem lehet elérni, nem tájékoztattak. Este tíz-kor érkeztünk Berlinbe
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Striegl Jánosné Érsekcsanád - 2017. október
Tisztelt Légitársaság! A repülőgép a megadott időpontban indult és érkezett. A kiszolgálás a fedélzeten jónak mondható. Az ülőhelyem a kérésemnek megfelelően történt (ablak mellett). A pilóta csodálatosan landolt a géppel leszálláskor, szinte érezhetetlen volt mikor földet ért! Elégedett voltam és vagyok a repülőúttal. Évente többször utazom Önökkel! Köszönöm! Üdvözlettel: Striegl Jánosné
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Air Berlin akciós repülőjegyek

Az airberlin hétköznap napi három járattal köti össze Budapestet és Berlint.  Kiváló csatlakozásokat biztosít az utazók számára a légitársaság központi repülőterein keresztül a következő városokba: Chicago, New York (JFK), Koppenhága, Stockholm, Göteborg, Alicante, Malaga, Mallorca, Zürich, Milánó, Faro, Madeira, Olbia, Reykjavík, a Kanári-szigetek, Nürnberg, Kalsruhe, Saarbrücken.

Budapestről Berlinen át Abu Dhabi most már naponta kétszer is elérhető az utazók számára. Abu Dhabin pedig számos érdekes célpontot nyit meg: Ausztrália (Sydney, Brisbane, Melbourne) és Ázsia (Delhi, Seychelles-szigetek, Phuket) felé. Ezekbr a városokba az airberlin partner légitársasága, az Etihad Airways üzemelteteti a repülő járatokat.

Repülés az airberlin új Business osztályán páratlan utazási élmény. Minden hosszú távú járaton kényelmes, új, elegáns, teljesen ággyá alakítható ülésekkel találkozhatnak az utasok. A Business osztály, 19 egyedi üléssel felszerelve, még több privát teret, exkluzív szolgáltatásokat kínál. Minden ülésnek van közvetlen folyosó kijárata.

air berlin business repülőjegy

A hosszú távú járatok turista osztályán az új XL ülések 15 cm-rel nagyobb lábteret biztosítanak, jelentősen nő az utazási kényelem. A gép első részén található 46 darab XL ülése  a repülőjegy vásárlásakor vagy legkésőbb indulás előtt 4 órával lehet foglalni plusz díj ellenébe.

Küldjön e-mail-t, internetezzen vagy ossza meg a fotóit az instagrammon: az airberlin connect 3,000 méter magasban is kínál internet elérhetőséget. Nemcsak az internet szolgáltatáshoz, hanem az airberlin connect applikáció segítségével az airberlin fedélzeti szórakoztató programjaihoz is tud kapcsolódni mobil eszközével. Az airberlin folyamatosan vezeti be repülőgépein ezt az új szolgáltatást.

airberlin repülőjegy 

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága, amely évente világszerte 147 célpontra indít járatokat.

Németország második legnagyobb légitársasága 2014-ben több mint 30,2 millió légi utast szállított. Az airberlin 29,21 százalékos tulajdonosával, az Etihad Airways légitársasággal kötött stratégiai partnerség és a oneworld légiközlekedési szövetségi tagság révén az airberlin globális lefedettségi hálózattal rendelkezik.

A topbonus, az airberlin törzsutas programja több, mint 4 millió résztvevőjével Európa egyik vezető programja. Előnyök, amiket a topbonus törzsutasok élvezhetnek: elsőbbségi beszállás, ingyenes ülőhely kiválasztás, ingyen repülőjegyek topbonus mérföldek felhasználásával, gyorsított biztonsági ellenőrzés.

A többszörösen díjazott szolgáltatást nyújtó légitársaság 21 másik légitársasággal együtt közös járatszámmal kínál az egész világot behálózó repülőjáratokat. Flottája Európában a legújabb és legkörnyezetbarátabb gépparkok közé tartozik. További légitársaságokkal együtt az airberlin az Etihad Airways Partners szervezethez tartozik.

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket