Thaiföldi repülőjegyek a téli szezonra

A Thaiföldre utazók többsége három úticélt céloz meg, mint thaiföldi belépési pontot: Bangkok fővárost, az üdülőhelyek közül Phuketet, Koh Samuit és Krabit.

A tervezésnél lehetőségünk van oda-vissza útra szóló repülőjegyet vásárolni úgy, hogy a Thaiföldre belépés és visszaút is ugyanabból a városból indul. Ár szempontjából ezek a repülőjegyek fognak a legkevesebbe kerülni. A légitársaságok is - ha kedvezményes akciót indítanak - ezen repülőjegyek árát teszik kedvezménnyel foglalhatóvá.

Érdemes ezért váráslás előtt megnéznünk, hogy van-e valamilyen értékesítési akció az útcélra:

Bangkok repülőjegyek jelenleg 137.800 Ft-tól érhetőek el,

Koh Samui repülőjegyek már 154.000 Ft-tól,

Phuket repülőjegyek jelenleg 144.000 Ft-tól és

Krabi repülőjegy jelenleg 142.000 Ft-tól foglalhatók.

A fentiek mellett, ha Thaiföld több régióját fedeznénk fel, lehetőségünk van kombinálni a városokat, szigeteket.

Ebben a több megállós repülőjegy keresés fog nekünk segíteni.

Például az első szakasz Budapest-Bangkok, majd Bangkok-Phuket és végül Phuket-Budapest. Az ilyen esetekben ugyan kicsivel magasabb a repülőjegy ár, de lényegesen több élménnyel gazdagodik a felfedező turista.

A többszakaszos kereséshez egyszerűen a keresőnkben kell az oda-vissza gombot több megállóra állítani.

Külön érdekes lehetőség, ha például nemcsak thaiföldi úticélokat kombinál, hanem például Dubai vagy Hong Kong is felkerül a megállók közé. És nem egy-egy külön repjegy áráért. Az ilyen több megállós utazásra néhány példát itt mutatunk be.

A vásárlás időpontjára vonatkozóan azt kell figyelembe vennünk, hogy Thaiföld Ázsia messze legnépszerűbb téli nyaraló úticélja, ahova Európából nagy számban mennek telelni turisták. Ha Budapestről repülünk, az átszálló ponttól (legyen az Dubai, Doha, Isztambul, Helsinki, Párizs vagy bármely légitársaság bázis repülőtere) már nemcsak a magyar utasok vannak a gépen, az olcsóbb helyekért más országok turistáival kell "versenyezni".  A megcélzott dátum közeledtével az árak növekedni fognak, szinte kivételes az eset, amikor néhány héttel az utazás előtt még az alacsonyabb árosztályokon tudunk majd repülőjegyet vásárolni. 

Ha előbb döntünk a repülőjegy megvásárlásáról - nagyon nagy valószínűséggel - olcsóbban fogunk tudni repülni. És a dátumválasztásban is nagyobb a rugalmasságunk.

Ez különösen igaz a karácsonyi-szilveszteri időszakra.

Jó böngészést!

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt