sasasa
utazom.com
utazási iroda & magazin
Főoldal RepülőjegyHírekÚj közvetlen úti célok Budapestről

Új közvetlen úti célok Budapestről

2016 január 19, kedd

Baden-Baden, Nizza, Ibiza csak három azokból az izgalmas úti célokból, amik idén kerülnek fel a Budapestről közvetlenül elérhető listára. De hova utazhatunk még?  

Az elmúlt hetekben a légitársaságok új célállomás bejelentései szinte egymást érik. Az alábbiakban összegyűjtöttük azon városok listáját, melyek frissen csatlakoztak a Budapestről közvetlenül elérhető célpontokhoz és segítünk abban, hogy melyik napokon érhetjük el ezen járatokat.

Baden-Baden

2016. március 11-től üzemeltet a Wizz Air járatokat Budapest és a németországi fürdőváros, Baden-Baden között hétfőn és pénteken.

Nizza

2016. március 11-től indít járatokat a Cote d’Azur-re, Nizzába ugyancsak hétfői és pénteki napokon a  Wizz Air.

Reykjavik

Izland fővárosa eddig a drágán és bonyolultan megközelíthető városok listáján szerepelt, azonban március 27-től ennek vége, hiszen szerdai és vasárnapi napokon közvetlenül lesznek elérhetőek természetesen a Wizz Air kínálatában.

Ibiza

A véget nem érő bulizás központja június 18-tól szombati napokon elérhető csak a nyári időszakban.

Liverpool

Észak-nyugat Anglia nagyvárosa március 23-tól kerül be a közvetlenül elérhető városok listájába, a Wizz Air kínálatában szerdai és vasárnapi napokon fog a járat közlekedni.

Lyon

Április 26-tól az Easyjet légitársaság indít új járatokat a franciaországi nagyvárosba hetente háromszor kedden, csütörtökön és szombaton.

Torontó

Visszatérő célállomás, mely az Air Transat és az Air Canada kínálatában heti két járat formájában is elérhető lesz június 4-től. Az Air Transat csütörtöki napon közlekedik Budapestről, szerdai napon pedig Torontóból. Az Air Canada járatai hetente háromszor fognak üzemelni, kedd, csütörtöki és szombati napokon.

Montreál

Az Air Transat torontói járatának megtoldásaként lesz elérhető, ugyancsak június 4-től heti egy alkalommal.

Több járat, több lehetőség

Egyes célállomásokra új járatok megnyitásával, illetve járatsűrítésekkel tavasztól több lehetőségünk lesz eljutni. Így Koppenhágába, Mallorcára, Máltára, Göteborgba és Bukarestbe is több járat fog közlekedni, mint tavaly ilyenkor. Természetesen a járatsűrítések jó hatással vannak a repülőjegy árakra, így érdemes megnézni egyes városra kattintva az árgrafikonok alakulását és egyes dátumokra nézve a legkedvezőbb árakat is. 

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt

Utazom.com - Utazási Iroda

Utazom.com Kft. utazási iroda

1052 Budapest, Károly körút 6. (Astoria)

Tel./fax: +36 1 800 9255, 

Repülőjegy: +36 1 800 9255

repulojegy@utazom.com

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 09:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

MKEH engedélyszám: U-001218

 

 

Facebook

Wizz Air
Odaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
Visszaút
Budapest (BUD)
2015-04-17 06:00
58.500