Aer Lingus repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Aer Lingus repülőjegy foglalás - 1.500 Ft kedvezménykuponnal

Több száz fapados és hagyományos légitársaság árai, hogy a legjobban dönthessen utazásáról
Szakértő magyar ügyfélszolgálat és törődés az utazás végéig
Egyszerű repülőjegy keresés és foglalás, akciós árakon

Utasaink értékelései a(z) Aer Lingus légitársaságról

A(z) Aer Lingus légitársaság átlagos értékelése

3.8 6 értékelés alapján
Pontosság
3.5
Fedélzeti kiszolgálás
4.2
Ülőhely
3.5
Légiutas-kísérők
4.0

Utasaink értékelése

5.0
egy család Kétsoprony - 2017. május
Kedvesek mosolygósak a légi-utas kísérők, mindenről pontosan tájékoztattak a repülőtéren is segítőkészek voltak, ajánlani tudjuk mindenkinek.
 
  • Tetszik (1)
  • Nem tetszik (0)
5.0
Tóth Katalin Kaposvár - 2018. május
Nem túl sok légitársaságot ismerek, nagy izgalom volt az ír társaság, de végül is minden rendben volt. Ez a legfontosabb.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
3.0
Watz Nándor Budapest, III. ker. - 2017. október
A gép 20 percel a kitüzött indulás után még nyitott ajtóval reptéren ált ezért időbeni indulásrol nem is beszélhetünk.Gondolom az 6 utas aki elkésett más értékelést ad mint az a 200 aki a gépen várta az indulást.A utastér tisztasága kivánivalót hagy, az üllések tiszták a padlózaton viszont szemét,az üllés támlájának hátoldali zsebében a tájákoztatok mellet megtalálható az elöző ütas által othagyott félig elfogyasztott vizes palack. A palackban található viz egyébként felesleges súj amit feleslegesen szálítanak hiszen minden kiló pénzbe kerül.Máskor is igénybe veszem a szolgáltatásukat, nem azért irtam negativ kritikát mert nem utaznék magukal, hanem hogy rávilágitsak a javításra váró apró hibákra. Watz Nándor
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
1.3
Szőke Attiláné Budapest, XXI. ker. - 2017. január
Hiányolom, hogy az utasok 3/4 része magyar és mindezek ellenére magyar nyelvű tájékoztatás nem hangzik el a gépen, sőt még Dublinban sem a repülő téren. Az ülések közti távolság kicsi, nem fér el az ember lába.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
4.8
Bényi Szilvia Budapest, XI. ker. - 2016. március
Az utazás remek volt, a személyzet udvarias és segítőkész. Az ülőhelyet találtam egy kicsit szűkösnek.
 
  • Tetszik (0)
  • Nem tetszik (0)
Előző

Az ír nemzeti légitársaság, az Aer Lingus első budapesti járata 2004 novemberében landolt Budapesten. 2015-ben a téli időszakban hetente 5, míg a nyári  menetrendben hetente 4 járatra lehet repülőjegy vásárolni az ír és magyar főváros között.

Az Aer Lingus 2011-ben ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját,  2014 novemberében  pedig a budapesti járat üzemelesének 10. évfordulóját.

Az Aer Lingus járatok Dublinból , Corkból, Shannonból  és Belfastból a világ több mint 90 városbába  repülnek. Nem csak újabb és újabb célállomások jelennek meg  útvonalhálózatában, de gépparkját is folyamatosan bővíti, korszerűsíti.

Többségében Airbus típusú repülőgépekkel üzemel, csak 3db B757-es típus repül az Aer Lingus színeiben, de az AirContractor üzemeltetésében.

Célállomások

Az európai célállomások - idénytől függően - változhatnak, a nyári szezonban a főbb turista célpontokra szezonális járatok is üzemelnek, vagyis  így Európában több mint 90 város érhető el az Aer Lingus járatokkal.

Az USA keleti partján New York, Boston és Chicago várja a Budapestről utazókat, hiszen ez a három város rövid, kb 2 órás dublini csatlakozással  érhető el a hetente négyszer üzemelő Budapest- Dublin járattal.

További USA városok Orlando, Washington, San Francisco és Toronto is, igaz ezeket a városokat  csak dublini megállással, és másnap továbbutazással érhetik el.

Ami azonban minden Dublinból az Egyesült Államokba utazónak “jár”, az az egyedülálló lehetőség, hogy  már Dublinban megtörténik a vámvizsgálat és az USA-ba beléptetés ( immigration), vagyis Amerikába “belföldi utasként” érkezik az utas, így nincs sorban állás , várakozás.

Géptípusok

Európán belül:     

 3db Airbus  A321 / 212 ülés

29db  A320 / 174 ülés

  4db  A319 / 144 ülés

11db  ATR / 35 ülés  (Aer Lingus Regional )

Tengerentúli járatok:   

4 db Airbus  A330-300 / 317 ülés 

3 db   A330 –200 / 270 ülés

3 db  Boeing  B757 - 200  / 177 ülés

Hasznos repülőjegy vásárlással kapcsolatos információk

Az Aer Lingus nem  tagja egyik légiszövetségnek sem. Saját törzsutasprogramja a Gold CircleClub, a program 3 szintje a Gold Circle, Gold Circle Prestige és Gold Circle Elite.

Jó tudni, hogy:

- Írországba magyar állampolgároknak vízum nem szükséges, az országba történő belépéshez új típusú személyi igazolvány is elegendő .

- az Aer Lingus európai járatain a feladott poggyászt  nem tartalmazza a repülőjegy, és a fedélzeti szolgáltatás is csak térítés ellenében vehető igénybe

- Európai járatok esetében  a  max.20kg súlyú feladott poggyász térítés ellenében, míg a max. 10 kg súlyú kézipoggyász  térítésmentesen szállítható. 

- Pótdíj fizetésével további feladott poggyász is szállítható. (www.aerlingus.com ),

- A tengerentúli járatok esetében ingyenes 1 db max.23 kg feladott poggyász, ill. a 10kg súlyú kézipoggyász. Ellátás a transzatlani járatokon térítésmentesen vehető igénybe.

- Névmódosítás díja  (megkezdetlen jegy esetén)  – EUR 100

- Dátum módosítás EUR 50 és árkülönbözet

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Kezdje el utazása megtervezését nálunk

Keressen olcsó repülőjegyeket