Air Algerie repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Air Algerie repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Air Algerie légitársaságról

A(z) Air Algerie légitársaság átlagos értékelése

4.5 5 értékelés alapján
Pontosság
4.8
Fedélzeti kiszolgálás
4.6
Ülőhely
4.0
Légiutas-kísérők
4.6

Utasaink értékelése

3.3
Vidovszky Ferenc Budapest - 2019. május
Az indulás pontos volt. A légikisérők nem nyújtottak extrát. Unalmasan végezték munkájukat.A csogaok elhelyezésben a segítségük is csak olyan immel - ámmal történt. A reggeli odautázásnál udvariasabbak voltak, mint az esti visszaútnál. Különösebb gond nem volt. De szeretjük a mosolygós, jókedvű, segítőkész utaskisérőket, ami a vissazút során nem tapasztaltunk.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Medareg Narou Rozalia Oroshaza - 2017. június
Én csak annyit szeretnék leírni hogy aki csak tud repüljön az algériai légitársasággal nagyon jó volt a kiszolgálás figyelmesek a kísérők és én már többször repültem de eddig ez volt a legjobb utam.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Szakolcziné Fekete Klára Ráckeresztúr - 2017. június
Maximálisan elégedett voltam mindennel . A személyzet, végtelenül kedves barátságos , udvarias , segítőkész volt. A felszolgált ételek frissek , finomak voltak.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.3
Karc70 Érd - 2017. március
Az Air Algerie szolgáltatása változó volt, mert a kifele úton egy nagyon régi és kifejezetten lelakott, koszos gép repült, míg a visszaúton és a belső szakaszon újabb és tiszta gép vitt minket. A fedélzeti ellátás a régebbi időket idézi, ennek megfelelően volt meleg étel és ital (alkoholos is) felszolgálva. A légi utas kísérők minden esetben kedvesek voltak. A gép - gondolom a járat bevezetési ideje alatt - messze nem volt tele, így kényelmesen lehetett ülést választani. Az ülések egyébként is nagyok, elég nagy lábtérrel.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Sziklafiné Erdei Erika Budapest, XIX. ker. - 2016. november
Nagyon kellemes meglepetést okozott az Air Algerie légitársaság. Pontos indulás, a tervezettnél előbbi érkezés, maximális fedélzeti kiszolgálás, nem volt tömeg, kényelmesen lehetett ülni, a légiutas kísérők kedvesek, mosolygósak, maximálisan segítőkészek. Mint átszálló utas maximális segítséget kaptam a földi személyzettől.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)

Air Algerie

 

Az Air Algérie Algéria nemzeti légitársasága. Nemzetközi repülőtere, az ország fővárosában található Houari Boumediene Airport, amely több mint 90 éve üzemel. Jelenleg 28 ország 39 városába repül Európában, Afrikában, Ázsiában, Észak-Amerikában és a Közel-Keleten. A belföldi járatainak száma is jelentős, 32 algériai város érhető el a légitársasággal.

A cég flottájában jelenleg 51 darab repülőgép teljesít szolgálatot, köztük 8 darab Airbus A330-200, 3 darab Boeing 767-300, 20 darab Boeing 737-800, 5 darab Boeing 737-600 és 15 darab ATR 72.

Budapest és Algír között egész évben közlekednek a járatok, heti két alkalommal, minden csütörtökön és vasárnap. A fedélzeten meleg ételt és italokat szolgálnak fel az utasoknak.

Air Algerie szemelyzet


Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?