SunExperss közvetlen járat Antalyába

2021 nyarán ismét kötletlen menetrend szerinti járatra foglalhat repülőjegyet aki Antalyaba utazik.

A SunExpress közvetlen járataival június 06-tól  hetente kétszer, pénteken és vasárnap utazhatunk Antalyaba. A menetidő odaúton 2 óra 35 perc, míg hazaúton 2 óra 35 perc.

Tervezett menetrend:
XQ521   BUDAPEST-BUD      ANTALYA-AYT       11:35 - 15:00   
XQ520   ANTALYA-AYT       BUDAPEST-BUD      09:10 - 10:45

Sőt májustól könnyebben utazhatunk Törökországba védettségi igazolvánnyal:

2021. 05. 11-től Magyarország állampolgárai korlátozás (negatív teszt, kötelező karantén) nélkül léphetnek be Törökországba a két ország közötti megállapodás értelmében, amennyiben rendelkeznek a koronavírus elleni védettséget (beoltott, vagy fertőzésen átesett) igazoló, magyar illetékes hatóság által kiállított, érvényes megfelelő igazolással (védettségi igazolvány), függetlenül az oltáshoz használt vakcina típusától. A török szabályozás hasonlóan korlátozásmentes belépést tesz lehetővé a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyekkel együtt utazó, oltással nem rendelkező 18 év alatti gyermekeknek is. Részletek a konzuliszolgálat oldalán.

A város nevére kattintva naptárnézetben mutatjuk, mely napokon milyen áron foglalhatja le repülőjegyét:

 

Város Ár
Antalya
már 69 500 Ft-tól
 
Foglalás és utazás előtt mindenféleképpen tájékozódjanak a be és hazautazás feltételiről, a COVID19 járvánnyal kapcsolatos intézkedésekről, feltételkről. 
Az árak oda-vissza útra szólnak 1 fő részére, tartalmazzák az illetéket és az üzemanyag pótdíjat,valamint a feladható poggyászt  is.
Az árak a telítettség, az árfolyamok függvényében változhatnak, érdemes mielőbb dönteni a repülőjegy megvásárlásáról.
 
A SunExpress légitársaság is mindent megtesz a biztonságos utazás érdekében. Egy kis videó arról, hogy milyen eljárásokat vezettek be a Koronavírus járvány idején.
 
Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt