Porto és Ibiza átszállással, a Ryanairtől

Ibiza és Porto az első két város, ahova a Ryanair bergamoi bázisán keresztük, átszállással kínál repülőjegyeket.

A Ryanairt eddig olyan légitársaságként ismertük mely, amely csak két város között egy-egy szakaszos repülőutat (point-to-point) értékesít.

Azonban az idén tavasszal meghirdetett stratégiai váltásnak köszönhetően egyre több város mellett tűnik fel az Átszállással jelző. Az olaszországi Nápoly és Milánó a két teszt bázis, amelyeknél tavasz óta vizsgálja a Ryanair az átszállás biztosításával kapcsolatos többlet szervezési feladatok gyakorlati tapasztalatait.

Folyamatosan bővül a csatlakozások száma, így a friss bejelentés alapján a mai naptól Budapestről is lehetséges az átszállós jegyek vásárlása. Egyelőre a portugál Porto és spanyol Ibiza repülőtereire. Ez azt jelenti, hogy a budapesti beszállásnál lehetőség van a beszállókártya teljes útvonalra történő nyomtatására és poggyász teljes útvonalra történő feladására. Az átszálló ponton pedig nem kell elhagyni a tranzit zónát és újra átesni a biztonsági ellenőrzésen.

Az első két várost további bejelentések követik hamarosan, akár rövid időn belül sokszorosára nőhet a Ryanairrel elérhető úticélok száma. Ez az utazók részére nagyobb légitársasági versenyt, talán jobb repülőjegy árakat is jelenthet. De mindenképpen több rugalmasságot az utazási útvonalakban.

És remélhetőleg sok olyan izgalmas úticélt, amelyet eddig nehezen vagy drágán lehetett megközelíteni.

Az első két város repülőjegyeit itt talája meg:

Porto

Ibiza

Hasznosnak találta ezt az oldalt?
Miben javítaná ezt az oldalt?


Online repülőjegy foglalás

Hírek, amelyek érdekelhetik Önt